mgr Krzysztof Burycz

Psycholog, Psychoterapeuta

Zakład Opieki Zdrowotnej "Przy Alei"
Prymasa Stefana Wyszyńskiego 1A
48-340 Głuchołazy

Z każdą kolejną sesją wiele rzeczy nabierało nowego znaczenia, znajdywało swoje miejsce i zostało właściwie nazwanych. Może czasami nie było łatwo, bo trudno przyznać się przed samym sobą do popełnianych błędów. Dostałam od terapeuty kilka "kubłów zimnej wody", ale dzięki temu otworzyły mi się oczy i teraz w moim małżeństwie jest dużo lepiej, potrafię patrzeć na męża z miłością. Dziękuję za okazaną pomoc i polecam serdecznie!
Nie sposób przecenić wdzięczności, jaką czuję wobec Doktora Krzysztofa Konopki. To nie tylko znakomity fachowiec, ale także niezwykle serdeczny człowiek, który potrafił mnie przygotować do zabiegu z humorem i empatią. Jego sposób rozmowy z pacjentem sprawił, że czułem się jak rozmawiając z przyjacielem, a nie tylko jako kolejny pacjent. Zabieg usunięcia pęcherzyka żółciowego przebiegł bez żadnych powikłań, co jest zasługą nie tylko jego umiejętności, ale także troskliwej opieki całego personelu. …
Opinia dodana przez: Janusz Gajewski

lekarz Piotr Rhone

Chirurg onkolog

Centrum Medyczne Mirena
ul. Gdańska 59
85-005 Bydgoszcz

Wspaniały człowiek, lekarz, a przede wszystkim fachowiec. Profesjonalista. Niezwykle cierpliwy. Pełne zaufanie. Gosia G.

lekarz Marta Siedlec

Krasickiego 5
37-200 Przeworsk

Polecam panią doktor ,super podejście do dziecka ,dokładnie zbada ,wysłucha ,wytłumaczy i poświęca dużo czasu. Pani doktor jest bardzo sympatyczna i godna polecenia :)
Miły i uprzejmy konkretny i dokładny jako lekarz .Polecam z całego serca .Pozdrawiam z Rybnika . Dziękuję

lek. dent. Danuta Mackiewicz

Protetyk, Stomatolog

Ortodonta Warszawa
ul. Złotej Wilgi 8/206

A ja kompletnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o pani Mackiewicz. Odwiedziłam kilka stron/ for, gdzie pani doktor została po prostu ,,zgonojona". Zapewne jak napiszę pozytywny komentarz, to za chwilę zaczną się gadki w stylu ,,ooo, pani doktor pod nowym nick'iem" lub ,, kolejna asystentka, która próbuje naprawić opinie gabinetu"... Jestem pacjentką pani Mackiewicz od 2009 roku, wczoraj miałam kolejną wizytę i jestem bardzo zadowolona z leczenia. Wcześniej szukałam …

Rafał Sopyło

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Pan dr Rafał Sopyło to lekarz z powołania. Miałam okazje poznać dra przed operacja mojej mamy w szpitalu przy ul. Wawelskiej. Pan dr dokładnie wyjaśniał sposoby i metody leczenia. Jego podejście do pacjenta jest bardzo profesjonalne. W trakcie pobytu w szpitalu dużo czasu poświęcał pacjentce, okazywał dużo empatii, wszystko spokojnie tłumaczył. Moja mama była bardzo wdzięczna. Ta drogą chcemy podziękować za opiekę i szczerze polecić innym tego specjalistę .
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Stanisław Ptak

Chirurg ogólny, Ortopeda

zdrowie
Bratków 16 (hala sportowa)
43-300 Bielsko-Biała

Pierwszy raz wystawiam opinię lekarzowi, spotykałam się z różnymi, jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi fachowcy. Nie spotkałam się do tej pory z tak bezczelnym podejściem do pacjenta. Przychodnie podpisujące umowy z NFZ powinny być weryfikowane. Poszłam z zamrożonym barkiem. Lekarz nie zapytał o historię choroby, nie przeprowadził wywiadu ze mną, sprawdził podstawowy zakres ruchu i zajął się wypisywaniem, nie mówiąc co wypisuje. Zadał 4 pytania, gdzie mieszkam, …
Opinia dodana przez: Karina

Rafał Drynda

Wiejski Ośrodek Zdrowia Parzymiechy
Krzepicka 20
42-164 Parzymiechy

Od dziecka bałem się wizyt u stomatologa ale po wizycie u P.Rafała paniczny lęk mija.Pacjenci wychodzą uśmiechnięci i zadowoleni.
Pani Dagmara to znakomita lekarka. Dzieci ją uwielbiają. Jest spokojna, uśmiechnięta, no i znakomity fachowiec. Polecam!
Opinia dodana przez: Alina

dr n. med. Dariusz Pietruszka

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

ulica Podgórna 65/1

Bardzo dobry lekarz.Nie zostawia pacjenta bez pomocy.Nawet,kiedy inni nie dawali rady,On dawał oprócz nadziei-konkretne zalecenia tzn. leki.I one działały! Serdecznie dziękuję i polecam. Warto w małej poczekalni odczekać nawet 2 h.

lekarz Joanna Gałuszka-Garnuszek

Chirurg stomatolog

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
25-640 Kielce

Dziękuję za bardzo profesjonalnie wykonaną usługę, wysoką kulturę względem pacjenta i za to, (rzadkość w dzisiejszych czasach) że komercja nie gra w Pani działalności pierwszej roli.

lekarz Barbara Korendowicz

Żeromskiego 62 lok. 59

Byłam pacjentka pani Barbary korendowicz od 2 roku życia miła pani ma podejście do pacjenta . pozdrawiam serdecznie Alicja Matejczyk
Opinia dodana przez: Alicja

dr n. med. Jacek Daroszewski

Endokrynolog, Internista

endokrynologia
Nauczycielska 2

Po wielu miesiącach męki Pan dr uratował mi życie stawiając diagnozę. Gdyby nie On to bym albo jeszcze dalej chodziła od lekarza do lekarza albo bym już nie żyła. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Natalia P.

lekarz Dorota Dziuba-Żyła

Foniatra, Laryngolog

ulica Hrubieszowska 34 A
22-400 Zamość

Niezwykle mądry, kompetentny i sympatyczny fachowiec. Chodzę do niej cyklicznie od lat i nigdy nie widziałam jej nerwowej czy zniecierpliwionej. Można o wszystko zapytać, wyrazić ewentualne zaniepokojenie. Badanie krtani przebiega naprawdę sprawnie i bezboleśnie. Wystarczy zaufać i poddać się badaniu. Jestem alergiczką, więc nie raz proszę o zmianę proponowanego leku i pani dr bez problemu zapisuje inny. Wizyta u dr Żyły jest bezstresowa. Polecam każdemu. Pielęgniarka, która z nią pracuje …
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Katarzyna Tuzel

Neonatolog, Pediatra

Prosta 5
63-400 Ostrów Wielkopolski

Z rad dr Tuzel miałam okazję korzystać w szpitalu jako doradcy laktacyjnego. Tylko, ze z doradztwem nie ma to nic wspólnego. Jest po prostu maniaczką karmienia piersią. Jej pogadanka z młodymi matkami na temat karmienia piersią była po prostu jednym wielkim wywodem cycoholiczki. Usłyszałyśmy, że dzieci karmione sztucznie to będą pewnie głupsze, grubsze i bardziej schorowane (najpewniej białaczki i inne nowotwory) w porównaniu z tymi na cycu. Tylko jak ktoś …

lekarz Artur Bielawski

ulica Nadbrzeżna 1/C 2
63-100 Śrem

Cudowny pediatra! Z podejściem do dzieci , konsultacje telefoniczne rónież bez zarzutu zawsze jest pod telefonem jak nie możemy się dostać do Pana doktora , w gabinecie zbada i wysłucha co dziecku dolega , skierowania które potrzebne też wypisze bez problemu, zapisuje leki które naprawdę działają, podejście ogólnie do rodzica też super ! Całym sercem polecam !
Opinia dodana przez: Martyna
Bardzo kompetentny i profesjonalny kardiolog. Wizyta przebiegła w życzliwej atmosferze. Pan Doktor łączy ogromną wiedzę z empatycznym podejściem do pacjenta i poczuciem humoru, które pomaga rozładować stres. Czułam się potraktowana z uwagą. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Klaudia W.

lekarz Maciej Smółkowski

NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
66-400 Gorzów Wielkopolski

Lekarz którego mogę polecić każdej kobiecie z czystym sumieniem. Po wielu latach starań o dziecko, trafiłam do pana Smółkowskiego, który szybko zdiagnozował problem. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu mam jeszcze dwójkę dzieci. Obie ciąże prowadził on i odbierał jeden poród. Był też bardzo opiekuńczym lekarzem po porodzie. Pełen profesjonalizm i przede wszystkim dobry człowiek 🙂.
Opinia dodana przez: Franciszka
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Onkolog
                                       dr n. med. Krystyna Trela-Janus

dr n. med. Krystyna Trela-Janus

Onkolog, Radioterapeuta

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Jestem obecnie pacjentką Pani doktor w Gliwicach w Instytucie. Jestem ostatnią pacjentką która pójdzie prywatnie do lekarza chyba, że to będzie już ostateczność. Do Pani doktor trafiłam po zaniedbaniu swych poprzednich lekarzy i to dzięki niej moje leczenie jest na dobrej odpowiedniej drodze. Nasze początki może nie były szczególnie miłe , ale to ze względu na poprzednich lekarzy zdenerwowana nie kryła swojej złości potrafiła uczciwie „. Ochrzanić” moich poprzednich lekarzy …
Opinia dodana przez: Sylwia