stomatolog stomatolog

lek. dent. Piotr Szczepaniak

Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Trafiłam do Doktrora PIOTR SZCZEPANIAKA z samego rana bez wizyty ,, zlapanki TO BYŁ NAJTRAFNIEJSZE miejsce jakie ❤️ Umnie bólem zęba spuchniety jak chomik Lekarz mimo niezapisania na wizytę zaprosił na fotel i zrobił mi zdjęcie rtg ,znieczulił a następnie fachowo i szybko rozwiązał problem Nic mnie nie bolało.Umówiłam się na dalsze leczenie. Polecam gorąco:) robimy turecki uśmiech ale w Ostrowcu Dziękuję i serdecznie polecam
Opinia dodana przez: tomasz

lek. dent. Danuta Mackiewicz

Protetyk, Stomatolog

Ortodonta Warszawa
ul. Złotej Wilgi 8/206

A ja kompletnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o pani Mackiewicz. Odwiedziłam kilka stron/ for, gdzie pani doktor została po prostu ,,zgonojona". Zapewne jak napiszę pozytywny komentarz, to za chwilę zaczną się gadki w stylu ,,ooo, pani doktor pod nowym nick'iem" lub ,, kolejna asystentka, która próbuje naprawić opinie gabinetu"... Jestem pacjentką pani Mackiewicz od 2009 roku, wczoraj miałam kolejną wizytę i jestem bardzo zadowolona z leczenia. Wcześniej szukałam …

Rafał Drynda

Wiejski Ośrodek Zdrowia Parzymiechy
Krzepicka 20
42-164 Parzymiechy

Od dziecka bałem się wizyt u stomatologa ale po wizycie u P.Rafała paniczny lęk mija.Pacjenci wychodzą uśmiechnięci i zadowoleni.

lekarz Joanna Gałuszka-Garnuszek

Chirurg stomatolog

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
25-640 Kielce

Dziękuję za bardzo profesjonalnie wykonaną usługę, wysoką kulturę względem pacjenta i za to, (rzadkość w dzisiejszych czasach) że komercja nie gra w Pani działalności pierwszej roli.

Damian Czech

Korfantego 99
Radlin

Jak dla mnie Pan Damian jest najlepszym dentystą do jakiego trafiłam jest profesjonalista w każdym calu. Bardzo delikatnie i z wyczuciem podchodzi do pacjentów. Polecam !!! P.s Już się nie boję wizyty u stomatologa 😀

lek. dent. Anna Kijowska-Drewla

Gabinet Stomatologiczny
Adm.Unruga 54
81-181 Gdynia

Jestem tak zachwycona wykonaniem pracy protetycznej przez Panią dr Annę Kijowską-Drewa że postanowiłam podzielić się opinią i zachęcić osoby które tak jak ja, szukały odpowiedniego lekarza który nie tylko pomoże w rozwiązywaniu problemu ale i sprawi, że nabierzemy zaufania co do profesjonalniści, dokładności i tak ogólnie rzecz ujmując, będziemy pewni że jesteśmy w dobrych rękach, sprawiła , że chce i mogę uśmiechać się "pełną gębą" ;).
Opinia dodana przez: Kazimiera

lek. dent. Jakub Młynek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Kass-Dent
Kasztanowa 6
05-200 Nowe Lipiny

Pierwszy Doktor któremu da radę zaufać na tyle by nie bać się leczenia zęba bez znieczulenia, zawsze powie jeśli ma zaboleć i czy trochę czy bardzo a decyzja odnośnie znieczulenia pozostaje w gestii pacjenta. Wszystkie plomby pięknie się trzymają, nigdy nie było konieczności poprawek. W sytuacjach kryzysowych przyjmuje praktycznie od razu. Dzięki niemu moje dziecko nie boi się wizyt u stomatologa, nie może doczekać się kolejnej wizyty i wchodzi do …
Opinia dodana przez: V
Mimo pierwszej wizyty związanej z zabiegiem ekstrakcji ósemki lekarz okazał się być empatyczny i spokojnym podejściem starał się zniwelować mój stres związany z niewiadomym. Po zabiegu mogę stwierdzić, że został dobrze wykonany, a rana prawidłowo się zrasta. Polecam.

Maciej Stupka

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Kilinskiego 5A

Opinia dodana przez: Agnieszka Słowik

lek. dent. Edyta Giedroyć

CENTRUM STOMATOLOGICZNE ALOE DENT PRZODKOWO
Gdańska 1A
83-304 Przodkowo

Szybko i profesjonalnie rozwiązała problem z bolącym zębem. Jasno i klarownie wytłumaczyła powód problemu i zaproponowała rozwiązanie prewencyjne aby nie nawracał. Miła i uśmiechnięta pomimo późnej godziny wizyty. Całkowicie polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

Anna Budkiewicz-Krzykawska

Czecha 16
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry stomatolog. Wizyta przebiega szybko w miłej atmosferze, pani doktor bardzo rzeczowa i profesjonalna. Super wyposażony gabinet i przede wszystkim jest czysto. Poza tym super ceny. Jestem już stałą pacjentką a pani doktor uratowała moje zęby, których stan był oceniany na ''opłakany'' POLECAM!
Opinia dodana przez: Martyna

Mariusz Łukaszewicz

adsad
Wiejska 5 lok. 1
05-200 Wołomin

Bardzo profesjonalny lekarz, rzeczowy, miły i cierpliwy. Jestem zadowolony z leczenia i podejścia do pacjenta. Miałem wykonane wszczepienie trzech implantów na jednej wizycie, kompletnie bez bólu, a bardzo mi na tym zależało. Polecam

Paweł Lorenc

Grota-Roweckiego 9c
63-101 Śrem

Najlepszy, bardzo delikatny. Ceny łagodny. Zero bólu. Bylem w wielu innych dentystów no decyzja została przy Paweł Lorenc. Wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Rusłan

lek. dent. Urszula Rachwał

Kilińskiego 67a
39-300 Mielec

Zawsze fachowo i uprzejmie. Ściąganie kamienia, wszelkie ubytki wykonane bardzo dobrze. Odwiedzam gabinet Pani Rachwał od jakichś 15 lat. Polecam!!!

lek. dent. Mateusz Dymek

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Słowicza 87
36-021 Rzeszów

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu wykonanego przez Pana doktora Mateusza Dymka, szczerze polecam za pełen profesjonalizm, za podejście do pacjenta, jeden z najlepszych lekarzy, których spotkałam w swoim życiu.
Opinia dodana przez: Alina

Mirosław Szymonek

Ortodonta, Stomatolog

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Pochyła 6
59-500 Złotoryja

3 lata temu rozpoczęłam leczenie ortodontyczne, które zakończyło się moim zdaniem ogromnym sukcesem po dwóch latach noszenia aparatu - nie dość, że miałam bardzo krzywe zęby, a teraz wyglądają jak z reklamy TV, to - ku memu zaskoczeniu - udało się zminimalizować uśmiech dziąsłowy - była to dla mnie bardzo miła niespodzianka. Poza efektem leczenia bardzo pozytywnie oceniam pracę całego zespołu i przyjazną atmosferę, jaka panuje w PSE. Moim zdaniem …

lek. dent. Artur Czapkiewicz

Keplera 6/8
41-818 Zabrze

Wspaniały lekarz! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, Pan Doktor wszystko dokładnie mi wyjaśnił. Super atmosfera, gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Michał Posturzyński

Michał Posturzyński Stomatologia
ul. Mazowiecka 10
Jastrzębie-Zdrój

Polecam Pana doktora Michała ponieważ ma wyjątkowo miłe podejście do pacjenta, wytłumaczył mi cały przebieg zabiegów jakie będą wykonywane aby uzyskać pełne uzębienie. Miałam wykonane 4 implanty , uzyskałam piękne uzębienie dzięki wielkiej precyzji, fachowości i cierpliwości doktora Michała. W dodatku cena za taką robotę była naprawdę bardzo dostępna.
Opinia dodana przez: Róża

Hanna Bielawska-Victorini

Ortodonta, Stomatolog

Niemierzynska 27

Podejrzewam, że powyższe komentarze dodały głownie panie. Dla odmiany więc jako osobnik płci brzydkiej również z czystym sumieniem mogę polecić Dr Bielawską. Jestem w trakcie leczenia, które przebiega wg planu i efekty są już widoczne. Pani Dr jest osobą bardzo dokładną, wkłada w swoją pracę wiele serca i pasji. Jest również bardzo elastyczna jeśli chodzi o kwestie umawiania się oraz płatności. Jednym słowem, powierzając nasze zęby dr Bielawskiej ma się …

Tomasz Korzeniowski

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Bolesława Śmialego 4
39-400 Tarnobrzeg

Polecam wszystkim Pana doktora (dr Korzeń) wspaniały dentysta. Mimo mojego strachu i obaw Pan doktor okazał się być wspaniałym fachowcem!
Opinia dodana przez: Andrzej