Szanowny Panie Doktorze! Serdecznie dziękuję! Szanowni Państwo proszę być pewnym,że ten człowiek to wspaniały lekarz . Wraz z ordynator Wiszniewską uratowali moje życie i wydarli mnie z rąk paskudnej choroby , która w kilka godzin ze sprawnej i aktywnej trzydziestolatki zrobiła ze mnie roślinkę niezdolną samodzielnie nawet się podrapać. Dr. Domagalski poświęca pacjentom wiele uwagi, każdego traktuje indywidualnie i trafnie diagnozuje. W przypadku zespołu Gullain-Barrego diagnoza musi być szybka,a leczenie …
Parceli 5
Sokolniki
Świetny specjalista, bardzo dokładna i uważna. Bardzo mi pomogła, zawdzięczam jej wielokrotne skuteczne interwencje w czasie choroby. Czujna na objawy i symptomy choroby, skierowała mnie do specjalisty, który uratował mi życie. Godna zaufania i polecenia, wielka wiedza i empatia w stosunku do pacjentów.
Poradnia Centrum
ulica Warszawska 4
Radom
Bardzo dobry lekarz. Dzięki niej stanęłam na nogi . Slucha pacjenta,nie olewa go. Kieruje na bsdania jeśli uznasz to za konieczne. Badanie fizykalne bardzo dokladne,nie po łebkach . Polecam
Gabinet Psychologiczny
Sienna 72 lok. 13
4 lata leczenia, comiesięcznych wizyt, żonglowania lekami, które tylko pogarszały mój stan. Obarczanie poczuciem winy „najwidoczniej nie chce Pani wyzdrowieć”, a to wszystko dlatego, że lekarz, który jest także wykładowcą i uczy przyszłych lekarzy, NIE ROZPOZNAŁ ADHD, które u mnie jest niemalże modelowe i oczywiste. Zaczęłam wizyty ważąc 30kg mniej, mając pracę, perspektywy. Zakończyłam z uporczywymi myślami suicydalnymi, bez pracy, bez chęci do życia. Leki przeciwdepresyjne, które otrzymywałam nasilały tylko …
Pana doktora będę polecać każdemu, kto stoi przed wyzwaniem diagnostycznym pozostającym w obszarze jego kompetencji medycznych! To przemiły i profesjonalny człowiek, który potrafi rozładować napięcie przed badaniem inwazyjnym - w moim przypadku: kolonoskopią. Empatyczny i wspierający (co w kontekście samej istoty tego badania jest niezwykle ważne). Pan doktor okazuje duży szacunek osobom, z którymi pracuje - dzięki temu wszyscy stanowią zgrany zespół, który nie zapomina o pacjencie! Panie doktorze, pani …
Niestety nie mogę polecić lekarza, podważyła diagnozę wystawioną przez neuropsychologa, opartą na wielogodzinnych testach, uparcie narzucając swoją wcześniejszą diagnozę naskrobaną na kolanie, której próby leczenia przyniosły pogorszenie mojego stanu. Odmówiła pomocy jasno dając mi do zrozumienia, że za mną nie przepada i się nie dogadamy.
Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
Lublin
Mogę podkreślić świetne podejście do pacjenta - Pani Doktor niczego nie bagatelizuje, sprawdza, udziela dokładnych wyjaśnień i wskazówek. Wszystko wyjaśnione z kulturą i uprzejmością.
Moja mama jest pacjentką pana doktora. Razem jeździmy na wizyty. Mama jest starsza, schorowana. Pan doktor oprócz podejścia neurologicznego patrzy całościowo na dolegliwości mamy, zanim przepisze nowe leki analizuje leki, które mama zażywa. Zleca badania, jest troskliwy a zarazem bardzo wnikliwy. Wszystkie wyniki dokładnie omawia. Oby takich lekarzy było więcej. Bardzo polecamy ! Krystyna z mamą
Bardzo polecam usługi p. Doktor. Fachowiec, który wysłucha i doradzi jest godny polecenia. Leczę się u p. Dr ponad rok. P. Dr posługuje się także nowoczesnymi technologiami w leczeniu cukrzycy, co chwali się lekarzowi, który może poszczycić się wieloletnią praktyką zawodową. Indywidualne podejście do pacjenta jest dziś wyjątkowym atutem u lekarza, który p. Dr posiada. Polecam.
Jaśkowa Dolina 105 lok. 268
Ileż ja się nachodziłem po lekarzach, to tylko ja wiem, wiecznie jakieś prochy, sterydy a ból nie znikał. Pan doktor jest mistrzem w swoim fachu, pomógł mi przy pierwszej wizycie bo podał mi blokadę, która podziałała od razu, od 4 lat nie wiem co to ból, a leczyłem się wcześniej ponad rok bez skutku.
Cudowny, wspaniały, kompetentny, prawdziwy fachowiec w swoim zawodzie. Oprócz tego, że jest bardzo dobrym lekarzem to i jego cierpliwość w tłumaczeniu i omawianiu przyczyn i skutków jest niespotykana. Dzięki niemu wróciła mi chęć do życia, a przez moment właściwie ją straciłam:)Polecam zawsze i każdemu tego wspaniałego człowieka :))
Akacjowa 52
Nowy Dwór Mazowiecki
Pani dr jest bardzo życzliwą i ciepłą osobą a leczenia jak by nie było. Profesjonalizm dokładność i szybkość działania z podejściem tak życzliwym i miłym, że aż chce się leczyć zęby nie myśląc o bólu, strachu. Bardzo dziękuję, przystępne ceny poza tym. Szkoda, że nie zaczęłam wcześniej leczenia. Polecam ten gabinet i P. dr wszystkim.
Serce na dłoni. Nieważne czy jest to piątek wieczór, czy niedziela, czy jakieś inne święto i czy szaleje COVID - pan doktor Ostrowski działa w dosłownym tego słowa znaczeniu. Przyjął mnie, przy zachowaniu wszystkich środków ostrożności, dokładnie zbadał, ulżył w bólu i zaopiekował się mną. Powoli wracam do zdrowia. Bardzo mu za to dziękuję.
Choroba dwubiegunowa afektywna na to choruję .Od ponad dziesięciu lat byłem jego pacjentem.Dawkowanie aktualne na 10 .grudnia 2024 Depakine 300 rano, Lit 2,1,3 Mirror 45 wieczor ,Prefaxine 300+ Symfaxin 75 rano oraz Bonogren 500 wieczór . Trochę dużo.Od 10 do 11 grudnia ciśnienie skakało od 150 do 178 .11 grudnia wylądowałem na Toksykologi w Wroclawiu na Marciniaka, od razu sugerowali, że biorę narkotyki i dopalacze.Dobrze pamiętam jakie leki doktor Baranowski …
Zakład Opieki Zdrowotnej "ELBAmed"
ulica Górna 5A
Super protetyk. Wszystko rzeczowo omówione. Dba o pacjenta i przedstawia wszystkie możliwe rozwiązania
ul. Ludwika Ślaskiego 5F/61
Toruń
Pani doktor profesjonalna I miła. Niestety na duży minus dziwna I nieładna praktyka odnośnie płatności za usługę. W cenniku na stronie internetowej cena za wyrwanie zęba mlecznego 50 - 100 zł, pani doktor skasowała 300,00 zł. Podobno cennik na stronie jest nieaktualny!!! A skąd pacjent ma o tym wiedzieć?! Bardzo brzydkie.