internista internista internista

lekarz Bogusława Walkowska

Prywaty Gabinet Lekarski
Daszyńskiego 4a
58-304 Wałbrzych

Pani doktor jest osobą otwartą, wzbudza zaufanie, nie stwarza dystansu lekarz - pacjent. Jest bardzo miła i uprzejma. Kompetentna, rzeczowa,konkretna, z podzielną uwagą, stąd nie przedłuża wizyt. Trafnie stawia diagnozę i leczy skutecznie. Kocha swój zawód i poświęca mu się całkowicie.

dr Zbigniew Klimczak

Angiolog, Internista

ARTMED
Łódź, ul.Kusocińskiego 61

Dobre podejście do pacjenta wnikliwy wywiad i badanie poświęca dużo czasu na rozmowę polecam zleca pozostałe badania i konsultacje aby być pewnym
Opinia dodana przez: Bogusia

Barbara Baryła-Koprowska

Zakład Lecznictwa Podstawowego i Specjalistycznego ”Medicor” Spółka z o.o.
44-100 Gliwice

Kompetentna i życzliwa. Otwarta na pacjenta. Obejmuje opieką holistyczną nie tylko chorego, ale również opiekunów osób chorych.

lekarz Grzegorz Erbert

ulica Waryńskiego 40
46-200 Kluczbork

Doktorowi Grzegorzowi daję 5 gwiazdek, bo tylko tyle można maksymalnie, za całokształt pracy,podejście do pacjenta, uprzejmość,poświęcony czas,kompetencje oraz tłumaczenie choroby i leczenia.

Barbara Opońska

Indywidualna Praktyka Lekarska Barbara Opońska
Ełk

Dobry lekarz, pomocna, dokładna, profesjonalna, uprzejma, szczegółowo omawia wszystko ws leczenia, kompleksowe podejście do całości

dr Alicja Czapiewska

Internista, Lekarz rodzinny

Ośrodek Zdrowia
Czersk

Drodzy Rodzice, jeśli chcecie by u Waszych dzieci chorobę zdiagnozowano prawidłowo to tylko TEN człowiek potrafi tego dokonać. Jeśli zależy Wam na zdrowiu Waszych pociech to tylko tego lekarza można polecić w 100%. Miła, kompetentna, rzetelna i fachowa Pani DOKTOR (większość z tych specjalistów nie zasługuje nawet na miano lekarza).

lekarz Jolanta Zarębska

Internista, Reumatolog

ulica Kościuszki 1
41-600 Świętochłowice

Witam serdecznie z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor od jakiegoś czasu borykałem się z kolanami, kilkanaście wizyty u lekarzy i żaden nie umiał zdjagnozowac problemu i postawić prawidłowej diagnozy Wystarczyła jedna wizyta by p Doktor bez problemu zdjagnozowala chorobę i rozpoczęła odpowiednie leczenie duże uznanie i wyrazy szacunku dla p Doktor naprawdę specjalista pozdrawiam
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Elżbieta Karpińska-Gasztoł

ul. Pokorna

Polecam Panią doktor. Dokładny wywiad, zlecenie badań, ustawienie leczenia znacznie poprawiło moje samopoczucie i zdrowie.
Opinia dodana przez: iwona506

lekarz Wojciech Piesiewicz

"Centrum Medyczne Szpital Świętej Rodziny'''' Sp. z o.o.
ulica Wigury 19

BARDZO SYMPATYCZNY DOKTOR PODEJSCIE DO PACJENTA CIEPLE POTRAFI WYTLUMACZYC WSZYSTKO DOKLADNIE I ZROZUMIALE NIGDY NIE ODMUWI PORADY .LEKARZ JAKIEGO SZUKAC ,WART POLECENIA INNYM PACJENTOM

lekarz Adam Młodziankowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Wolności 66 a
39-300 Mielec

SWIETNY kompetentny sympatyczny lekarz mozna miec do niego zaufanie wyprowadzil moje leczenie i obecnie czuje sie stabilnie dziekuje
Opinia dodana przez: Barabara

lekarz Magdalena Dutka

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Pani Doktor Dutka przygotowała mnie do zabiegu transplantacji szpiku kostnego. Zrobiła to bardzo dobrze, opracowała szczegółowo procedury, poradziła jak się przygotować, przeprowadziła dawcę przez ten trudny okres, jestem jej za to bardzo wdzięczna i cieszę, że mamy w Polsce tak dobrych fachowców.
Opinia dodana przez: Bożena

lek. med. Iwona Jackowska

Centrum Medyczne NZOZ ALMED
ulica Piłsudskiego 32
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Pełna znajomość wiedzy lekarskiej, same trafne diagnozy - nigdy się nie zawiodłem. Polecam również jako człowieka który potrafi się pochylić nad drugim, co dziś takie rzadkie.

lekarz Alicja Mikołajczyk

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Koszalin
Tytusa Chałubińskiego 7
75-851 Koszalin

Bardzo jestem zadowolony. Pani doktor zbadała mnie,wysłuchała,była bardzo miła i wskazała lek,który powinienem odstawić, pomimo, ze do tej pory mi pomagał. Jednak w połączeniu z innym lekiem zaczął utrudniać mi życie. Pomogło już następnego dnia. Wrócę ponownie do Pani doktor na konsultacje.

lekarz Rafał Gwóźdź

GABINET DIABETOLOGICZNY
BRONIEWSKIEGO 6A
63-600 Kępno

Z pełnym przekonaniem chce wystawić najwyższa ocenę i serdecznie podziękować Panu doktorowi za fachową opiekę i pomoc jaką otrzymuje przy każdej wizycie. Ogromny profesjonalizm,spokój i życzliwość. Doskonała wiedza medyczna i cierpliwość.Przemily kulturalny człowiek który zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy.Polecam z całego serca Jadwiga J.
Opinia dodana przez: Jadwiga J

lekarz Wiesław Bańczyk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Wojska Polskiego 69b
46-380 Dobrodzień

Jest moim lekarzem rodzinnym od 15 lat. Jestem zadowolona. Często przy przeziębienu itp. przypomina o sprawdzonych metodach leczena w postaci herbaty z miodem, czosnek, wypocenie się. To działa, mimo, że leczenie wymaga dłuższego czasu niż stosując antybiotyki.

lekarz Konrad Rydwelski

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

Porządny lekarz, skierował żonę na ablację. Wszystko wytłumaczył jak trzeba.Ablacja udana, żona czuje się lepiej. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lek. med. Robert Skawiński

Krowoderskich Zuchów 4 / 34

Dr Robert Skawiński to profesjonalny, kompetentny i godny polecenia lekarz, traktujący pacjenta z szacunkiem i wielką atencją. Jest świetnym diagnostykiem podejmującym się leczenia nawet wtedy, kiedy chory został pozostawiony sam sobie. Motywuje do leczenia, wspiera, a kiedy trzeba jest z pacjentem do samego końca. Nigdy nie zostawia swoich chorych bez pomocy, niezależnie od wieku. Ja i moja rodzina leczymy się u pana Doktora od ponad 20 lat. Mnie uratował życie, …

dr n. med. Szczepan Cofta

Internista, Pulmonolog

Polecam z całego serca. Docent Cofta to nie tylko znakomity specjalista, ale i dobry człowiek. A że zajęty? Tak, jest zajęty, bo chce pomóc wielu, nikt z nas nie jest jedynym pacjentem Docenta. Że się spieszy? Tak, spieszy się, bo doba ma 24 godziny, a ludzi, którym trzeba pomóc, jest mnóstwo. Lubi zamieszanie wokół swej osoby? Absurd. Po prostu jest społecznikiem.

lekarz Iwona Meca

Gabinet prywatny
Kasprzaka 2
44-283 Rydułtowy

Byłem u Pani Doctor dwa razy, za pierwszym razem zaraz po wyjściu ze szpitala z oddziału kardiologicznego. Od razy usunęła wszystkie leki, które przepisali i zapisała jeden. Bada bardzo dokładnie, jest bardzo miła. Faktem jest , że przyjmuje do późna w nocy i może być z tego powodu zmęczona. Ale ta ilość pacjentów bierze się z renomy i fachowości jaką posiada. Gdyby krócej przyjmowała kolejka była by makabryczna. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Sławomir
Wspaniały lekarz pod absolutnie każdym względem! Wiedzą, doświadczenie, podejście do pacjenta, kultura osobista - rzadką kombinacja modeliwych dla najlepszych lekarzy cech
Opinia dodana przez: Anna Katarzyna