stomatolog stomatolog

Chirurg stomatolog

PRZYCHODNIA
Rokicińska 125
95-020 Andrespol

Pan Marcin to mistrz w swoim fachu, skomplikowana 8 której kilku lekarzy się nie podjęło dla Pana Marcina nie była żadnym problemem. Ogromnie polecam

lek. dent. Paweł Ciesielski

Sanatorium Uzdrowiskowe Zgoda
Marszałka Józefa Piłsudskiego 42
33-380 Krynica-Zdrój

Dziękuję za przyjęcie mnie i pomoc w dniu dzisiejszym, pełny profesjonalizm, poświecony czas.Barbara

lek. dent. Małgorzata Sys

Bławatna 19
26-600 Radom

Stanowczo polecam!! Pani doktor bardzo uprzejma, delikatna i kompetentna, ze świetnym podejściem do dzieci. Gabinet świeżo po remoncie. Czysto i sterylnie. Polecam szczególnie dla osób które podobnie jak ja obawiają się wizyt u stomatologa.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. stom. Bartłomiej Famulski

PERFECT-DENT Przychodnia Stomatologiczna lek. stom. Bartłomiej Famulski
ulica 1-go Maja 51
97-400 Bełchatów

Dr Famulski to bardzo kompetentny specjalista. Wiedza, zaangażowanie i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie - polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lek. dent. Karolina Pawłowska-Skawińska

Przychodnia Lekarska Maciej Woźniakowski w Jastrowiu
ulica 1 Maja 11
64-915 Jastrowie

Świetne podejście, szczególnie dla młodszych pacjentów. Cierpliwe tłumaczenie, podpowie co ważne. Korzystamy od lat! Polecamy! W poprzedniej opinii niechcący nie weszła ocena za uprzejmosc! Zdecydowanie wszystko ok!

lek. dent. Katarzyna Matuszak-Burkowska

Stomatologia Na Podzamczu
Wielka Odrzańska 31B

Decyzja o umówieniu się na konsultację do Pani Doktor Katarzyny do gabinetu Stomatologia na Podzamczu była najlepszym prezentem, jaki mogłam zrobić sobie sama z okazji Dnia Kobiet. Miałam za sobą wiele takich wizyt w innych miejscach, których (delikatnie mówiąc) nie wspominam dobrze. W Stomatologii na Podzamczu spotkałam się z przyjazną atmosferą wolną od krytyki i przede wszystkim z profesjonalnym podejściem do potrzeb oraz możliwości pacjenta. Po pierwszej konsultacji podjęłam intensywne …
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Jolanta Sularz-Trzcińska

NZOZ Centrum Usług Pielęgniarskich
Wojska Polskiego 45/4
41-300 Dąbrowa Górnicza

Gabinet, który przywraca wiarę w medycynę z powołania. Są miejsca, które całkowicie zmieniają nasze nastawienie. Gabinet Pani Doktor Jolanty Sularz-Trzcińskiej jest jednym z nich. To stomatologia na najwyższym poziomie, ale przede wszystkim miejsce, w którym pacjent czuje się po prostu bezpiecznie i po ludzku zaopiekowany. Fundamentem jest tu zgrany, profesjonalny zespół. Pani Doktor imponuje wiedzą i precyzją, a przy tym wykazuje się anielską cierpliwością, z taktem i spokojem tłumacząc wszystkie …

lek. dent. Beata Wielgopolan-Gotowczyc

ulica Wieniecka
87-800 Włocławek

bardzo dokładna,delikatna, zęby leczone są bardzo estetycznie.

lek. dent. Jolanta Bobula

Ortodonta, Stomatolog

Oracka 20d
32-700 Bochnia

Jest niesamowicie miła, czasem tylko bardzo się spieszy.

lek. dent. Sabina Zakrzewska-Pik

Gabinet Stomatologiczny
Broniewskiego 65b
58-309 Wałbrzych

Wspaniała specjalistka i bardzo cierpliwy człowiek. Byłem tam ze swoim synkiem, który strasznie boi się dentysty. Pani doktor zagadała, pokazała na czym będzie polegało leczenie i ( nie bez oporów ze strony synka:))zrobiła to, co trzeba. W sumie mały wyszedł z gabinetu zadowolony. Ja też. Polecam

lek. dent. Kamila Broda

Kilińskiego 4 lok. 18
78-600 Wałcz

Wspaniała Pani Doktor! Najlepsza u jakiej do tej pory byłam. Polecam każdemu takiego stomatologa!

lekarz Elżbieta Barcikowska

Kilińskiego 48 lok. 2
76-200 Słupsk

Pani Stomatolog ma w sobie ważną zaletę, gdy tylko zasiądziesz na jej gabinetowym fotelu od razu zapominasz o bólu i zastanawiasz się czy to na pewno ząb Cię boli
Opinia dodana przez: zygmunt
{'id': 38355, 'name': 'Środa Wielkopolska'} Stomatolog
                                       lek. dent. Maria Dylewska

lek. dent. Maria Dylewska

Gabinet Stomatologiczny Maria Dylewska
Kosynierów 58
63-000 Środa Wielkopolska

Pani doktor jest bardzo miła i kompetentna. Ma bardzo krótkie terminy oczekiwania na wizytę i to na NFZ. Jest parking dla pacjentów, więc nie ma problemu z zaparkowaniem. Polecam.
Opinia dodana przez: D.

lek. dent. Gabriela Sołtysek

ulica 3-go Maja 1

Wielkie serce i pewna ręka - Polecam nawet strachliwym. Na dodatek można pożartować i ceny dla normalnych ludzi.
Opinia dodana przez: Tomasz C.

Mirosława Kocot

Gabinet lekarski
59-101 Polkowice

Miła i uprzejma Pani stomatolog. Leczy dobrze, ma czas dla pacjenta. Gdy nie chciało zadziałać znieczulenie, została specjalnie dla mnie po godzinach pracy czekając. Nie zagaduje podczas pracy, co jest komfortowe dla pacjenta. Polecam!
Opinia dodana przez: Sara

lek. dent. Urszula Pawlin-Drotlef

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

SPZZOZ Szpital w Iłży
ulica Bodzentyńska
27-100 Iłża

Bardzo dobry stomatolog! Godny polecenia. Świetne podejście do pacjenta, uprzejma i miła. Żaden zabieg nie boli, nawet bez znieczulenia. Polecam :)

lek. dent. Grzegorz Fidelus

Spacerowa 22
Sucha Beskidzka

Od lat korzystam z usług stomatologicznych Pana Grzegorza i zawsze wszystko jest zrobione jak należy. Bardzo dobry specjalista

lek. dent. Szymon Sztwiertnia

Estetykadent
Sienkiewicza 1
28-500 Kazimierza Wielka

Fantastyczny lekarz. Idealny dla dzieci. Bardzo dokladny. Swietny kontakt z pacjentem. Fachowa i rzetelna usluga. Bardzo polecam

lek. dent. Dorota Zawadka-Zielińska

Dąbrówki 39/9
05-300 Mińsk Mazowiecki

Bardzo fachowa dentystka, miła, sympatyczna, bardzo dobre podejście do pacjenta, oby więcej takich ludzi w zawodzie.
Opinia dodana przez: Dawid

lek. dent. Joanna Szajowska

Centrum Uśmiechu Stomatologia
Wojska Polskiego 3
14-100 Ostróda

Bardzo miła Pani doktor, swoją pracę wykonuje profesjonalnie.Pozdrawiam Panią stomatolog i dziękuje za wyleczenie mojego zęba. Kazimierz.
Opinia dodana przez: Kazimierz