Dr .Danuta Kikiewicz ODRADZAM I OSTRZEGAM.Jeżeli chcecie uchronić się od zniszczenia zębów tzn.wywierca dziury w zdrowych zębach a nie tam gdzie jest dziura,zakleha zèva obok a dziura zistaje.Potem zęby wyrywa i znowu za to pieniądze bierze i jeszcze nie umie wyrwać do końca bo zawsze coś niszczy.Proszę omijać ten gabinet szerokim łukiem!!!
Gabinet Stomatologiczny
ul. 25 Stycznia 26
Mosina
Leczę swoje zęby od 1983 roku i jestem bardzo zadowolony , moja rodzina również leczy się w tym samym gabinecie stomatologicznym i nie mamy żadnych zastrzeżeń . Polecam
Pania Beata jest lekarzem o wielkim sercu, fachowym podejsciu i niespotykanej empatii w stosunku do drugiego człowieka. Dodatkowo jest wielką profesjonalistka w swoim fachu. Wizyty przebiegaja w przemilej.atmosferze, bezboleśnie, komfortowo a co najważniejsze Pani Beata nie kasuje wielkich pieniędzy za swoje usługi. Jestem juz dorosla kobieta, ale chodzę do Pani Beaty juz z 15 lat. Nigdy nie bylo sytuacji aby co sie dzialo po wykonanym zabiegu. Perfekcja w kazdym calu. …
Kościuszki 24/4 a
Tarnobrzeg
Lekarz godny polecenia! Kulturalny, miły, cierpliwy. Ogromna wiedza poparta doświadczeniem. Polecam w 100%.
Bardzo dobry lekarz specjalista w porównaniu do lekarza u którego wcześniej wizytowałem i mnie źle zdiagnozował przez co straciłem kupę czasu na tomograf komputerowy - który jak się okazało nie był konieczny - bo wystarczyło dokładniejsze badanie bez TK oraz nawet USG. Dr Marcin Bąk szybko zdiagnozował zerwane ścięgno i zaproponował tok leczenia operacyjnego na który się zgodziłem. Ponieważ nie dało się cofnąć straconego czasu ( ponad miesiąc) konieczna była …
MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69
Dobry, rzeczowy, kulturalny. Duża wiedza i doświadczenie, a ponadto niezwykle pomocny i skuteczny. Postawił "na nogi" mojego ojca, któremu nikt nie mógł pomóc!!! Stanisław Mróz (syn pacjenta)
Lekarz godny polecenia , duża wiedza i bardzo kulturalne i fachowe podejście do problemu zdrowotnego pacjenta. Prawidłowe postawienie diagnozy i odpowiednie zastosowanie leczenia, oraz rozwiązywanie zdrowotnego i jakże ważnego psychicznego problemu pacjenta naprawdę super, polecam.
Z czystym sumieniem polecam Panią stomatolog! Dość dawno nie siedziałam na fotelu dentystycznym, ponieważ panicznie boję się dentystów, Pani doktor jednak to zmieniła :) Super! Jest delikatna, wszystko szczegółowo tłumaczy i potrafi sprawić że pacjent czuje się komfortowo. Wczoraj byłam pierwszy raz, ale zamierzam cały czas chodzić do Pani Kucharskiej :) Polecam wszystkim takim samym "tchórzom" jakim jestem ja ;)
Pól roku temu urodziłam córeczkę i jak każda mama szukałam dobrego kardiologa, który zrobi mojemu dziecku echo serca. W DSK słyszałam od innych mam,że Pani dr Połecka jest lekarzem godnym polecenia. Wiem,że pracuje w Luxmedzie i tam też postanowiłam udać się z dzieckiem na wizytę. Na wizytę musiałam poczekać (jest to bardzo "oblegany" lekarz), gdyż trudno było się zapisać. Chociażby to świadczy jak wiele osób chce właśnie u tej Pani …
Z przyjemnością oddałem się dziś w ręce Pani Doktor. To młoda lekarka, chociaż Ona tak dziewczęco temu zaprzecza, ale to bardzo kompetentna i gruntownie wykształcona Doktor i ... taka ciepła. Pacjent czuje się u niej najważniejszy. Polecam Ją, zwłaszcza mężczyznom, bo to - wbrew pozorom - takie delikatne istoty. U Pani Doktor Moniki znikną Wasze problemy.
GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
Cieszyn
Nie polecam, leczenie tej Pani polega na przepisywaniu antybiotyków, a nie szukaniu przyczyny. Po zabiegu, kiedy problem laryngologiczny powrócił, pani doktor " umyła ręce".
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Zdrowia Psychosomatycznego VIAMED
ulica Leonarda 12
Lublin
Byłem u wielu lekarzy, ale chyba nie było drugiego tak dobrego jak pani doktor Nikoniuk. Odpowiednio dobrała leki, wytłumaczyła działanie będąc przy tym jednocześnie miła, spokojna i wyrozumiała. Lekarka zdecydowanie godna polecenia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
Wejherowo
Byłem pacjentem pani dr Hermanowskiej.I jestem bardzo zadowolony z leczenia.Trafiłem do gabinetu z bólem i przyjęto mnie pomimo kolejki pacjentów .Pytając w innych gabinetach proponowano mi wizytę najwcześniej na drugi dzień.Byłem zdecydowany na wyrwanie zęba.Natomiast pani doktor stwierdziła ze jeżeli ząb da się wyleczyc to go trzeba leczyc i wyrwanie zęba to ostatecznośc.I za to cenię dr Hermanowską.Byłem pewien że boli mnie ząb górny ( tak promieniował ból) a pani …
Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
Lubin
Prawdziwy fachowiec, świetnie uczy młodsze pokolenie. Bardzo przyjemna i komunikatywna. Godna polecenia.