lek. dent. Joanna Nowicka-Chałasińska

ulica Bohaterów Kragujewca
85-863 Bydgoszcz

Nigdy nie czułam się u Pani doktor jak u stomatologa, bardzo kompetentna i ciepła osoba z ogromnym zaangażowaniem i super podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Anetta

lek. dent. Aleksandra Towarek-Panasiuk

Drawska 16 G/24

Byłem pacjentem Pani Doktor, entuzjazm, profesjonalizm, zaangażowanie i wiedzą oraz odwaga w nowoczesnych technologiach medycznych pozwalają czuć siew pełni zaopiekowanym pacjentem. Pani doktor obok medycyny ukończyła również studia z biologii. Pani Doktor zawsze uśmiechnięta zaraża uśmiechem innych. Polecam i dziękuję Psni doktor za piękny uśmiech.
Opinia dodana przez: Mariusz
Fantastyczna Pani stomatolog, u której chętnie leczyła się moja córka która miała bardzo duży uraz do stomatologów. Podejście Pani doktor sprawiło, że córka chętnie zaczęła chodzić do stomatologa, bez zbędnego marudzenia i awantur. Ja również jestem pacjentką Pani doktor razem z młodszą córką, jesteśmy bardzo zadowolone z fachowości, podejścia do pacjenta, leczenia, uprzejmości, tłumaczenia choroby. POLECAM KAŻDEMU Z CAŁEGO SERCA!!!
Opinia dodana przez: Myszka

lek. dent. Katarzyna Tłustochowicz

LUX MED
ulica Morska 127
81-222 Gdynia

Polecam. Profesjonalizm pomimo mlodego wieku, fajne i delikatne podejscie po pacjenta, zero stresu. Bylam na pierwszej wizycie miesiac temu i jestem mega zadowolona, a jestem osoba wybredna i nieufna jesli chodzi o stomatologow ;)
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Victor Touma

ul. kard. Stefana Wyszyńskiego 40
37-100 Łańcut

Moja opinia jest podziękowaniem i wyrazem ogromnej wdzięczności.Pan Doktor Victor Touma to PIĘKNY CZŁOWIEK,talent,profesjonalista,lekarz z powołaniem,widać że kocha to co robi.Ta opinia jest również od pacjentów z przychodni i szpitala.Przyjechałam do Pana Doktora w grudniu 2022,4 m-ce po złamaniu obojczyka. Cierpiałam ogromnie.Nie podnosiłam ręki,nie da się opisać bólu barku,pleców,łopatki,kręgosłupa. Ból mnie niszczył.Leczenie stawu rzekomego obojczyka i naderwanego ścięgna m.nadgrzebieniowego było bardzo trudne i oporne.Pan Doktor okazał mi dużo cierpliwości i …
Opinia dodana przez: MARTA KIEŁBOŃ

dr n. med. Wojmir Ziętkowiak

Litewska 5

Szczerze polecam dr Wojmira Ziętkowiaka . Ogromna wiedza, cierpliwość, chęć pomocy i tona wsparcia. Jestem pod ogromnym wrażeniem.

lekarz Andrzej Wróbel

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

lekarz nie byl mily gdy spytalam o zapisany lek odpowiedzial ze to nie czas na wyklad o lekach a na ostatniej wizycie nie chcial ogladnac dokumentacji medycznej nie polecamI wizyta chyba 5 minut!!!
Super lekarz, który nie słucha pacjęta i robi wszystko po swojemu i nie widzi że pacjent cierpi od leków i szprycuje następnymi.

lekarz Sebastian Augustyn

Warszawska 52/17
59-900 Zgorzelec

Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora za jego profesjonalizm, wiedzę oraz wyjątkowe podejście do pacjenta. Moja mama, która ma 85 lat i jest na początku diagnostyki problemów z postępującym zapominaniem, znajduje się pod opieką Pana Doktora. Od pierwszej wizyty widać, że mamy do czynienia z lekarzem z prawdziwego powołania. Pan Doktor jest nie tylko świetnym diagnostą, ale także osobą niezwykle uważną i zaangażowaną. Każda wizyta przebiega bardzo …
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Krzysztof Pogoda

Centrum Medyczne ProMED sp z o.o.
ulica Mariańska 5a
95-200 Pabianice

Najlepszym lekarz jakiego znam. Prawdziwy z powołania. Skupiony na pomocy. Dzięki niemu moja siostra utrzymała ciążę i urodzona cudowna córeczkę. Zawsze jesteśmy zadowolone z każdego kontaktu z Doktorek Pogodą. Życzę wszystkim ludziom żeby zawsze trafiali na takich lekarzy w każdej dziedzinie. Możecie być pewni, że jesteście dobrze leczeni.
Opinia dodana przez: Karolina

Teresa Matusewicz-Kopeć

Bunkrowa 14
72-602 Świnoujście

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, szczególnie ważne w przypadku badań dla marynarzy, gdzie liczy się dokładność i odpowiedzialność. Lekarz konkretny, rzeczowy, a jednocześnie spokojny i życzliwy, co pomaga zredukować stres przed badaniami. Widać duże doświadczenie w pracy z osobami pracującymi na morzu – wszystko przebiega sprawnie, ale bez pośpiechu i „na odwal się”. Każdy etap badania został dokładnie wyjaśniony, łącznie z wymaganiami i ewentualnymi konsekwencjami zdrowotnymi w kontekście pracy na …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Sylwia Witkowska-Jankowska

PCZ Polski Instytut Medyczny Przychodnia Specjalistyczna z Ośrodkiem Badań Klinicznych
ulica Legnicka 61

Bardzo dobry lekarz. Pani doktor z empatią i wiedzą. Do tego ciepła, uprzejma i miła osoba, bardzo pomocna. Polecam serdecznie !

lekarz Piotr Kostrzewski

Endokrynolog

Widok 10 (Terapia)

Poszłam do tego lekarza zupełnie w ciemno, zaczął przyjmować w Enel Medzie na Puławskiej. Choruję na tężyczkę od roku, dzień w dzień odczuwałam odrętwienie i mrowienia lewej ręki. Chodziłam od lekarza do lekarza i ciągle słyszałam, że w sumie to wszystko jest ok i tak byłam 'przekazywana' lekarzowi innej specjalizacji. Na szczęście trafiłam do doktora Kostrzewskiego, który potraktował mnie bardzo indywidualnie i zaczął skutecznie leczyć. Dostałam odpowiednie dawki leków po …

dr n. med. Ryszard Sobieraj

Słowackiego 16
Chrzanów

Wczoraj byłam na badaniu u Pana doktora, ja osobiście polecam. Badanie mało przyjemne ale podejście do pacjenta bardzo miłe. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Ryszard Królikiewicz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Szkolna 13
88-306 Zastawie

Świetna ręka do dzieci, widać ze pediatra z powołania, super lekarz! Poszłam z polecenia i sama polecam.
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Jolanta Wołczko-Adamczuk

Prywatny Gabinet Okulistyczny
22-500 Hrubieszów

Nie przyjemna, chciałam umówić dziecko na wizytę to zamknęła mi drzwi przed nosem nie polecam pani dr.

lekarz Anna Kwiatek-Dąmbska

Endokrynolog, Pediatra

Humańska 11 lok. 2

Serdecznie nie pozdrawiam Pani doktor, nie pojawiła się w dniu w którym miałem umówioną wizytę endokrynologiczną. Dodam tylko że w zeszłym tygodniu dzwonili 2 razy żeby potwierdzić wizytę, a na 30min przed spotkaniem ją odwołali. MultiMedica tlumaczy się że rano wysyłali sms do pacjentów co jest kompletnym kłamstwem bo żadnego smsa nie dostałem. Lekarze na fundusz robią sobie żarty z pacjentów dlatego lepiej zapłacić za wizytę prywatnie i mieć spokojną …
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Robert Werc

RODAMED sp. z o.o. Centrum Diagnostyki Obrazoweji i Lekarzy Specjalistów
ul.Korytkowska 2
62-700 Turek

Najlepszy lekarz w Turku . poswieca swoj czas pacjentowi w pracy jak i poza praca zawsze mozna na niego liczyc o kazdej porze!

lekarz Aleksandra Bruchnalska-Olszewska

Kardiolog

Centrum Medyczne Krowodrza
Wrocławska 53

WŁAŚCIWA OSOBA NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU,Z SERCEM PODCHODZI DO PACJENTA, dokładnie tłumaczy na czym polega choroba i jest bardzo miła
Pani doktor bardzo wnikliwa i rzeczowa.Zadaje dużo pytań i uważnie słucha odpowiedzi.Bardzo miła, sympatyczna i szczerze oddana pacjentowi. Bardzo polecam p doktor -wdzięczna pacjentka z Leszna
Opinia dodana przez: Maria