stomatolog stomatolog

Właśnie wróciłem z wizyty w gabinecie pana Andrzeja Duplagi, jak dla mnie to najlepszy stomatolog w Przemyślu, bardzo kontaktowy, tłumaczy co będzie w danej chwili robił z zębem, jest bardzo dokładny, to prawdziwy fachowiec . Jestem mega zadowolony z wizyty w jego gabinecie i serdecznie polecam !!!
Opinia dodana przez: Artur

lek. dent. Bartosz Ocharski

ulica Komuny Paryskiej 2
46-100 Namysłów

Polecam!!! Pierwszy raz zostałam porządnie znieczulona przed leczeniem. Pan doktor przemiły i wyrozumiały. Swoją pracę wykonuje na najwyższym poziomie. W końcu mam odwagę leczyć zęby 🙈

lek. dent. Adam Szostakowski

Chirurg stomatolog

Niepubliczny Gabinet Stomatologiczny
Sobieskiego 5
13-100 Człuchów

Doktor Szostakowski wyrwał mi dziś ósemkę. Pomimo lęku i paniki z mojej strony, czułam, że jestem bezpieczna. Doktor usunął zęba bardzo szybko i zupełnie bezboleśnie.

lek. dent. Ewa Bzymek

Ewa Bzymek Prywatna Praktyka Stomatologiczna

Zadowolony pacjent niezmiennie od lat, wracam jak tylko zachodzi taka potrzeba, nie szukam od dawna innego miejsca, jak chcesz mieć zrobione raz i zapomnij to polecam to miejsce każdemu, a i sen na fotelu też zaskakuje podczas wizyty - miła atmosfera robi swoje. Także polecam gabinet i panią doktor.
Opinia dodana przez: Bronisław

Tomasz Czajka

Mikołowska 117a

Polecam ..... choćby dla tego że nigdy wcześniej nawet bym nie dopuszczał do świadomości że może mi się kiedyś przysnąć u dentysty na fotelu 😝🤪😁😂🤣🤣 a tak się zdążyło ha ha także pełne zaufanie do P.Tomasza

lek. dent. Mohamad Malahfji

Chirurg stomatolog

ul. Rynek 17
22-200 Włodawa

Z całego serca polecam tego stomatologa! Wizyta przebiegła bardzo sprawnie, a dentysta wykazał się ogromnym profesjonalizmem i życzliwością. Cały zabieg był bezbolesny. Na pewno wrócę na kolejną wizytę!
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Edyta Czerwińska-Kubik

ul. Nanicka 18
84-200 Wejherowo

Od lat korzystam z usług , zaczynałam w ubiegłym wieku. Prowadziłam do doktór wszystkie moje dzieci. Jestem bardzo zadowolona, najlepszy dowód,że wciąż korzystam z jej usług. Ze mnie nigdy nie łupiła wręcz miałam wrażenie, że mam u niej taryfę ulgową.
Opinia dodana przez: Bogusia

lek. dent. Marcin Świder

NZOZ Stomatologia Klocek & Świder
Graniczna 45

Zdecydowanie najlepszy gabinet w jakim byłem. Pan Doktor Marcin to wybitny specjalista i człowiek o wielkiej empatii. Podejście do pacjenta i chęć pomocy jest godna najwyższego szacunku. Nie decyduje się od razu na wyrywanie tylko na leczenie, dzięki czemu uratował większość moich zębów. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Katarzyna Chudzińska-Otulakowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny
Wybickiego 12a/2

Pani Kasia jest rewelacyjnym stomatologiem i na pierwszy rzut oka widać, że pracę swoją wykonuje z powołania! Szłam do Niej jak na skazanie, ale już przed wejściem do gabinetu (sic!) okazało się, że jest tak mega sympatyczna, że nie mogłam wyjść z podziwu! :) Pani Kasia jest rzetelnym i kompetentnym stomatologiem, w dodatku ma rewelacyjne podejście do pacjenta - każda wizyta u Niej jest kompletnie "na luzie" :) Prawdziwa i …

lek. dent. Aneta Lewandowska-Mielcarek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

MIKODENT Aneta Lewandowska-Mielcarek
Kopernika 5K/1
09-100 Płońsk

Sama myśl o stomatologu przyprawiała mnie zawsze o dreszcze... do teraz. Dlaczego ja wcześniej nie trafiłem do Pani Anety Lewandowskiej- Mielcarek? Poza tym, że jest świetnym fachowcem w tym co robi, to jeszcze ma umiejętności niezłego psychologa, że dała radę mojemu przypadkowi "dokarmianemu" ugruntowaną awersją do takowych praktyk. Szczerze polecam! Jestem jednym z tych bardzo zadowolonych pacjentów.

lek. dent. Jarosław Gąszcz

Gabinet Stomatologiczny Gąszcz Jarosław
25-005 Kielce

Fachowiec. Zna się na robocie. Bardzo uprzejmy i miły. Ósemka wyrwana bezproblemowo. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Jacek Brańka

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
43-300 Bielsko-Biała

Pan doktor jest najlepszym dentystą jakiego w życiu spotkałam, a miałam do czynienia z wieloma.. Bardzo mił, uprzejmy i ciepły człowiek. Jako jedyny od pierwszej wizyty zwrócił uwagę na ścierające zęby i zaproponował leczenie. Dzięki tej rehabilitacji zniknęły bóle głowy i szczęki. Każdy poprzedni lekarz to bagatelizował. Polecam gorąco - uratował mi życie.

lek. dent. Jacek Kopciuch

Oddział Diagnostyczny Poznań
Adama Mickiewicza 2

Najlepszy stomatolog u jakiego w życiu byłem. Zaangażowanie, profesjonalizm oraz doskonały kontakt z pacjentem. Pan Jacek jest bardzo uprzejmy, poza tym ma ogromną wiedzę i widać, że stomatologia to jego pasja. Holistyczne podejście do tematu leczenia. Wizyty u pana Jacka to zupełnie inny poziom doświadczenia stomatologicznego, które zazwyczaj do najprzyjemniejszych nie należy. U pana Jacka jest zupełnie inaczej. Bardzo polecam. :)
Opinia dodana przez: Jarosław

lek. dent. Marwan Obadi

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Rehabilitacji w Centrum Radomia
Kazimierza Kelles-Krauza 32
26-600 Radom

Przyjechałem z Gdyni na weekend do Radomia. W przypadku bólu zęba w sobotę o godz. 15.00 nikt nie odbierał, albo proponowali poniedziałek... Natomiast Pan lekarz Obadi: 1) przyjął mnie od razu ( w sobotę) na godzinę 16.20 ( mimo, że pracują do 16.00) 2) wyjaśnił dlaczego tak jest, co będzie robił, co robi krok po kroku, i co mam dalej robić. Wyjaśnił dlaczego tak robi a nie inaczej. Wspomniał o …

Małgorzata Grzelak

Przychodnia "BIOVENA" w Ożarowie Mazowieckim, ul. Poznańska 127
Poznańska 127
05-850 Ożarów Mazowiecki

Fachowo, miło, rzetelnie, bez obaw o jakość. Podejście rzeczowe, obsługa b.miła. Cena - normalna, bez naciągania na nie potrzebne dodatki. Usługi dentystyczne - polecam, również małoletnim (choć tu dużo od dziecka zależy). Usługi ortodoncyjne - polecam, również małoletnim (choć tu dużo od dziecka zależy). Leczenie w gabinecie w Ożarowie Mazowieckim - miejsce schludne, zadbane i bardzo estetyczne (włącznie z toaletą) - tu brak zastrzeżeń. Higiena pandemiczna - wysoka.
Opinia dodana przez: anonim

Paweł Bieroński

NSZOZ "MED-1"
Dworcowa 14
43-340 Kozy

Jestem pod ogromnym wrażeniem - Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista i przede wszystkim cudowny człowiek. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Kasia
Gorąco polecam Pana Rolanda. Super człowiek, super podejście, bezstresowe leczenie. Zawsze wie co zrobić aby wizyta w jego gabinecie była komfortowa. Posiada sprzęt, którrgo brakuje innym dentystom. Robi na miejscu RTG a nie wysyła ze skierowaniem, posiada także mikroskop. Bardzo polecam. Wysoki poziom usług.

lekarz Mirosław Barcikowski

Kilińskiego 48 lok. 2
76-200 Słupsk

Nie polecam tego lekarza. Jakiś czas temu tak załatał mi dziurę w zębie że długi czas chodzilam z bólem, dzwoniąc tam jego asystentka poinformowała mnie że to na pewno nie od tego zęba który mi robił. Nie przyjęła na wizytę kontrolną. Poszłam do innego lekarza bo żadne środki przeciwbolowe nie działały a on musiał już zrobić kanałowe leczenie. Dzieki temu lekarzowi mam martwego zęba!!!

lek. dent. Mirosława Orzeszyńska-Wójcik

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny M-DENT
Niepodległości 35a
63-200 Jarocin

Pani doktor wyrwała mi tzw. 8, która znajdowała się poza łukiem. Wszystko odbyło się bezboleśnie i bezproblemowo. Polecam.
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko tłumaczone na bieżąco . Pacjent wie krok po kroku , co doktor będzie robił. Miła i przyjazna atmosfera w gabinecie. Polecam.
Opinia dodana przez: Milan