Bp. Bandurskiego Władysła 36
Wspaniała Pani Doktor,nie czułam skrępowania,delikatna,dokładna.Dzieki Pani Doktor jestem już po zabiegu piersi.Polecam każdej kobiecie i pozdrawiam.
Pan doktor szczegółowo wypytuje o dolegliwości, bardzo dokładnie bada. Wytłumaczył mi jakie leki zostaną przepisane, dlaczego i co zrobić w razie pogorszenia stanu zdrowia. Zalecił również konsultacjè po kilku dniach od przyjmowania leków. Pierwszy raz lekarz poświęcił mi tyle czasu. I to wszystko na NFZ
Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
Łańcut
Pan doktor jest mega...🤩 kompetentny, empatyczny, uprzejmy, tłumaczy wszystko i odpowiada na szereg pytań które nurtują pacjenta. Na dodatek jest przystojny z poczuciem humoru😉 Polecam
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Fantastyczny lekarz i człowiek. Podejście do pacjenta z sercem na dłoni. Dzięki panu Arturowi mój mąż żyje i miewa się dobrze. Czy to w szpitalu czy też na wizytach kontrolnych z mężem czułam się jakbyśmy mieli pana doktora na wyłączność. Specjalista w tym co robi.
Warszawska 106a
Mińsk Mazowiecki
jest moim lek. rodzinnym,od wielu lat , dobrze diagnozuje naprawdę dobry lekarz, jedyny mankament w tym że niestety w przychodni się raczej do niej na wizytę nie można dostać , trzeba chodzić prywatnie...a prywatnie też mnóstwo pacjentów
NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
Gorzów Wielkopolski
Serdecznie polecam tego lekarza, gdyż zna się na swojej pracy jak mało kto w miescie
Dermea
ul. Filtrowa 62 lok. 62a
Pani Ivana wyleczyła nasze dziecko z naczyniaka umiejscowionego tuż pod oczkiem. Rzeczowo i skutecznie, mimo pierwszej wizyty i zbliżających się świąt- wykonała pierwszy zabieg laserem, który to po kilku razach przyniósł znaczącą poprawę i nasze dziecko już tylko na zdjęciach może zobaczyć owego "potworka". Dodam tylko, że w Centrum Zdrowia Matki i Dziecka mimo zabiegu chirurgicznego, naszego i dziecka stresu oraz kilku wizyt z dojazdem - naczyniak odnawiał się i …
Gabinet Lekarski Jarosław Jańczuk
ul.Prosta 1F
Słupsk
Lekaż jak za dawnych czasów, miły,uprzejmy, ale ma dużo pacjentów, więc na rozmowę o chorobie nie ma czsu, on jest tylko diagnostkiem więc nie liczmy na poradę w sprawie lecznia.
Miałam robiony zabieg haluksa. Dodam, że 8 miesięcy temu mniałam ten zabieg na lewej stopie robiony przez innego lekarza, a tym razem na prawej. Więc mam skalę porównania. Jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać moja stopa po wygojeniu ale jeśli chodzi o chwilę obecną to jestem bardzo zadowolona. A sam zabieg z doktorem Żabiełowiczem to "czysta przyjemnosc". Atmosfera podczas zabiegu naprawdę godna polecenia. Pan doktor potrafi zadbać o pacjęta. Odbyłam …
Centrum Profilaktyczne
M. Skłodowskiej-Curie 26
Białystok
Bardzo polecam,porada fachowa,plan leczenia konkretny,bez zbędnych ozdobników,takich lekarzy trzeba więcej
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Pan doktor kompetentny bezboleśnie przeprowadził badanie kolonoskopii rzeczowy dokładny godny polecenia.dziękuję