lekarz Tomasz Rydzewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Zdrowia
Henryka Sienkiewicza 4/34
12-200 Pisz

Bardzo kompetentny lekarz, bardzo miły, atmosfera podczas wizyta bardzo przyjemna, ponadto w swoim fachu wybitny specjalista - spotkać w obecnych czasach MIŁEGO lekarza, znającego się na swojej pracy to rzadkość, więc tym bardziej bardzo doceniam. Z powołania, nie dla pieniędzy.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Krzysztof Sielawa

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ST. VINCENT MEDICAL CENTER"
ulica Radna 14

Profesjonalnie , konkretnie , uprzejmie . Skupia się głównie na problemie - tłumaczy zrozumiale . Polecam
Opinia dodana przez: jurek

lekarz Michał Zdrodowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Villa -Med "
ulica Miłosna 24
15-199 Białystok

Kiedyś, gdy będę już stara, zasiądę przy kominku, naleje sobie lampke wina i opowiem wnukom o spotkaniu z Tym Człowiekiem ! To Lśniący Diament wśród Lekarzy. Dzięki Panu Doktorowi dostalam drugie zycie i przeszlam przez najgorsze chwile w swoim życiu ze swiadomoscia ze razem "damy rade". Wszystko dokładnie tłumaczy. Odpowiada na każde pytanie. Dzieki temu Kobieta czuje się zaopiekowania i w pełni bezpieczna. Kompetentny, delikatny. Przywraca wiare w drugiego czlowieka, …

lekarz Marta Lipin

Brzeźnicka 61B/2
97-500 Radomsko

Bardzo dobry lekarz. Polecam Panią doktor ze względu na profesjonalne odejście do pacjenta, oraz za poświęcony czas w trakcie trwania leczenia.

lekarz Rafał Przybyła

Zespół Opieki Zdrowotnej w Strzyżowie
ul. Dąbrowskiego 10
38-100 Strzyżów

Trudno znaleść w jednej osobie dobrego lekarza, doskonałego urologa i wspaniałego człowieka.Mnie się udało.Takim lekarzem jest doktor Rafał.Dziękuję doktorze za wszelką pomoc.Wdzięczna pacjętka.
Opinia dodana przez: Anna Dziok

Małgorzata Gwóźdź-Jezierska

Laryngolog

Szpital Specjalistyczny Nr 2 w Bytomiu
Bytom

Najlepszy, kompetentny lekarz z powołaniem, pomocny, wszystko wyjasni wytlumaczy. Polecam z całego Serca.
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Piotr Burgieł

Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Szczecińska 16
77-300 Człuchów

Bardzo dobry jak dla mnie lekarz który wiele mi pomógł.Kiedy bym nie poszedł czy to po.skoerowani3 czy z jakimś problemem.zdrowotym.zawsze wszystko załatwione.
Opinia dodana przez: Oskar

lekarz Marceli Marzyński

Przychodnia Medycyny Rodzinnej s.c. Zenon Borucki Edyta Newska
ulica Libelta 4
62-130 Gołańcz

Nie polecan zamiast leczyć dziecko I zapalenie oskrzeli przepisywanie witamin , a dostać sie do lekarza to graniczy z cudem trzeba od 5 rano stanąć w kolejce
Opinia dodana przez: Fabian

dr n. med. Marek Gubała

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Głęboka 20
Cieszyn

Lekarz konkretny,zdecydowany i skuteczny.Wielka szkoda że nie pracuje na chirurgii ogólnej.Jestem wdzięczna za zainteresowanie i pomoc.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Dorota Gawlik-Feldo

RTG, USG

Ferdynanda Tkaczowa 16
38-200 Jasło

Godny polecenia i zaufania lekarz z powołania. Wysokiej klasy specjalistka. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta.

lekarz Alicja Druciak

Cicha 16 / 11
Kamienna Góra

Witam, Byłam u Pani doktor na prywatnej wizycie, na której dokładnie mnie przebadała, była bardzo miła i ogólnie zrobiła na mnie dobre wrażenie. Niestety doznałam małego szoku kiedy poszłam na wizytę już nie prywatnie, ale na fundusz do Eskulapa. Tam już Pani doktor nie raczyła mnie nawet przebadać, do tego była bardzo nie miła i arogancka. Ciężko uwierzyć, ze można mieć zupełnie inny stosunek do pacjenta kiedy bierze się od …
Najlepsza dentystka u jakiej byłem. Miła, zawsze uśmiechnięta i ze świetnym podejściem do pacjenta. W końcu nie sprawiają mi problemu wizyty u dentysty! Szczerze polecam!

Renata Pussta-Bijak

Kraszewskiego 5, pok.10
05-800 Pruszków

Faktycznie nie krzyczy, tyle że nie umiała wyrwać zęba. Mimo informacji że boli nie zrobiła rtg, choć mogła. Inny dentysta wyrwał chyba z pół zęba.
Opinia dodana przez: Stu

dr Piotr Zaremba

Psychoanalityk

prywatny gabinet psychoanaltyczny

głównie opowiada o sobie. nieskuteczny. tyle że miły, ale nie o to chodzi w terapii. był z polecenia, ale ja go polecić nie mogę.

dr Mirosław Mussur

Kardiochirurg

II Szpital Miejski
ul. Sterlinga

Pragnę serdecznie podziękować za tak oddanego i dobrego lekarza jakim jest dr Mirosław Mussur, który jest w składzie szpitala Kliniki Kardiochirurgicznej przy ul. Strerlinga 1/3. Dnia 29-ego lipca 2013 roku mama przebyła operację wszczepiania by pass'ów. We wczesnym okresie pooperacyjnym nastąpiły powikłania spowodowane przez szpital. Mama została zarażona gronkowcem, co doprowadziło do rozejścia się rany pooperacyjnej i powłok mostka. W tym celu została zastosowana antybiotykoterapia dożylna. Antybiotyki były co róż …

dr Jerzy Kopaczewski

Gastrolog, Kardiolog

MEDIOR PLUS
87-800 Włocławek

Fantastyczny, przemiły, ujmująco uprzejmy człowiek. Jako lekarz konkretny, cierpliwy, tłumaczy wszystko w języku przyswajalnym dla nie lekarzy. Zaskakuje lotnością umysłu właściwą raczej ludziom młodym i niesamowitym doświadczeniem. Polecam

lekarz Marek Rzewuski

SZPZLO Warszawa - Praga Południe
ulica Krypska 39

Najgorszy ginekolog i jeden z najmniej empatycznych lekarzy, z jakimi w ogóle miałam kontakt. Przyszłam do niego na wizytę z 11. tygodniu ciąży. Odmówił zlecenia badań, które trzeba zrobić w pierwszy trymestrze (różyczka, toksoplazmoza, kiła, itp.), mówiąc, że „jeśli prowadzę ciąże prywatnie, badania mam też zrobić prywatnie. Próbował wymusić na mnie decyzję, że będę prowadzić ciążę u niego, mimo że powiedziałam, że zamierzam ją prowadzić częściowo na NFZ, częściowo prywatnie …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Sebastian Kuczyński

Med i Dent
Strugarka 8

Dr Sebastian Kuczyński to posiadający ogromną wiedzę, bardzo kompetentny, technicznie zręczny lekarz o szerokich horyzontach intelektualnych oraz artystycznych, które sprawiają, że jego spojrzenie na pacjenta nie jest uprzedmiotawiające, lecz upodmiotawiające. Bardzo uważnie słucha oraz obserwuje pacjenta (cerę, mięśnie, układ mięśni itd. medycznie), tak iż potrafi uchwycić i zaakcentować aurę, urok - czyli również ulotne atuty pacjentki. Zapytany, jest bardzo szczery np. odnośnie do stanu zdrowia, kondycji oraz opcji medycznych. Lekarz, …

lekarz Marcin Zedler

ulica Dojazd 34

Lekarz w 100% godny polecenia , błyskawiczne przyjęcie na oddział. Zlecenie wszystkich niezbędnych badań w trybie pilnym. Ciągłe zainteresowanie pacjentem. Szybko postawiona diagnoza, bardzo szczegółowo odpowiada na pytania dotyczące choroby i dalszego postępowania w leczeniu. Prawdziwy lekarz z powołania godny polecenia.
Opinia dodana przez: Lidka

lekarz Sebastian Kwiatek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Pan dr Sebastian Kwiatek jest bardzo dobrym lekarzem , mimo młodego wieku wie co robi .Córka przywiozła mnie do szpitala w stanie ciężkim mimo protestów innych lekarzy postawił mnie na nogi . Teraz czuję się dużo lepiej mimo mojego stanu zdrowia a mam skończone 88 lat i jestem bardzo wdzięczna panu doktorowi. Rodzina także serdecznie dziękuje.E-mail jest córki Grażyny
Opinia dodana przez: Krystyna