Świętokrzyskie Centrum Matki i Noworodka w Kielcach ul. Prosta30
Jędrzejów
Lekarz jest nie miły i wg mnie nie ma podejścia do pacjentek. Nie ma w nim odrobiny empatii i chyba nigdy się nie uśmiecha i ma kamienna twarz... Atmosfera w gabinecie jest "jak na szpilkach" nie wiem jakim cudem ma tyle dobrych opinii.
Gabinet Stomatologiczny
Wyspiańskiego 35c
Świnoujście
Tak jak pozostałe osoby potwierdzam,warto oddac kazde pieniadze na leczenie zabkow u tej pani warto :) moim zdaniem najlepszy stomatolog w swinoujsciu!!. :)
Z czystym sumieniem bardzo polecam pana doktora Wojciecha Bobrowskiego. Jeszcze najwspanialszy lekarz na którego do tej pory trafiłam. Bardzo kompetentny dociekliwy i na pewno nie zostawi pacjenta bez konkretnej diagnozy zaznaczam prawidłowej. Panie doktorze dziękuję za wszystko co pan dla mnie robi. Pozdrawiam Ewa Sadowska.
Mazowieckie Centrum Stomatologiczne dawne Wojewodzkie Centrum Stomatologiczne
Nowy Zjazd 1
Nic dodać nic ująć. Bardzo wysokiej klasy specjalista. Trafiłam z polecenia koleżanki wiele lat temu z bólem zęba (a wcześniej był leczony ząb u innego stomatologa, z zębem byłam chyba 6 razy i oczywiście każda wizyta płatna masakra i wtedy trafiłam na Doktora na jednej wizycie załatwił wszystko ząb naprawiony i bez bólu) Następnym razem wyrwanie 8 trwało 5 minut potem bez żadnych komplikacji. Nadal leczę zęby jak jest potrzeba …
Prywatna Przychodnia Lekarska Binpol s.c.
Partyzantów 80
Olsztyn
Półtorej roku temu pani stomatolog Kosakowska robiła mi zęba kanałowo. Poszedłem prywatnie bo robią lepiej i szybciej przyjmują. Po ponad półtorej roku Ból! tego samego zęba (teoretycznie martwego) Co się stało? A no Pani „doktor stomatolog ” Kosakowska nie wyczyściła mi dobrze zęba, załatała i pieniądze bez paragonu wzięła - potem wdała się w ząb próchnica. Po zdjęciu rentgenowskim okazało się że ząb do ponownego leczenia ale tzw. ”poprawki” są …
Konwalii 8
Ruda Śląska
Bardzo wysoko oceniam fachowość pana dr.Wojciecha Drużbę, jest wysokiej klasy specjalistą z właściwym podejściem do pacjenta. Ceny usług umiarkowane. Ponad to gabinet super wyposażony a pracujące panie są bardzo miłe i opiekuńcze. Polecam.
Proszę omijać „pseudo” lekarza szerokim łukiem. Pan przyjechał spóźniony, podczas badania USG jamy brzusznej córki, nie wydusił z siebie ani jednego słowa. Nie założył rękawiczek ochronnych, a sposób dezynfekcji głowicy USG wykonał brudną gołą ręką. Następnie zrobił kopiuj/wklej, wydrukował opis który wręczył bez żadnej opinii. Wizyta z której nic nie wynikło trwała 3 min. po czym Pani w recepcji skasowała mnie na 180 PLN. DRAMAT.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Izabella Nisiewicz-Jacek
ul. W.Polskiego 50/117
Słupsk
Nie polecam bez kompetencji wmawianie wady wzroku której się nie ma źle przeprowadzona wizyta antypatyczna.wiekszosci pacjentom zaleca kupno okolarow z których i tak się nie korzysta bo są źle dobrane.
Przez całą wizytę odnosiłem wrażenie, że przeszkadzam lekarzowi. Ponieważ z powodu choroby traciłem głos podczas mówienia miałem ze sobą wodę, którą postawiłem na brzegu biurka. Dr Czarnecki w ordynarny sposób wziął buteleczkę z wodą i z impetem odstawił na kosz ze śmieciami. Nie słuchał tego, co mam do przekazania. Nie interesowały go objawy choroby. Nie poświęcił najmniejszej uwagi informacji, że dwa razy ugryzł mnie kleszcz. Że podobne symptomy choroby powtarzają …
Gorąco polecam Pana Doktora,pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o usunięcie zęba.Znieczulenie bezbolesne,spokój i opanowanie a naprawdę miałam trudny przypadek.Bardzo dziękuję za wytłumaczenie wszystkiego ze szczegółami,Pani asystentka również kobieta bardzo wyrozumiała i pomocną dzięki takim osobom nie boje się już stomatologa.
Tragedia. Stomatolog bez podejścia do pacjenta. Lekceważy skargi na ból podczas zabiegu. Stomatolog nie użył żadnych profesjonalnych narzędzi do udrożnienia kanału (jak powiedział inny stomatolog kanał nie był udrożniony nawet w 50%) a na koniec wziął za wizytę 450zł. Sprawiał wrażenie jakby jedyne na czym mu zależało to jak najszybsze zakończenie wizyty. Nie wiem kto pisał resztę tych opinii, chyba zaprzyjaźnione osoby.
Bardzo dobry lekarz. O niesamowitej cierpliwości w tłumaczeniu na czym polega i konsekwencji poddania się operacji bariatrycznej. Wszystko dokładnie i co najważniejsze w bardzo zrozumiały sposób przekazane. W bardzo przyjaznej i w skracającej dystans atmosferze.Z mężem mieliśmy poczucie, że lekarz jest dla nas a nie odwrotnie. Bardzo polecamy tego lekarza.