Gabinet Ortopedyczny
Bazylijska 39
Zgierz
Świetny specjalista. Miałem problemy z nogą po złamaniu, a on wszystko dobrze zdiagnozował i pomógł wybrać odpowiednią rehabilitację. Teraz mogę już śmigać na nartach :) Polecam tego ortopedę!
Bardzo dobry lekarz, konkretny, czułam od początku i jak się również finalnie okazało byłam pod bardzo fachową i kompleksową opieką medyczną od samego początku do końca leczenia. Podkreślę, że wizyty były na NFZ.
"Centrum Medyczne Szpital Świętej Rodziny'''' Sp. z o.o.
ulica Wigury 19
BARDZO SYMPATYCZNY DOKTOR PODEJSCIE DO PACJENTA CIEPLE POTRAFI WYTLUMACZYC WSZYSTKO DOKLADNIE I ZROZUMIALE NIGDY NIE ODMUWI PORADY .LEKARZ JAKIEGO SZUKAC ,WART POLECENIA INNYM PACJENTOM
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Wolności 66 a
Mielec
SWIETNY kompetentny sympatyczny lekarz mozna miec do niego zaufanie wyprowadzil moje leczenie i obecnie czuje sie stabilnie dziekuje
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
Super lekarz z powołaniem poświęciła mamie ponad godzinę i to na NFZ bardzo kompetentny lekarz polecam Dariusz W.
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7
Pani Doktor Dutka przygotowała mnie do zabiegu transplantacji szpiku kostnego. Zrobiła to bardzo dobrze, opracowała szczegółowo procedury, poradziła jak się przygotować, przeprowadziła dawcę przez ten trudny okres, jestem jej za to bardzo wdzięczna i cieszę, że mamy w Polsce tak dobrych fachowców.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MED-POZ" Sp. z o.o.
Gliwice
bardzo dobry lekarz z długim stażem, to co mi się podoba to skupianie się na pacjencie i jego dolegliwościach. rzetelne podejście - dla mnie ważne... zanim Pani Doktor przepisała antybiotyki próbowała znaleźć jakieś rozwiązanie problemu. polecam całym sercem...oby więcej takich lekarzy
Wsparcie-terapia psychiatryczne i psychologiczna
ulica Elsnera 19
Osoba kompetentna i fachowa , tłumaczy zagadnienia związane z leczeniem , uprzejma i znajdująca czas dla pacjenta, dobry lekarz i porządny człowiek
Centrum Medyczne NZOZ ALMED
ulica Piłsudskiego 32
Tomaszów Mazowiecki
Pełna znajomość wiedzy lekarskiej, same trafne diagnozy - nigdy się nie zawiodłem. Polecam również jako człowieka który potrafi się pochylić nad drugim, co dziś takie rzadkie.
Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Rzeszów
Witolda 6B
Rzeszów
Polecam. Pani doktor wyleczyła mi uszkodzoną jedynkę. Pełen profesjonalizm i rzeczowe podejście do problemu. Miła atmosfera mimo, że był to gabinet stomatologiczny!
Gbur i ham kiedy ma do czynienia z pacjentem zachowuje się chyba lepiej. Jeszcze tak potraktowany przez lekarza nie zostałem nigdy. Czekam na wizytę ponad tydzień po czym Rozwalił szparę między zębami i stwierdził ze jest „zmęczony upałem. Nie chce mu się i wszystko ma w dupie”. Szczerze odradzam jak chcecie mieć zdrowe zęby.
Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Koszalin
Tytusa Chałubińskiego 7
Koszalin
Bardzo jestem zadowolony. Pani doktor zbadała mnie,wysłuchała,była bardzo miła i wskazała lek,który powinienem odstawić, pomimo, ze do tej pory mi pomagał. Jednak w połączeniu z innym lekiem zaczął utrudniać mi życie. Pomogło już następnego dnia. Wrócę ponownie do Pani doktor na konsultacje.
Praktyka Lekarska " SALUS " Wioletta Falandysz-Kuprewicz
Kolejowa 7
Iłowa
Wspaniały,uprzejmy ,delikatny .Sam uśmiech i powitanie pacjentki przez Pana Doktora powodują,że zapomina się o skrępowaniu.Wszystkim kobietom polecam ,by w razie potrzeby,odwiedziły właśnie ten gabinet Zofia Jadczak.
Ośrodek Wczesnej Interwencji
Jana Dekerta 1
Gorzów Wielkopolski
Trafiłem niespodziewanie do Szpitala w Drezdenku z problemami kardiologicznymi. Leczył mnie dr Błażej Kaduk. Szybko poczułem do niego zaufanie, wytłumaczył z czym mam problem, jakie są opcje leczenia, cierpliwy i sympatyczny człowiek - jak dobry kolega. Sądzę, że po kolejnych wizytach zwiększę ilość gwiazdek.