lekarz Elżbieta Szwengier

Bp. Bandurskiego Władysła 36

Wspaniała Pani Doktor,nie czułam skrępowania,delikatna,dokładna.Dzieki Pani Doktor jestem już po zabiegu piersi.Polecam każdej kobiecie i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Bozena

lek. dent. Urszula Zalewska-Pyśk

Skarbka z Gór 132 J/25

Najdelikatniejsze ręce jakie spotkałem od 30 lat. Na fotelu prawdziwy odpoczynek a nie stres ( w tym cenowy). Jubilerska robota na lata. Prawdziwy dentystyczny dobry duszek. Jak się poprosi to zamiast chemii można liczyć na naturopatyczne goździki. pzdr
Opinia dodana przez: Miron

lekarz Hanna Kabzińska

Gastrolog, Internista

ulica Jantarowa 16/4

Mam mieszane uczucia, fakt, dr jest uprzejma, natomiast leczy niestety schematycznie i nie bierze pod uwagę sugestii innych lekarzy.

lekarz Marek Kapczyński

Osiedle Zielone
33-100 Tarnów

Pan doktor szczegółowo wypytuje o dolegliwości, bardzo dokładnie bada. Wytłumaczył mi jakie leki zostaną przepisane, dlaczego i co zrobić w razie pogorszenia stanu zdrowia. Zalecił również konsultacjè po kilku dniach od przyjmowania leków. Pierwszy raz lekarz poświęcił mi tyle czasu. I to wszystko na NFZ

lekarz Przemysław Kiełt

Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
37-100 Łańcut

Pan doktor jest mega...🤩 kompetentny, empatyczny, uprzejmy, tłumaczy wszystko i odpowiada na szereg pytań które nurtują pacjenta. Na dodatek jest przystojny z poczuciem humoru😉 Polecam

lekarz Andrzej Gumula

Chirurg onkolog

ulica Racławicka 1/2
32-200 Miechów

Polecam, od ręki usuwa dzieciom pieprzyki, które "krakowski" chirurg kwalifikował do znieczulenia ogólnego. Dziecko prawie nawet nie zauważyło że było coś robione, bo miało pełną buzię czekoladki od Pana doktora. Podejście i fachowość 5+.

lekarz Artur Harabin

Neurochirurg

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Fantastyczny lekarz i człowiek. Podejście do pacjenta z sercem na dłoni. Dzięki panu Arturowi mój mąż żyje i miewa się dobrze. Czy to w szpitalu czy też na wizytach kontrolnych z mężem czułam się jakbyśmy mieli pana doktora na wyłączność. Specjalista w tym co robi.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Damian Borof

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Miałam robiony odcinek szyjny jestem bardzo zadowolona z operacji przeprowadzonej przez Pana doktora jest to wspaniały lekarz wyrozumialy sympatyczny wytlumaczy przebieg operacji językiem zrozumialym dla pacjenta Dziękuję Panie Doktorze !
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Monika Paszkowska-Toboła

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Pani doktor praktycznie uratowała moją sprawność ruchową. Dostałam kompleksowe wsparcie, ogrom życzliwości i cierpliwości. Z serca dziękuję :)
Opinia dodana przez: Ewa Helena

lekarz Małgorzata Gawrysiak

Internista, RTG

Warszawska 106a
05-300 Mińsk Mazowiecki

jest moim lek. rodzinnym,od wielu lat , dobrze diagnozuje naprawdę dobry lekarz, jedyny mankament w tym że niestety w przychodni się raczej do niej na wizytę nie można dostać , trzeba chodzić prywatnie...a prywatnie też mnóstwo pacjentów
Opinia dodana przez: ewka31

dr n. med. Tomasz Tereszczyk

Radiolog, USG

NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
66-400 Gorzów Wielkopolski

Serdecznie polecam tego lekarza, gdyż zna się na swojej pracy jak mało kto w miescie

lekarz Ivana Stanković

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Dermea
ul. Filtrowa 62 lok. 62a

Pani Ivana wyleczyła nasze dziecko z naczyniaka umiejscowionego tuż pod oczkiem. Rzeczowo i skutecznie, mimo pierwszej wizyty i zbliżających się świąt- wykonała pierwszy zabieg laserem, który to po kilku razach przyniósł znaczącą poprawę i nasze dziecko już tylko na zdjęciach może zobaczyć owego "potworka". Dodam tylko, że w Centrum Zdrowia Matki i Dziecka mimo zabiegu chirurgicznego, naszego i dziecka stresu oraz kilku wizyt z dojazdem - naczyniak odnawiał się i …

lek. dent. Piotr Łabuś

Chirurg stomatolog

Wylotowa 24
43-150 Bieruń

Bardzo dobry chirurg!!! Miałam do usunięcia 2 zatrzymane ósemki, zabieg był bezbolesny, wszystko mi doktor wyjaśnił. Dodatkowo koszt był niższy porównując inne placówki.

lekarz Jarosław Jańczuk

RTG, USG

Gabinet Lekarski Jarosław Jańczuk
ul.Prosta 1F
76-200 Słupsk

Lekaż jak za dawnych czasów, miły,uprzejmy, ale ma dużo pacjentów, więc na rozmowę o chorobie nie ma czsu, on jest tylko diagnostkiem więc nie liczmy na poradę w sprawie lecznia.
Miałam robiony zabieg haluksa. Dodam, że 8 miesięcy temu mniałam ten zabieg na lewej stopie robiony przez innego lekarza, a tym razem na prawej. Więc mam skalę porównania. Jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać moja stopa po wygojeniu ale jeśli chodzi o chwilę obecną to jestem bardzo zadowolona. A sam zabieg z doktorem Żabiełowiczem to "czysta przyjemnosc". Atmosfera podczas zabiegu naprawdę godna polecenia. Pan doktor potrafi zadbać o pacjęta. Odbyłam …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Wojciech Nierodziński

Anestezjolog

Centrum Profilaktyczne
M. Skłodowskiej-Curie 26
15-278 Białystok

Bardzo polecam,porada fachowa,plan leczenia konkretny,bez zbędnych ozdobników,takich lekarzy trzeba więcej

lekarz Agnieszka Kleinrok-Krupa

ulica Jutrzenki 12/104

Lekarz z powołania, interesuje się pacjentem, poświęca mu tyle czasu ile potrzeba, wytłumaczy wszystko,jeśli trzeba zleca odpowiednie badania, to lekarz anioł.

lekarz Konrad Błaszczyk

Aleja Wolności 17 A/4-5
62-800 Kalisz

Bardzo dobry specjalista.Polecono mi go i sie nie zawiodłem.Zauważyłem że inni lekarze liczą sie z jego opiniami a to chyba najlepsza rekomendacja.Polecam!
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Łukasz Kordaś

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Pan doktor kompetentny bezboleśnie przeprowadził badanie kolonoskopii rzeczowy dokładny godny polecenia.dziękuję

lekarz Radosław Jankowski

Oś.Kopernika 21 gab 1.2
83-200 Starogard Gdański

Lekarz z niesamowitą cierpliwością podchodzi do problemu pacjenta. Wyrozumiały, pomocny, rzetelny i konkretny. Polecam z całym przekonaniem.
Opinia dodana przez: Katarzyna Biskup