dr n. med. Wojciech Glazar

Urolog

Szpital Specjalistyczny im. Gabriela Narutowicza
ul. Prądnicka 35-27

bardzo dobre leczenie, dobra i skuteczna diagnoza i leki bezplatne- wszystko godne podziwu, polecam korzystanie z pomocy doktora Glazara
Doskonały pediatra! Jedyny pediatra, ktorego spotkalam na swojej drodze z bardzo wymagajacym dzieckiem, ktoremu ufam w 100%. Konkretna doktor, posiadajaca ogromne doswiadczenie i pasje do tego co robi. Tlumaczaca krok po kroku przebieg choroby oraz leczenie. Nie rozumiem osob, ktore moga sie zle wypowiadac o tak doskonalym lekarzu. Poswieca duzo czasu dziecku, oglada kazdy cenrymetr ciala, szczegolowo bada. Bardzo miła, kontaktowa doktor. Nigdy nie pozostawia nikogo w niewiedzy i zawsze …
Opinia dodana przez: Anna Czubaszek

lekarz Marek Rybarczyk

Centrum Zdrowia Ursynów
Gandhi 11

Bardzo dobry lekarz, kompetentny, potrafiący wykazać się dużą empatią, profesjonalny. W Szpitalu "STOCER" w Konstancinie byłem 4 razy, a doktor Rybarczyk operował mnie dwukrotnie- najpierw odcinek L-S ze stabilizacja tytanową, a 3 lata później ponownie - zakładając mi 2 implanty w odcinku szyjnym, w między czasie przyjmując mnie kilkukrotnie w przychodni przyszpitalnej. Miałem okazję wielokrotnie obserwować go w pracy zarówno na oddziale neuroortopedii jak i w przychodni. Zawsze potrafił opisać …
Opinia dodana przez: Roman

dr n. med. Maciej Kierzkiewicz

Gastroenterolog, Gastrolog

Przychodnia Polskiej Fundacji Gastroenterologii Filia Nr 1
aleja Niepodległości 18

Pan Doktor to wspaniały lekarz. Dobro pacjenta traktuje ponad wszystko. Pełen poświęcenia i oddania dla pacjentów. Wybitny fachowiec. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Iwona Waligóra

Helska 10
42-280 Częstochowa

Bardzo miła Pani Doktor. Pełen profesjonalizm. Dobrze dobrane okulary dla każdego. Polecam z całego serca dla dorosłych jak i dla dzieci.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Elżbieta Kazorska

Piastowskie Centrum Terapii i Profilaktyki Zdrowia Psychicznego
os. Piastowskie 81

Lekarka jest bardzo nieprzyjemna osoba, zupelny brak podejścia do małych dzieci. Każda informację o stanie zdrowia dziecka trzeba z niej wyciągać. Odradzam!

Grzegorz Rzemieniuk

Chirurg stomatolog

Bytomska 26 lok. 1
81-509 Gdynia

Tragiczna kultura osobista lekarza ( a raczej jej brak) i podejście do pacjenta. Przyszedłem na konsultacje do lekarza w sprawie ekstrakcji osemki. Lekarz był niezbyt przyjemny ale wytłumaczył przebieg zabiegu. Lekarz został uprzedzony o występowaniu u mnie odruchu wymiotnego. Zamiast zrozumienia spotkałem się z oschlym podejściem ze to siedzi w głowie i stwierdzeniem generalnie że to wymysły. Po położeniu się na fotel lekarz był niedelikatny i pozwalał sobie na komentarze …
Opinia dodana przez: Paweł
Miły, uprzejmy. Odpowie cierpliwie na każde zadane pytania co do przebiegu choroby jej leczenia oraz jak sobie radzić po zabiegu. Polecam.
Opinia dodana przez: Mariola

lek. dent. Adam Peteja

Radzionków
41-922 Radzionków

Po leczeniu kanałowym w zębie zrobiła się przetoka. Sytuacja miała miejsce zarówno u mnie jak u męża. Jeżeli chodzi o podejście do małych dzieci, które bardzo boją się dentysty to nie polecam, bo takiego podejścia nie ma w ogóle. Gdy córka zaczęła płakać, to powiedział zdenerwowany, że mam ją na siłę przytrzymać, "bo przecież musi jej ten ząb jakoś zaplombować ! "

lekarz Mariola Niedźwiecka

Hanowskiego 9/23
10-687 Olsztyn

Polecam, świetna i miła pani Doktor, fachowiec w swojej dziedzinie. Rzetelnie podchodzi do pacjenta , zbiera bardzo szczegółowy wywiad (trzeba być przygotowanym), dokładnie bada dziecko, analizuje wszesniejsze badania. W trakcie wizyty wytlumczy wszelkie niejasnosci, udzieli odpowiedzi na pytania. Pani Doktor pokaże jak prawidłowo podawać leki ( dotychczas żaden lekarz mi nie wytłumaczył) i przedstawi plan leczenia. Po wizycie wyszłam dużo mądrzejsza jeśli chodzi o chorobę dziecka. Gorąco polecam!!!
Opinia dodana przez: Hania

lekarz Zdzisław Wachecki

Krasińskiego 3 lok. 2b
85-316 Bydgoszcz

Witam, Pana Doktora poznałam ,kiedy był w Bydgoszczy, leczenie zaczęłam w kwietniu, kiedy jestem w Kołobrzegu to oczywiście korzystam z pomocy Pana Doktora tutaj, jestem bardzo zadowolony i szczęśliwa że tak cudowny człowiek stanął na mojej drodze, Pan Doktor stosuje u mnie akupunkturę, wspomnę, że miałam potworne bóle kręgosłupa lędźwiowego i szyjnego, dużo nocy nie przespałam,Doktor nie karmi mnie silnymi lekami, za co jestem mu wdzięczna,.wiem że minęło niewiele czasu …
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Grażyna Sergot-Martynowska

Przychodnia Rodzinna
ul.Żytnia
88-400 Żnin

PODEJSCIE DO DZIECI REWELACJA . DORADZILA CO ROBIC KIEDY DZIECKO BUDZI SIE W NOCY. PODEJSCIE DO DZIECKA Z AUTYZMEM. Kompetentna doradził jak dalej postępować.
Opinia dodana przez: Marietta

lekarz Janina Miturska

Ginekolog położnik, Ginekolog

Trzebnica

kiedy rodziłam pierwsze dziecko nie była moją prowadzącą, a jednak gdyby nie ona to pewnie nadal leżałabym w szpitalu.To ona zainicjowała cesarkę kiedy inni lekarze podłączali kolejne kroplówki i zupełnie nie przejmowali się tym,że ciążę przenosiłam 2 tyg.a dziecko powoli "odlatywało",gdyż wody już miały zmieniony kolor i miało problemyz oddychaniem.Polecam.

dr n. med. Grzegorz Penza

Specjalistyczne gabinety ginekologiczne GRAVMED
Żeromskiego 64
26-600 Radom

bardzo kompetentny lekarz, w czasie ciazy jako jedyny wykonywal usg na przeziernosc karku dziecka, co pozwala np na wczesniejsze wykrycie chorob takich jak np zespol downa, w moim przypadku wyszlo ponad norme i dostalam skierowanie na badanie prenatalne, na szczescie wyszlo dobrze, lekarz szczerze cieszyl sie razem ze mna za co moge rowniez powiedziec ze nie traktuje ludzi tasmowo, w czasie drugiej ciazy chodzilam juz pod koniec co kilka dni …

lekarz Małgorzata Wtorek-Golowska

ulica Głowackiego 2
32-100 Proszowice

Super lekarka. Konkretna osoba. Mowi co mysli. Ja takich ludzi cenie a u lekarza do wazne zeby mowil cala prawde I nie owijal w bawelne.
Opinia dodana przez: martyna

dr n. med. Władysław Sterna

Prywatny Gabinet Psychiatryczny
30-Stycznia 15/14
66-400 Gorzów Wielkopolski

Byłem u Pana doktora po pomoc w nawracajacej się chorobie, która lecze od 10 lat. Lekarz po jednej wizycie stwierdził, że nic mi nie jest :(od tygodnia leżę na oddziale psychiatrycznym gdyż pomoc nadeszła za późno. Nie oceniam człowieka... Chciałem wyrazić tylko swoją opinie
Opinia dodana przez: Lukasz
Najlepsza Pani Profesor na świecie ! Empatyczna i z wielkim sercem ! Polecam Panią Profesor każdemu pacjentowi

dr n. med. Jacek Orłowski

Laryngolog, Otolaryngolog

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo miły konretny i z poczuciem humoru lekarz. Widać i słychać doświadczenie. Super podejście do dzieci. Polecam

dr hab. n. med. Alina Bakunowicz-Łazarczyk

Branickiego 29a
15-058 Białystok

Pani profesor z niemałym doświadczeniem, trzeba przyznać. Ale długość i sposób przeprowadzania wizyt... Cóż, co 5 minut kolejna, tak naprawdę wizyty tyle nie trwają, jedna osoba posiedzi w gabinecie 3, a druga 30 minut, więc opóźnienia są straszne, nerwicy w poczekalni się dostaje. I nie wiem, czy tylko ja mam jakieś uprzedzenie, czy naprawdę jej pomocnica jest niespecjalnie przyjemną osobą. Za to lekarka bardzo miła z optymistycznym nastawieniem do ludzi. …

lekarz Alina Wcisłek

ARTDENT Marczewska
Kolejowa 35/2
63-400 Ostrów Wielkopolski

Jako lekarz może być ale fatalnie dobiera szkła korekcyjne. Przez to musiałem wyrobić je sobie jeszcze raz. Napewno już więcej do niej nie pójdę.