lekarz Agnieszka Król-Jaskulska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ONKOMED" Agnieszka Wójcik
Żeromskiego 33

Z całego serca nie polecam, chyba, że ktoś lubi by nim pomiatano. Pani doktor przyjmowała w poradni kardiologicznej na Ursynowie, kiedy miałem szczęście ją poznać. Po wizycie na której zadawała i pytania, ale nie dawała mi na nie odpowiedzieć komentując to zdaniem "Ciszej, bo nie mogę pracować" wyszedłem z gabinetu w ciężkim stresie - pacjent po angioplastykach i z epizodami wieńcowymi powstającymi także w stresie. Przedstawiałem lekarzowi dokumentację medyczną i …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Roman Derbisz

Choroby zakaźne, Pediatra

Królowej Jadwigi 19
37-500 Jarosław

Super lekarz ,nie liczą się u niego pieniądze ,zbadał dzieciaki i wszystko się dobrze skończyło ,polecam go i napewni jeszcze będziemy jeździć do doktora
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Tomasz Czerw

Internista, Transplantolog

ulica Szkolna 4
32-660 Gorzów

Byłem w celu konsultacji wyników badań z krwi. Odniosłem wrażenie że lekarz słabo się przyłożył do przejrzenia wyników bo proponował mi abym zrobił kilka badań które mu dostraczyłem i sam je chwilę wcześniej przeglądał.
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ginekolog
                                       dr Dagmara Pluta

dr Dagmara Pluta

Ginekolog

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Chodziłam kiedyś do Pani doktor z mięśniakami. Miła delikatna, konkretna. Mam tylko troszkę żalu że nie wysłała mnie na operacje, tylko były obserwowane I teraz jestem bez macicy.
Opinia dodana przez: Julka

lekarz Marcin Zięba

Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny
600
36-060 Rudna Mała

Lekarz bardzo profesjonalny, kulturalny, poświęca tyle czasu dla pacjenta ile potrzeba. Ja bardzo polecam:)
Opinia dodana przez: Małgorzata W.

lekarz Katarzyna Witkoś

Centrum Medyczne "Silesiana" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Szybowa 2A
41-808 Zabrze

Pani doktor została mi polecona przez przyjaciółkę, która sama do niej chodzi. Bardzo miła, uprzejma, troszczy się o pacjenta, ma pamięć do twarzy. Dr Witkoś jest bardzo delikatna i wszystko fajnie tłumaczy. Faktycznie nie bada piersi przy każdej wizycie (ja o to poprosiłam),może z tego zględu, że zawsze czeka dużo pacjentek a Pani doktor jest tylko jedna, ale godna polecenia :)
Opinia dodana przez: Anonim2

lekarz Marek Olewiński

SZPZLO Warszawa - Rembertów
Dwóch Mieczy

😢bardzo, bardzo szkoda że pan doktor Marek Olewiński ,wspaniały człowiek , wspaniały chirurg juz nie pracuje w Mińsku Mazowieckim 😭.Przed 4 laty uratował mi życie (operacja jelita grubego na „ostro”)-zajal się mną jak matką Dziekuje panie doktorze.Wdzięczna pacjentka Joanna 🙂

lekarz Klara Błaszczyk-Kwaśnik

Centrum Medyczne POSTĘP MED
Strzelecka 1
66-200 Świebodzin

Bardzo dobry lekarz z przeogromnym zasobem wiedzy, godny zaufania i polecenia. Zgłaszając się do Pani Błaszczyk-Kwaśnik trafia się w dobre ręce

lekarz Marek Żak

Piastowska 2
49300 Brzeg

Bardzo polecam Pana doktora. Bardzo ciepły i uprzejmy.wysoka kultura osobista.Za kazdym razem gdy jestem na wizycie czuje sie zaopiekowana w 100%.Pan doktor jest bardzo dokladny i rzetelny. Trafilam na niego podczas pierwszego porodu (plod martwy) i trzymam sie go juz 5 lat. Dzieki Panu doktorowi zdecydowalam sie mimo traumy na 2 dziecko i ciaze prowadzilam u niego.podczas badania jest bardzo delikatny i wszystko objasnia na monitorze. Bardzo,bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Jan Mrugała

Ortopeda, Traumatolog

św. Katarzyny 1
34-400 Nowy Targ

badanie w warunkach bez tzw, pomocy naukowych ,diagnoza we właściwym kierunku,potwierdzona w późniejszym badaniu rezonansem magnetycznym.z odczucia pacjenta -podejście profesjonalne, niestety lekarz nie chce wchodzić w konflikt ze swoim pracodawcą stąd brak zaleceń do dalszego postępowania w ramach swojego kontraktu

prof. dr hab. n. med. Włodzimierz Samborski

Internista, Reumatolog

Biskupińska 31

Bardzo dobry i skupiony na pacjencie lekarz. jestem jego pacjentem od 10 lat i dzięki jego podejściu do RZS do dzisiaj funkcjonuję normalnie
To bardzo dobry lekarz, może trochę drogi, ale za to bardzo kompetentny. Cóż, tanie to drogie, lepiej więc dać trochę więcej, ale mieć pewność, że usługa jest rzetelnie wykonana.
Kompetentny mily zaangazowany polecam zdecydowanie!!!niewielu jest z takim podejsciem do pacjenta jak On!

lek. dent. Izabela Żołyniak

os. Słoneczne 9
37-500 Jarosław

Polecam panią doktor, Pani Doktor wytłumaczyła mi na czym polegal moj problem. Jak zapobiegać wtórnemu zakażeniu. Szybko i sprawnie pozbyła się problemu. Nie zdziera z kasy jak niektóre osoby w Jarosławiu.
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Marcin Zezulak

ulica Głogowska 5
59-160 Radwanice

Bardzo miły, empatyczny oraz kompetentny lekarz. Wyczerpująco odpowiada na zadane pytania oraz wyjaśnia możliwe przyczyny dolegliwości. W dodatku „po ludzku” podchodzi do pacjenta. Polecam!
Opinia dodana przez: Wiola

Tomasz Monkiewicz

Chirurg ogólny, Urolog

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Lekarz w srednim wieku,bylem u niego pierwszy raz,ale podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem.

lekarz Joanna Kolinek

Dermatolog

Al. Wojska Polskiego 16a/53
05-800 Pruszków

Pani doktor jest profesjonalistką. Ma duże doświadczenie. Trafnie ocenia schorzenie. Męczyłam się z ropiejącą piętą. Jedna wizyta i od razu diagnoza i trafione leczenie. Okazało się, że miałam łuszczycę na pięcie. Szczerze polecam. P.S. nie ma problemów z zapisem na wizytę.
Opinia dodana przez: Skibibibi

Jarosław Mikłaszewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Lekarski

Chodzę do tego lekarza od ponad 2 lat. Nigdy nie było problemów, zawsze słucha i robi co trzeba. Zna się na swoim fachu, i wyjaśnia wszystko konkretnie, bez zbędnego ględzenia. Dla niektórych kobiet, jego ton może wydać się bezpośredni, ale ja uważam to za plus. Po co owijać w bawełnę, jak to niczego nie zmieni. Polecam, ale tym którzy chcą aby ginekolog był DOBRYM ginekologiem, a nie psychologiem i miłym …
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Ewa Siudut-Włosińska

Przychodnia " Zdrowie"
ulica Orkana 5C
34-500 Zakopane

Ewa Siudut to Super zdolny zaufany lekarz z dawnych lat w Krakowie ....pozdrowienia od Jacka z AE w Krakowie...polecam wszystkim pacjentom
Opinia dodana przez: Jacek makselan

lek. med. Rafał Nowak

American Heart of Poland SA
ul.Edukacji 102
Tychy

Dziękuję za poradę 9 sierpnia . Po miesiącu jest OK .Pokażę się do kontroli za dwa miesiące . Pozdrawiam .
Opinia dodana przez: kazimierz stępniewski