Szanowny Panie Doktorze! Serdecznie dziękuję! Szanowni Państwo proszę być pewnym,że ten człowiek to wspaniały lekarz . Wraz z ordynator Wiszniewską uratowali moje życie i wydarli mnie z rąk paskudnej choroby , która w kilka godzin ze sprawnej i aktywnej trzydziestolatki zrobiła ze mnie roślinkę niezdolną samodzielnie nawet się podrapać. Dr. Domagalski poświęca pacjentom wiele uwagi, każdego traktuje indywidualnie i trafnie diagnozuje. W przypadku zespołu Gullain-Barrego diagnoza musi być szybka,a leczenie …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Małgorzata Dudek-Żytko

Lekarz rodzinny, Pediatra

Parceli 5
95-035 Sokolniki

Świetny specjalista, bardzo dokładna i uważna. Bardzo mi pomogła, zawdzięczam jej wielokrotne skuteczne interwencje w czasie choroby. Czujna na objawy i symptomy choroby, skierowała mnie do specjalisty, który uratował mi życie. Godna zaufania i polecenia, wielka wiedza i empatia w stosunku do pacjentów.
Opinia dodana przez: wdzięczny pacjent

lekarz Marzena Sułecka-Mazurek

Poradnia Centrum
ulica Warszawska 4
26-600 Radom

Bardzo dobry lekarz. Dzięki niej stanęłam na nogi . Slucha pacjenta,nie olewa go. Kieruje na bsdania jeśli uznasz to za konieczne. Badanie fizykalne bardzo dokladne,nie po łebkach . Polecam

lekarz Piotr Januszko

Gabinet Psychologiczny
Sienna 72 lok. 13

4 lata leczenia, comiesięcznych wizyt, żonglowania lekami, które tylko pogarszały mój stan. Obarczanie poczuciem winy „najwidoczniej nie chce Pani wyzdrowieć”, a to wszystko dlatego, że lekarz, który jest także wykładowcą i uczy przyszłych lekarzy, NIE ROZPOZNAŁ ADHD, które u mnie jest niemalże modelowe i oczywiste. Zaczęłam wizyty ważąc 30kg mniej, mając pracę, perspektywy. Zakończyłam z uporczywymi myślami suicydalnymi, bez pracy, bez chęci do życia. Leki przeciwdepresyjne, które otrzymywałam nasilały tylko …
Opinia dodana przez: ADHD

lekarz Adrian Wróżek

Przychodnia specjalistyczna
Kopernika 12/4
28-100 Busko-Zdrój

Pana doktora będę polecać każdemu, kto stoi przed wyzwaniem diagnostycznym pozostającym w obszarze jego kompetencji medycznych! To przemiły i profesjonalny człowiek, który potrafi rozładować napięcie przed badaniem inwazyjnym - w moim przypadku: kolonoskopią. Empatyczny i wspierający (co w kontekście samej istoty tego badania jest niezwykle ważne). Pan doktor okazuje duży szacunek osobom, z którymi pracuje - dzięki temu wszyscy stanowią zgrany zespół, który nie zapomina o pacjencie! Panie doktorze, pani …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Magdalena Mostowska-Grzesik

ul. Mariańska 37/4
41-500 Chorzów

Niestety nie mogę polecić lekarza, podważyła diagnozę wystawioną przez neuropsychologa, opartą na wielogodzinnych testach, uparcie narzucając swoją wcześniejszą diagnozę naskrobaną na kolanie, której próby leczenia przyniosły pogorszenie mojego stanu. Odmówiła pomocy jasno dając mi do zrozumienia, że za mną nie przepada i się nie dogadamy.
Opinia dodana przez: Remas

lekarz Ewa Trębas-Pietraś

Alergolog, Pulmonolog

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Mogę podkreślić świetne podejście do pacjenta - Pani Doktor niczego nie bagatelizuje, sprawdza, udziela dokładnych wyjaśnień i wskazówek. Wszystko wyjaśnione z kulturą i uprzejmością.

dr n. med. Maciej Makuch

ul.Krakowska
32-500 Chrzanów

Moja mama jest pacjentką pana doktora. Razem jeździmy na wizyty. Mama jest starsza, schorowana. Pan doktor oprócz podejścia neurologicznego patrzy całościowo na dolegliwości mamy, zanim przepisze nowe leki analizuje leki, które mama zażywa. Zleca badania, jest troskliwy a zarazem bardzo wnikliwy. Wszystkie wyniki dokładnie omawia. Oby takich lekarzy było więcej. Bardzo polecamy ! Krystyna z mamą
Lekarz z powołania jakich mało, jak ktoś nie szanuje siebie i swojego zdrowia, to ma wymagania denne jak kol. Piotr. Ja jestem całkowicie zadowolony, bo podejście jest kompleksowe i profesjonalne. Za to dziękuję.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Iwona Bonisławska

Dermatolog

Jabłońskiego 14 lok. 3

profesjonala, miła obsługa-korzystam od 6lat-z porad i leczenia dermatologicznego(skuteczne)oraz bardzo wywarzonej dermatologii estetycznej-polecam zdecydowanie.
Opinia dodana przez: BEATA

lekarz Anna Foltyn

Diabetolog, Internista

Zielona 14a

Bardzo polecam usługi p. Doktor. Fachowiec, który wysłucha i doradzi jest godny polecenia. Leczę się u p. Dr ponad rok. P. Dr posługuje się także nowoczesnymi technologiami w leczeniu cukrzycy, co chwali się lekarzowi, który może poszczycić się wieloletnią praktyką zawodową. Indywidualne podejście do pacjenta jest dziś wyjątkowym atutem u lekarza, który p. Dr posiada. Polecam.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Grażyna Polikowska

Laryngolog

ulica Nysańska 4-6
49-300 Brzeg

Bardzo mi pomogła. Rzeczowa i uprzejma. Jasno odpowiedziała na wszystkie pytania i wątpliwości.

Mirosława Jakutajć

Ortodonta, Stomatolog

Dworcowa 9 lok. 4
46-250 Wołczyn

Pani Doktor super specjalista, fachowiec w swoim zawodzie, nie raz już została mi tam udzielona pomoc na wysokim poziomie. Polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Jarosław Cichy

Chirurg ogólny, Ortopeda

Jaśkowa Dolina 105 lok. 268

Ileż ja się nachodziłem po lekarzach, to tylko ja wiem, wiecznie jakieś prochy, sterydy a ból nie znikał. Pan doktor jest mistrzem w swoim fachu, pomógł mi przy pierwszej wizycie bo podał mi blokadę, która podziałała od razu, od 4 lat nie wiem co to ból, a leczyłem się wcześniej ponad rok bez skutku.
Opinia dodana przez: Mirosław

dr n. med. Marek Scharoch

Internista, Pulmonolog

Ciechanów

Cudowny, wspaniały, kompetentny, prawdziwy fachowiec w swoim zawodzie. Oprócz tego, że jest bardzo dobrym lekarzem to i jego cierpliwość w tłumaczeniu i omawianiu przyczyn i skutków jest niespotykana. Dzięki niemu wróciła mi chęć do życia, a przez moment właściwie ją straciłam:)Polecam zawsze i każdemu tego wspaniałego człowieka :))

lek. dent. Agnieszka Dudek-Piórkowska

Akacjowa 52
05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

Pani dr jest bardzo życzliwą i ciepłą osobą a leczenia jak by nie było. Profesjonalizm dokładność i szybkość działania z podejściem tak życzliwym i miłym, że aż chce się leczyć zęby nie myśląc o bólu, strachu. Bardzo dziękuję, przystępne ceny poza tym. Szkoda, że nie zaczęłam wcześniej leczenia. Polecam ten gabinet i P. dr wszystkim.

lekarz Krzysztof Ostrowski

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

Serce na dłoni. Nieważne czy jest to piątek wieczór, czy niedziela, czy jakieś inne święto i czy szaleje COVID - pan doktor Ostrowski działa w dosłownym tego słowa znaczeniu. Przyjął mnie, przy zachowaniu wszystkich środków ostrożności, dokładnie zbadał, ulżył w bólu i zaopiekował się mną. Powoli wracam do zdrowia. Bardzo mu za to dziękuję.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Piotr Baranowski

ul. Kleczkowska

Choroba dwubiegunowa afektywna na to choruję .Od ponad dziesięciu lat byłem jego pacjentem.Dawkowanie aktualne na 10 .grudnia 2024 Depakine 300 rano, Lit 2,1,3 Mirror 45 wieczor ,Prefaxine 300+ Symfaxin 75 rano oraz Bonogren 500 wieczór . Trochę dużo.Od 10 do 11 grudnia ciśnienie skakało od 150 do 178 .11 grudnia wylądowałem na Toksykologi w Wroclawiu na Marciniaka, od razu sugerowali, że biorę narkotyki i dopalacze.Dobrze pamiętam jakie leki doktor Baranowski …
Opinia dodana przez: Andrzej Tomczyk lat 40

lek. dent. Justyna Stępniewska

Zakład Opieki Zdrowotnej "ELBAmed"
ulica Górna 5A

Super protetyk. Wszystko rzeczowo omówione. Dba o pacjenta i przedstawia wszystkie możliwe rozwiązania
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Hanna Kluziak-Muszarska

ul. Ludwika Ślaskiego 5F/61
87-100 Toruń

Pani doktor profesjonalna I miła. Niestety na duży minus dziwna I nieładna praktyka odnośnie płatności za usługę. W cenniku na stronie internetowej cena za wyrwanie zęba mlecznego 50 - 100 zł, pani doktor skasowała 300,00 zł. Podobno cennik na stronie jest nieaktualny!!! A skąd pacjent ma o tym wiedzieć?! Bardzo brzydkie.
Opinia dodana przez: Beata