Specjalistyczna Praktyka Lekarska. Rehabilitacja medyczna. Laseroterapia.
Dla osoby, która ma mało czasu na formalności to rewelacja. Wszystkie wymagane konsultacje do badania okresowego na miejscu. Nie trzeba chodzić tydzień po lekarzach żeby zrobić badanie. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Certus" Grzegorz Skwierz - Choszczno
Konopnickiej 2
Choszczno
Byłem u doktora z bólem ucha, chociaż miał komplet pacjentów to powiedział, żebym przyjechał bo z bólem nie można czekać. Oczyścił mi ucho jakim urządzeniem, znieczulił i nie bolało, założył opatrunek,dał leki i w końcu przespałem noc bez bólu. Polecam doktora, zresztą już z rodziny byli u niego i też zadowoleni. Na spokojnie wytłumaczył mi co to za choroba, wizyta chyba z 45 minut trwała, polecam Andrzej
Czytam opinie i zastanawiam się czy to jest ten sam lekarz. Prywatnie 5 gwiazdek. Na NFZ w szpitalu to nie ten sam człowiek. Termin zabiegu po przyjściu do gabinetu 3 krotnie i to po kilka miesięcy przesuwany mimo, ze 5 pacjentów się nie stawiło. Zastanawiam się jak można przesuwać zabieg o kilka miesięcy nie spoglądając nawet na zmianę chorobową. Dotyczy to mojego męża ze znacznym stopniem niepełnosprawności . Mąż został …
Prywatny Gabinet Dermatologiczny
ulica Bażantów 26
Polecam:) Córce trafna diagnoza i kuracja, a ja mam dłuższe leczenie, także widujemy się raz w miesiącu:) Dziękuję za cierpliwość i wsparcie, szczególnie przy bolesnych zabiegach:):) Pozdrawiam panią doktor:)
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Do Pani doktor chodzę na wizyty do SCM clinic. W mojej ocenie to bardzo dobra, skuteczna lekarka. Zleca sporo badań, ale mnie to nie przeszkadza, przynajmniej wiem, że trzyma rękę na pulsie. Jestem zadowolona z jej opieki, widzę poprawę.
przychodnia
Piłsudskiego 5
Sieradz
Znakomity lekarz, kompetentny i godny polecenia, ale także wartościowa osoba. Nigdy nie zawiodła, a leczę się u niej kilka lat.
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Szczerze polecam, bardzo dobre podejście, fachowe spojrzenie na mój przypadek, dzięki tej wizycie miałam jasna wizję tego co powinnam dalej robić. A nie był to pierwszy neurochirurg z którym się konsultowałam. Jestem już po leczeniu, które zaproponował mi dr Miś. Nie leczyłam się u niego, ale to on wskazał mi wg niego najlepszy kierunek i póki co jest wszystko dobrze, a mogłam stracić wzrok.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICO spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Targowa 16
Stryków
Od wielu lat jestem pacjentką Pana Doktora, za każdym razem wykazuje się życzliwością, indywidualnym podejściem do pacjenta, profesjosjonalizmem godnym naśladowania dla innych lekarzy. Dzięki zaangażowaniu i świetnej intuicji Pana Doktora udało mi się przejść przez Covid. Serdecznie DZIĘKUJĘ
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
Moja ocena jest jednocześnie opinią . W całości zgadzam się z opiniami Kariny , Patrycji i Wiktora. Dziekuję
UWAGA ZANIM SKORZYSTACIE Z ZABIEGU!!! Z przykrością muszę stwierdzić, że jest to lekarz niekompetentny. Mam wiele pani doktor do zarzucenia. Umówiona byłam na zabieg blefaroplastyki na godz 17, przyjęta zostałam po 20 godz. Podczas zabiegu podaje preparat znieczulający, który dość znacznie podwyższa ciśnienie w całym organizmie, ale tego ciśnienia nie kontroluje, nie bacząc na to, że może spowodować UDAR. Żadna z moich znajomych, a było ich około 12, nie miała …
Bardzo spóznione,ale bardzo serdeczne podziękowania dla Pani Doktor Inez Prokurat.Dzięki Pani Doktor mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania.Fachowe podejście do pacjęta,delikatność przy zabiegach i poczucie humoru,gwarantują pełną satysfakcję. Pomoc stomatologiczna na najwyższym poziomie .Gorąco polecam
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Wezwane pogotowie zostawiło mnie w domu. Gdy dotarłem na izbę przyjęć po wykonaniu RTG i 2-óch tomografii zdiagnozowano u mnie perforację przełyku, która wystąpiła 3 dni wcześniej. O obrazie mojego wnętrza lekarze mówili później, że to był jakiś totalny armagedon. Aby zrobić wszystko co tylko można, nie mieli wątpliwości, że powinienem trafić do doktora Łukasza Braszczoka na oddział Torakochirurgii w Szpitalu Klinicznym nr 1 w Zabrzu. Pytania: Czy jest wolny …
Przychodnia Medycyny Rodzinnej Nowy Fordon
ul. Kleina 1
Bydgoszcz
Pani doktor jest niezwykle uprzejma, ma doskonałe ,przyjacielskie podejście do dziecka. Cierpliwie, zrozumiale i wyczerpująco tłumaczy wszystko co niepokoi rodzica.Z całą pewnością jest godna polecenia.