internista internista internista

dr Janusz Szopiński

Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)

Fantasyczny człowiek, fantastyczny lekarz. Znakomity fachowiec. Na podstawie skąpych objawów szybko zdiagnozował chorobę, co potwierdziły następnie dodatkowe badania. Zależy mu na tym, aby wyleczyć pacjenta, a nie odbyć szybko wizytę i przyjąć następnego. Polecam wszysrkim.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Arkadiusz Joks

Internista, Pulmonolog

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Konkretny, uprzejmy, komunikatywny. Spokojnie i bez pośpiechu wyjaśnił problem. Leczenie wdrożone. Za jakiś czas ocenimy skuteczność terapii.
Opinia dodana przez: A.B.

dr n. med. Jarosław Kulej

Słowackiego 30
42-400 Zawiercie

Wspaniały lekarz ,uprzejmy,prawdziwy lekarz z powołania.Polecam tego lekarza jeżeli zależy komuś na dobrej diagnozie i leczeniu.
Opinia dodana przez: Wieslawa

dr hab. n. med. Andrzej Pluta

Targowa 2 lok. 1
35-064 Rzeszów

Człowiek o wielkim sercu, ❤️ prawdziwy lekarz, nie tylko dla pieniędzy. Miły, wyrozumiały, empatyczny, serdeczny. Zawsze znalazł dla nas czas, żeby porozmawiać, żeby odpowiedzieć na pytania, które nam nie dawały spokoju. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Nawet jeśli widzi, że sytuacja może okazać się beznadziejna nie owija w bawełnę, jest szczery ale w sposób bardzo ludzki nie odbierając nadzieji. To nie tylko wspaniały lekarz ale przede wszystkim wspaniały człowiek.

lekarz Maciej Strączyński

Zakład Opieki Specjalistycznej
OS. NA STOKU 63A
25-437 Kielce

Dr Maciej Strączyński to kardiolog, który zasługuje na najwyższe uznanie i szacunek. Jego profesjonalizm i empatia sprawiają, że każdy pacjent, który trafia w jego ręce, może poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Przyjmując w ramach NFZ w Kielcach, na Osiedlu Na Stoku 63, doktor Strączyński nie tylko wykazuje się ogromną wiedzą medyczną, ale także potrafi z pełnym zrozumieniem podchodzić do trudnych emocji, jakie towarzyszą chorobom serca. Jego umiejętność słuchania i wyczucia …
Opinia dodana przez: Leszek Nakielski

lekarz Dorota Wiatr-Bykowska

Endokrynolog, Internista

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Bardzo miła, sympatyczna i doświadczona pani doktor 😉 wysłucha, wytłumaczy, kieruje na szersze badania, spyta o zdrowie i samopoczucie. Widać że lekarz z powołania. Przyjmuje punktualnie, bywają poślizgi podczas wizyt, ale nie ma co się dziwić jak wizyta co 5min w jednej placówce i tak dużo pacjentów 😉

lekarz Piotr Balawajder

Internista, Lekarz rodzinny

Chopina 7
99-300 Kutno

Lekarz super pod każdym względem. Można mieć do Niego zaufanie. Kompetentny, cierpliwy, stawia trafne diagnozy. Jest bardzo uprzejmy , wytłumaczy chorobę i sposób leczenia a to jest ważne dla każdego pacjenta. Polecam z całą odpowiedzialnością.

lekarz Mirosława Dybowska-Nozdrzykowska

Brzozowa 71
87-400 Golub-Dobrzyń

Profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta, lekarz naprawdę godny polecenia, nawet w przypadkach niezwykle trudnych ( pacjent onkologiczny)
Doskonały diagnosta, świetny specjalista, cierpliwy, kulturalny i empatyczny człowiek. Jeśli szukacie lekarza rodzinnego - nie mogliście lepiej trafić. Doktor zleca wszystkie możliwe badania i przepisuje nie doskonale dobrane - a niekoniecznie drogie - leki. Pogaduszki w kolejce do doktora nierealne - pan doktor jest niezwykle punktualny i dokładny długo w kolejce nie czekacie. Bardzo polecam.

lekarz Marek Kuternoga

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska w Toruniu
ulica Dąbrowskiego 1
87-100 Toruń

Pan doktor który leczy mnie od kilkunastu lat zarazem moją całą rodzinę jestem mu bardzo wdzięczny za pomoc którą służy bardzo pomaga bo to fachowiec w swoim zawodzie mogę tylko bardzo serdecznie podziękować który bardzo pomaga ludziom.Dziękuje Panu doktorowi za wszystkie porady życzę zdrowia dla Pana i całej rodziny
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Małgorzata Jaworowicz

NZOZ "SANITAS" Przychodnia Lekarza Rodzinnego w Mchach
Mchy 27
63-130 Książ Wielkopolski

Dobry lekarz ale dla dorosłych i dobry reumatolog, ale jeżeli chodzi o dzieci to sobie podarujcie, jak dziecko zachoruje po zakończeniu pracy przez panią doktor to na prywatnie nie przyjedzie lecz każe jechać do szpitala, bezwzględnz jak chodzi o małe bobasy, które nie umieja się bronić. Jej sławne powiedzenie jak człowieka coś boli '' do bólu trzeba się przyzwyczaić'', '' mnie tez boli'', '' jak by nie bolało to byśmy …

lek. dent. Anna Niechciał

Nzoz ESKULAP Anna Niechciał
ulica Lutosławskiego 4
78-200 Białogard

bardzo miła, chętnie objaśnia, kompetentna, wychodzę od niej zawsze zadowolony, jakby zdrowszy

lekarz Jadwiga Pacura

Diabetolog, Internista

ul. Mokra 6
32-800 Brzesko

Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Maria Zawrotna-Szymaniak

Piastowskie Centrum Terapii i Profilaktyki Zdrowia Psychicznego
os. Piastowskie 81

mam pozytywne odczucia po wizycie u tej lekarki-kompetentna i konkretna w kontakcie z chorym a co najważniejsze stosuje skuteczne leczenie Polecam

dr n. med. Jarosław Pawłowski

euromedic
kościuszki 92

bardzo dobry internista i fantastyczny kardiolog. Do tego przesympatyczny człowiek. praqcuje w renomowanej Klinice Euromedic, jeździ na staże do Włoch, przyjaźni sie z Profesorami z USA i Włoch, czego trzeba więcej. Do tego podoba mi się. Anna

lekarz Sławomir Pietrzak

SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29
58-100 Świdnica

Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc

lekarz Krzysztof Zaorski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10

Lekarz z doświadczeniem, wywiad bardzo szczegółowy z omówieniem każdego punktu, badanie dokładne, wyjaśnienie możliwych przyczyn przedstawione na 1 wizycie. Po wizycie wyszłam z jasnym nakreśleniem przypadku, planem na dalsze leczenie i umówionymi wizytami. Polecam

lekarz Bartłomiej Plewniak

Sowińskiego 10 lok. 2
33-100 Tarnów

ZGADZAM SIE Z TYMI OPINIAMI DOSTALISMY DUŻA POMOC I ZROZUMIENIEJESTEM ZONĄ PACJENTAI SAMA NIE DAŁABYM SOBIE RADY

dr Maciej Knapik

Prywatny Gabinet Internistyczny (specjalistyczny)
chocianów
59-140 Lubin

Lekarz , który kocha to co robi.Każdy pacjent jest ważny.Szkoda,że nie pracuje już w szpitalu przy ul.Bema.Pacjenci napewno dużo stracili !
{'id': 21150, 'name': 'Łask'} Internista
                                       lek. med. Tomasz Misztalski

lek. med. Tomasz Misztalski

Internista, Lekarz rodzinny

Columna Medica
Wakacyjna 8
98-100 Łask

Bardzo dobry lekarz. Leczył moich rodziców ponad dwadzieścia lat. Zawsze wykazywał się kompetencją, zrozumieniem i cierpliwością. Gdy rodzice nie mogli już chodzić, wizyty domowe nie były dla Pana doktora problem. Dzięki niemu tato dożył 96 lat, a mama jeszcze więcej. Polecam