internista internista internista

dr n. med. Adam Rozewicz

Internista, Lekarz rodzinny

Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
41-705 Ruda Śląska

Trafiłam przez przypadek do najlepszego lekarza rodzinnego jakiego znam. Można pisać o tym lekarzu tylko w samych superlatywach a i tak to za mało. Ogromna wiedza, profesjonalizm, podejście do każdego pacjenta, empatia i tak można pisać w nieskończoność. Cudowny człowiek. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Plewnia

lekarz Iwona Zięba

Endokrynolog, Internista

Brodatego

Jestem zachwycona, nareszcie trafiłam na wspaniałego lekarza. Pani Doktor jest bardzo cierpliwa , wnikliwa , wyczerpująco i zrozumiale tłumaczy , a przy tym wszystkim jest ogromnie miłą osobą.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marian Owoc

Internista, Reumatolog

Asnyka 4
36-200 Brzozów

Wspaniały człowiek ,wspaniały lekarz . Scaldex pomógł mojej córce w oparzeniach i mam nadzieję że pomoże także mi w bliźnie na czole.
Opinia dodana przez: Iwona

lek. med. Cezary Lemański

NZOZ LEMA-MED
09-500 Gostynin

Pełen profesjonalizm. Lekarz, któremu można zaufać. Polecam. Bardzo dokładnie zajął się moim schorzeniem i o to właśnie chodzi.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Dariusz Wasiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Chciałbym aby kiedyś moje dzieci mogły się u kogoś takiego leczyć.Coraz trudniej znaleźć człowieka w lekarzu. Dziękuje Doktorze !
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Jacek Morka

Prywatne Usługi Medyczne
Karolinowska 8
26-200 Końskie

To jeszcze nie wszystko o Panu doktorze J.Morka. W międzyczasie miałem znów problemy z arytmią serca i ciśnieniem tętniczym. Dodatkowo przy arytmią występują silne bóle w klatce piersiowej. Na wysłaną przez Media wiadomość, otrzymałem szybką odpowiedź i trafną poradę lekarską, - i to nie jeden raz! Przed 3. tygodniami ponowna wizyta u doktora Morki zaowocowała zmianą niektórych leków, w obniżające tętno. Dla mnie to strzał w dziesiątkę spowodowany trafną diagnozą …
Opinia dodana przez: Bernard

lek. med. Andrzej Majda

Angiolog, Internista

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Doktor z powołania, kulturalny, rzeczowy, leczenie na najwyższym poziomie z troską o pacjenta. Bardzo dokładny, analizuje szczegółowo dolegliwości. Świetny diagnosta. Polecam w 100%
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jan Mika

Internista, Radiolog

Zespół Poradni Specjalistycznych w Krośnie
Kopalniana 17a
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, super diagnosta, a przy tym bardzo dobry człowiek. Miałam problemy ze stawami kolanowymi.Od wykonania USG po diagnozę i wykonanie punkcji stawu wszystko wykonał sam.Nie było mowy o tym, żebym musiała udawać się jeszcze do kogoś innego. Dzisiaj biorę odpowiednio zlecone przez niego leki i poruszam się bez kul. Poświęcił mi dużo uwagi, wszystko wytłumaczył.Jestem mu bardzo wdzięczna.Polecam tego lekarza w 100%.

lekarz Paweł Łyżwa

Piastowska 42 K
Dzierżoniów

Uważam doktora Łyżwę za wspaniałą osobę, cierpliwą, kompetentną, o rzadko spotykanym spokoju wewnętrznym. Zdecydowanie polecam i na prawdę uważam go za wzór lekarza, od którego wielu powinno się uczyć podejścia do pacjenta.

dr n. med. Zbigniew Martyka

ulica Nowy Świat 10/1
33-100 Tarnów

Wiem, że tu powinno się opiniować lekarza, ale wybaczcie odstępstwo. Gościu anonimowy z 18.05.2012. - Ty może nie masz nerwicy, ale mózg do wymiany na pewno. Tylko gdzie teraz ten osioł z którym się zamieniłeś.
Opinia dodana przez: Jurek

dr n. med. Małgorzata Rucińska

Hematolog, Internista

Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)

Pani dr. Rucińska jest z całą pewnością bardzo kompetentnym lekarzem. Podchodzi do każdego pacjenta indywidualnie. Parę lat temu byłam jej pacjentką na Klinice Uniwersyteckiej( potem przejął mnie inny lekarz). Pamiętam, że przez ponad rok nie zgadzałam się na pobranie szpiku, bo panicznie bałam się tego badania. W końcu Pani doktor zaproponowała, że przed badaniem poda mi dożylnie leki usypiające stosowane przed zabiegami operacyjnymi. Dzięki temu badanie przeszłam bez strachu i …

lekarz Maria Gwinner

Internista, Lekarz medycyny pracy

Barlickiego 15/22
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz internista w Bielsku-Białej!! Jestem wieloletnim pacjentem Pani Doktor i pomogło mi nie raz przez te wszystkie lata. Cała rodzina się u Pani leczy. Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem, ale przede wszystkim też wyrozumiałym i empatycznym człowiekiem. Proszę się nie przejmować tymi opiniami napisanymi przez oszołomów z internetu. Jeżeli ktoś jest faktycznie Pani pacjentem to nie dałby nigdy opinii mniejszej niż 5.
Opinia dodana przez: Kari M

lekarz Marek Frąckowiak

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Przeogromne zaangażowanie w leczeniu pacjenta skrupulatny, dociekliwy empatyczny w 100% lekarz z powołania nie odpuszcza dopóki nie wykluczy wszystkich możliwości. Mój ulubiony ,,DR.HOUSE,, Polecam i pozdrawiam Michał
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Aneta Czarnik-Orska

Endokrynolog, Internista

Szpital Wojewodzki
Oddział Endokrynologii Szpital Wojewódzki w Opolu
Opole

Trafić na dobrego lekarza, to jak wygrana na loterii. Pani Doktor jest Niesamowita. Nigdy na swojej drodze nie spotkałam tak świetnego lekarza. Jest Bardzo Miła,Ciepła, Kompetentna ma doskonałe podejście do pacjenta. Podczas rozmowy potrafi prześwietlić pacjenta i postawić diagnozę w punkt. Nie zbywa, a wręcz przeciwnie. Przeprowadza szczegółowy wywiad. Ogólnie unikam lekarzy wielkim łukiem. Natomiast do Pani Doktor mogłabym przyjeżdżać każdego dnia. Lekarka z powołaniem i oddaniem. Polecam
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Marek Habryka

Internista, Lekarz rodzinny

Korfantego 10
43-400 Cieszyn

Niestety Pan Doktor nie ma pojęcia o chorobach odkleszczowych, albo po prostu lekceważy młodych pacjentów. Trafiłam do Pana Doktora z klasycznymi, rozsianymi objawami boreliozy. Nie podejrzewałam tej choroby, nie znałam jej. Zapisałam się na NFZ (Bielska 37), Pan doktor zlecił podstawowe badania z krwi, za które musiałam zapłacić. Drugi wizyta, kiedy naprawdę byłam juz w kiepskim stanie, wyglądała w podobny sposób. Zlekceważenie objawów, brak diagnozy. Trzecia wizyta, kiedy trafiłam do …

lekarz Elżbieta Ściwiarska-Walczak

Internista, Lekarz medycyny pracy

Lisowczyków 38b
25-381 Kielce

Lekarz który poświęca czas pacjentowi. Nawet swój czas prywatny gddy trzeba coś skonsultować doradzić. Lekarz który sam dzwoni za pacjentem i pyta czy lepiej...czy w obecnych czasach są tacy ludzie. Mega empatyczna . Taka Pani Doktor do rany przyłóż. Leczę się u Pani Doktor od 14 lat i tylko u niej. Specjalista klasa. Dziękuję że jest Pani i oby jak najdłużej
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Grzegorz Helbig

Hematolog, Internista

ulica Gliwicka 42a
43-180 Orzesze

Trafiłam do Pana Profesora rok temu szukałam pomocy pomimo że od 6 lat lecze się na anemie hemolityczna 2 razy mialam podawana krew raz nawet trafilam do szpitala z bardzo niska hemoglobina bo 4,2 dopiero tam znalazłam pomoc i przyczynę swojej choroby .Kiedy trafiłam na oddział zrobiono mi badania pobrano szpik wyszedł chlonniak jestem poddana terapii która przynosi dobre skutki nie muszę już dostawać sterydu i żelaza tylko dostaje immunoterapia …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Arleta Jarosz

Specjalistyczna Kardiologiczna Praktyka Lekarska; konsultacje kardiologiczne i internistyczne, badania ECHO serca, USG jamy brzusznej, Dopler tetnic przedczaszkowych
ul. Długosza 9 (obok I LO - w budynku "MEDYK" z Rehabilitacją Kardiologiczną)
33-300 Nowy Sącz

Wspaniała Pani Doktor! Jestem bardzo zadowolona z wdrążonego leczenia. Życzę każdemu, kto potrzebuje pomocy, aby na swojej drodze spotykał tylko tak kompetentnych specjalistów.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Elżbieta Baszyńska

Sądowa 3 (Sante)
41-902 Bytom

Pani Doktor wspaniały człowiek i świetny specjalista. Lekarz z powołaniem, autentycznie przejmuje się problemami swoich pacjentów. Lekarz ANIOŁ.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Tadeusz Kalbarczyk

Bursztynowa 6
26-604 Radom

Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Opinia dodana przez: Jadwiga W. z Kozienic