Poradnia Badań Profilaktycznych w Dębicy
Paderewskiego 2
Dębica
Pani Grabiec jest prawdziwym lekarzem z powołania. Przyjęła mnie po godzinach swojej pracy, oczywiste jest to że nie musiała a jednak to zrobiła. Zależy jej na pacjentkach i to się ceni, w dodatku bije od niej takiej ciepło że aż jest chęć siąść z nią przy kawie i porozmawiać :) Polecam z całego serca. Cudowna kobieta
Wspaniały lekarz, bardzo kompetentny. Poświęcił bardzo dużo swojego czasu, aby zapoznać się z problemem, który dotknął mojego ojca. Na umówionej wizycie w Medyku- Rzeszów, bardzo skwapliwie i szczegółowo zapoznał się z historią choroby, przeprowadził na miejscu badanie, po czym szczegółowo wyjaśnił na czym będzie polegało leczenie, zabieg operacyjny. Tato po wielu miesiącach cierpienia wreszcie odczuwa bardzo dużą poprawę, dzięki Panu doktorowi Łukaszowi Futyma. Naprawdę godny polecenia lekarz z wielką kulturą …
Bp. Bandurskiego Władysła 36
Wspaniała Pani Doktor,nie czułam skrępowania,delikatna,dokładna.Dzieki Pani Doktor jestem już po zabiegu piersi.Polecam każdej kobiecie i pozdrawiam.
Pan doktor szczegółowo wypytuje o dolegliwości, bardzo dokładnie bada. Wytłumaczył mi jakie leki zostaną przepisane, dlaczego i co zrobić w razie pogorszenia stanu zdrowia. Zalecił również konsultacjè po kilku dniach od przyjmowania leków. Pierwszy raz lekarz poświęcił mi tyle czasu. I to wszystko na NFZ
Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
Łańcut
Pan doktor jest mega...🤩 kompetentny, empatyczny, uprzejmy, tłumaczy wszystko i odpowiada na szereg pytań które nurtują pacjenta. Na dodatek jest przystojny z poczuciem humoru😉 Polecam
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Fantastyczny lekarz i człowiek. Podejście do pacjenta z sercem na dłoni. Dzięki panu Arturowi mój mąż żyje i miewa się dobrze. Czy to w szpitalu czy też na wizytach kontrolnych z mężem czułam się jakbyśmy mieli pana doktora na wyłączność. Specjalista w tym co robi.
Warszawska 106a
Mińsk Mazowiecki
jest moim lek. rodzinnym,od wielu lat , dobrze diagnozuje naprawdę dobry lekarz, jedyny mankament w tym że niestety w przychodni się raczej do niej na wizytę nie można dostać , trzeba chodzić prywatnie...a prywatnie też mnóstwo pacjentów
NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
Gorzów Wielkopolski
Serdecznie polecam tego lekarza, gdyż zna się na swojej pracy jak mało kto w miescie
Dermea
ul. Filtrowa 62 lok. 62a
Pani Ivana wyleczyła nasze dziecko z naczyniaka umiejscowionego tuż pod oczkiem. Rzeczowo i skutecznie, mimo pierwszej wizyty i zbliżających się świąt- wykonała pierwszy zabieg laserem, który to po kilku razach przyniósł znaczącą poprawę i nasze dziecko już tylko na zdjęciach może zobaczyć owego "potworka". Dodam tylko, że w Centrum Zdrowia Matki i Dziecka mimo zabiegu chirurgicznego, naszego i dziecka stresu oraz kilku wizyt z dojazdem - naczyniak odnawiał się i …
Gabinet Lekarski Jarosław Jańczuk
ul.Prosta 1F
Słupsk
Lekaż jak za dawnych czasów, miły,uprzejmy, ale ma dużo pacjentów, więc na rozmowę o chorobie nie ma czsu, on jest tylko diagnostkiem więc nie liczmy na poradę w sprawie lecznia.
Miałam robiony zabieg haluksa. Dodam, że 8 miesięcy temu mniałam ten zabieg na lewej stopie robiony przez innego lekarza, a tym razem na prawej. Więc mam skalę porównania. Jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać moja stopa po wygojeniu ale jeśli chodzi o chwilę obecną to jestem bardzo zadowolona. A sam zabieg z doktorem Żabiełowiczem to "czysta przyjemnosc". Atmosfera podczas zabiegu naprawdę godna polecenia. Pan doktor potrafi zadbać o pacjęta. Odbyłam …
Centrum Profilaktyczne
M. Skłodowskiej-Curie 26
Białystok
Bardzo polecam,porada fachowa,plan leczenia konkretny,bez zbędnych ozdobników,takich lekarzy trzeba więcej