internista internista internista

lekarz Mariola Adamska-Cholaś

Internista, Radiolog

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Tomasz Kempa

Internista, Reumatolog

ul. Dobrzecka 16 A/8
62-800 Kalisz

Dr.T.Kempa to wspaniały lekarz.Zawierzyłam moje zdrowie i jest OK.Dzięki Doktorowi wyszłam na prostą , a byłam w bardzo kiepskim stanie. Choruje RZS miałam dostosowane leczenie i teraz biorę tylko Metypred 4mg. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: GRAŻKA

lekarz Halina Kaczmarz

Alergolog, Internista

Goszczyńskiego 5
37-700 Przemyśl

Wizyta w mojej ocenie pozytywna. Pani doktor wysłuchała mnie a jak zadawałam pytania to wszystko zrozumiale tłumaczyła. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, z uprzejmością i szacunkiem. Polecam

lekarz Jacek Belowski

"MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka
353a
34-235 Bystra

Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.

lekarz Katarzyna Wójcik

ul. Złote Łany 26B
43-215 Jankowice

Bardzo kompetentny lekarz, poświęca czas pacjentowi przeprowadzając wywiad. Zawsze uśmiechnięta i miła co ułatwia kontakt.

lekarz Ewa Malinowska

Internista, Pulmonolog

Strąkowa 63
10-846 Olsztyn

Serdecznie dziękuję Pani Doktor za uratowanie mi życia. Pani E.Malinowska błyskawicznie postawiła trafną diagnozę i wprowadziła odpowiednie leczenie. Dziękuję również za Jej zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i dobre słowo do mnie i moich bliskich. Składam też podziękowania całemu personelowi oddziału KLINIKA PULMUNOLOGII . Z wyrazami wdzięczności i szacunku Józef Burniewicz
Opinia dodana przez: Józef burniewicz

Grażyna Kazana-Węglowska

Internista, Lekarz rodzinny

Przychodnia Antidotum
Nowy Sącz

kompetentna, uprzejma, solidna w pracy, posiada dużą wiedzę medyczną, życzliwa, w przypadku gdy jest to konieczne bez problemów kieruje do lekarza specjalisty, diagnozę poprzedza badaniami laboratoryjnymi, ekg lub usg
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Piotr Jarmużek

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

Jest bardzo dobry i kompetentny i budzić zaufanie polecam takiego lekarza wszystkim znajomym , a u mnie prawie cała rodzina się leczy u pana lekarza

lekarz Andrzej Puźniak

Prywatna Przychodnia Lekarska Medyk C.&J. Kupisz Spółka Jawna
ulica Siewna 5
20-617 Lublin

Pan Andrzej nie jest mistrzem podejścia do pacjenta ale za to jest bardzo rzeczowy, profesjonalny i merytoryczny. Kawy razem nie wypijemy ale bardzo dobrze zinterpretował poprzednie badania, zlecił dodatkowe i objaśnił pod jakim kątem szukamy przyczyny mojego problemu. Myślę, że z czystym sumieniem należy mu się pozytywna opinia.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Jan Zyguła

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Leczę się u doktora Zyguły już parę lat. Ma dobre podejście do pacjenta,dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia.,dokładność w badaniu. Jest godnym polecenia endokrynologiem.

lekarz Katarzyna Wojtowicz

ul. Pólnicy 32/3

Bardzo miła i uprzejma Pani Doktor. Profesjonalna - zebrała szczegółowy wywiad, zbadała, dała skierowanie na badania. Zasugerowała kolejną wizytę następnego dnia jak będą wyniki, ale kiedy powiedziałam że trudno będzie się umówić to znalazła inne rozwiązanie. Wytłumaczyła dokładnie zalecenia. Byłam przejęta, że w ciąży będę musiała brać antybiotyk, ale mnie uspokoiła i wytłumaczyła, że ten który zaleca jest najbezpieczniejszy. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do tego lekarza. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Diana

lekarz Marek Woźniak

Diabetolog, Internista

Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
68-200 Żary

Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.

lekarz Juliusz Macierzanka

ul. Alojzego Piechowskiego 38/110
83-400 Kościerzyna

Pan dr.Macierzanka bardzo miły i uprzejmy.Przeprowadził szeroki wywiad. Badanie zostało dokonane bardzo rzetelnie. Z wielką uwagą wszystko sprawdził. Niczego nie przegapił. Zlecił szereg badań. Czułam,że trafiłam na kompetentnego lekarza,który przy tym dba o dobre samopoczucie pacjenta.

lekarz Agnieszka Marczak

Leszczyńskiej 6/8/86

Empatia, cierpliwość i kompetencja.Polecam panią Doktor każdemu potrzebującemu pacjentowi.Oj żeby wszyscy lekarze tacy byli,to świat by był piękniejszy.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ewa Chemperek

Internista, Reumatolog

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Wspaniałe podejście do pacjenta, jeszcze teraz w dobie pandemii. Wyrozumiałość i uśmiech. Zleca sporą ilość badań, zatem zależy Jej na dobrym zdiagnozowaniu.

lekarz Małgorzata Wesołowska

ul. Saperów 14
75-647 Koszalin

Pani doktor kilka lat temu uratowała mi życie. Podjęła odpowiednią decyzję w odpowiednim czasie. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Irmina

lekarz Joanna Socha

Parzęczewska 36/69
95-100 Zgierz

lekarz Janusz Stasiak

Gastroenterolog, Gastrolog

Dr Stasiak jest miłą i uprzejmą osobą jednakże w sprawach leczenie nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Terapia przez długi czas stoi w miejscu, a mimo to jest cały czas kontynuowana. Pomimo stosowania się do wszelkich zaleceń nie ma żadnych efektów. Brak komunikacji i indywidualnego podejścia do pacjenta. Przypisuje te same nie działające leki, pomimo licznych informacji o ich nieskuteczności i skutkach ubocznych. Nie poświęca uwagi i czasu. Nie popełnijcie mojego …
Opinia dodana przez: Renata

dr n. med. Agnieszka Raczkowska-Moszczeńska

MalinowaMed
ul. Malinowa 8
05-270 Marki

Opinię piszę nie jako pacjent a zakażony covid przez pacjentkę . Dlatego oceny nie wystawiałem, natomiast chciałem uczulić na sprawę konieczności zlecania testów na covid-19 w przypadkach wątpliwych. Zostaliśmy z żoną zakażeni przez Pani pacjentkę, która brała zlecony antybiotyk. Pacjentka powiedziała nam, że brała antybiotyk a według informacji od Pani doktor kaszel może się jeszcze długo utrzymywać. Jak się okazało potem, zrobiła na własną rękę testy i to był niestety …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Beata Mikłaszewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " CARDIAMED"
Grunwaldzka 7
59-220 Legnica

Bardzo polecam Panią Dr Mikłaszewicz. To bardzo kompetentna i konkretna osoba. W sposób dokładny wyjaśniła mi moje pytania i poświęciła mi wystarczająco dużo czasu. W gabinecie czułam się komfortowo, dr to bardzo miła i ciepła osoba, godny polecenia lekarz.