lekarz Małgorzata Pieszalska

SP ZOZ - Poradnia Położniczo-Ginekologiczna
ulica Mazurska 1
08-110 Siedlce

Przypadkowo trafiłam na tę stronę szukając innego lekarza ale nie mogąc się zgodzić z negatywnymi opiniami dotyczącymi Pani Doktor Małgorzaty Pieszalskiej postanowiłam dodać swoją opinię. Trafiłam do Pani Doktor w 2025 w czerwcu w Przychodni na Mazurskiej po kilku latach przerwy , zrozumiałe więc ,że bałam się tej wizyty, jestem osobą po 70. . W gabinecie czekała na mnie sympatyczna , uśmiechnięta osoba, która po krótkiej rozmowie zbadała mnie , …

lekarz Walery Bołuć

PRYWATNY GABINET LARYNGOLOGICZNY
Topolowa 3
09-530 Gąbin

Nie wiem skąd te negatywne opinie.Ja jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana doktora. Wiedziałem z czym przychodzę.Pan doktor dokładnie mnie obejrzał i stwierdził,że konieczna jest operacja.Przy czym wystawił mi skierowanie i o wszystkim poinformował. Profesjonalizm przez duże P.Widzę po tych złych opiniach,że co nie którym pacjentom wydaje się,że są pępkiem świata i tak chcieliby być traktowani.Nie tędy droga. Tak trzymać Panie doktorze.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Genowefa Parkosz

Lekarz medycyny pracy, Okulista

Buczka 36
57-350 Kudowa-Zdrój

Nie polecam! Pani doktor do miłych nie należy o sposobach leczenia też za dobrego zdania nie można powiedzieć! Z poważnego zapalenia oczu, skończyło się na problemach z oczami i lekkim niedowidzeniem! a dlaczego? przy pierwszej wizycie dostałam złe krople co jeszcze bardziej pogorszyło stan oczu, druga wizyta "była" przez telefon, bo doktor nie chciało się przyjąć pacjenta na nfz i co jedynie rzuciła jakaś nową nazwą na nowe krople! ów …

lekarz Tomasz Maślanka

kard. Wyszyńskiego 5h lok. 9
10-457 Olsztyn

Świetny kontakt z pacjentem i zrozumienie problemu. Polecam, bardzo mi pomógł w kryzysowym momencie w moim życiu.
Opinia dodana przez: Milena D

lekarz Janusz Walewski

Gastroenterolog

Maków Mazowiecki

Pan doktor był bardzo uprzejmy i zaangażowany. Przeprowadził szczegółowy wywiad i dobrał odpowiednie leczenie. Dawno nie spotkałam tak kompetentnego lekarza

dr Marianna Rybicka

Lekarz sportowy, Pediatra

Dybowskiego 14
09-400 Płock

Moim zdaniem takie osoby nie powinny wykonywać zawodu lekarza. Pani doktor nie uprzejma tłumaczy młodej osobie cytuję ,,Chyba nie chcesz żeby cię wywieźli w czarnym worku ". Przed pójściem do doktor polecam zastanowić się 10 razy.

dr Bartłomiej Kwiek

Dermatolog

Centrum Malia
Gen. Zajączka 11

Odradzam tego lekarza. Zrobił mi krzywdę do końca życia lepiej omijać go szerokim łukiem. Całe leczenie byli na szybko, tylko liczyła się kasa i kasa. Ciekawe ile jeszcze osób skrzywdził.

lekarz Jarosław Litwin

Derdowskiego 24
84-230 Rumia

Wysoka kultura osobista, podczas zabiegu opis każdego kroku, miły sposób bycia. Zabieg wykonany profesjonalnie, wrócę bez lęku, jeśli będzie taka potrzeba. Polecam wizyty u Pana Doktora.

lekarz Leszek Kozieł

Lekarz medycyny pracy

Unii Europejskiej 51
65-980 Zielona Góra

Polecam miły, sympatyczny, konkretny . Diagnoza i leczenie trafne oby więcej takich lekarzy. Do tego czas oczekiwania na przyjęcie . Na piotke
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Dariusz Baniewski

Mazurskie Centrum Zdrowia Szpital Powiatowy w Węgorzewie
ulica 3 Maja 17
11-600 Węgorzewo

Polecam dr Dariusza Baniewskiego u którego miałam przyjemność się leczyć jako pacjentka. Jest to kompetentny i empatyczny lekarz, który w pełni angażuje się w pomoc dla pacjenta. Juz po pierwszej wizycie doktor dokładnie wysłuchał moich dolegliwości, zadał szczegółowe pytania a następnie wdrożył plan leczenia. Jego diagnoza była trafna a sposób tłumaczenia klarowny i przemyślany. Polecam dr Dariusza kazdemu kto szuka lekarza z wiedzą i wielkim sercem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Małgorzata Piosik

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Pani doktor Malgorzata, Beata Piosik jest świetnym specjalistą, bardzo dokładnie podchodzi do każdego z objawów. Całość sprawdziła i dokładnie omówiła. To trzeci neurolog, u którego byłam i takiego podejścia, opieki i wyjaśnień nie otrzymałam nigdy. Kompletnie nie rozumiem, skąd tak niskie opinie. Pani doktor, fakt bywa konkretna w wypowiedzi, ale w żaden sposób mi to nie umniejszyło, wręcz wole taki przekaz, gdyż wszystko idzie sprawnie i skutecznie :). Ja zdecydowanie …

lekarz Anna Romanik

Pediatra, Pulmonolog

ulica Powstańców 5/11
15-666 Białystok

Z całego serca polecam Panią Doktor. Lekarz z powołania, Dr Romanik zawsze wysłucha, wesprze, doradzi nie tylko w sprawach medycznych ale też wychowawczych. Wizyta nie trwa 5-10 min, tylko tyle, ile dana sytuacja wymaga. Z gabinetu zawsze wychodzimy z dziećmi pewni, że są w dobrych rękach, z trafnymi zaleceniami i diagnozami. Pani Doktor podchodzi do dzieci z ogromnym sercem i zaangażowaniem, a One Ją wprost uwielbiają. Pani Doktor, dziękuję!

Halina Frymorgen

Reumatolog

ndywidualna specjalistyczna praktyka lekarska.
34-300 Żywiec

Jestem bardzo zadowolona. Polecam Polecam Super profesjonalistka. Uprzejma,godna polecenia,super tłumaczy poszczególne etapy leczenia,ma po prostu czas dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Ewa Choduń

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "TWOJA PRZYCHODNIA" Sp. z o.o.
Króla Rogera 6

Bardzo dobry pediatra, robi wyczerpujący wywiad z pacjentem, dobrze dobiera leczenie. Dzięki Pani doktor coraz częściej udaje się córce unikać antybiotyków.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Łukasz Hapek

ul. Żbicka 8/2
32-065 Krzeszowice

Witam,podobnie jak pan Grzegorz mam taka sama sytuację. Syn po urazie czaszkowo -mózgowym,po 3 operacjach na noge 2×wydluzany Achilles uwalnianie przykurczu stawu biodrowego ,stan po zluszczeniu glowy kosci udowej niedowlad polowiczy prawostronny porazenie nerwu twazowego niedosluch ,niedowidzenire,otylosc,insulinoopornosc,stopa neurogenna konska prawa .Biegly sadowy w 2022r uznaje go za nie zdolnego do samodzielnego życia,opinia biegłego psychologa z tego roku potwierdza to samo a pan doktor twierdzi ,że wyzdrowial🙈🙈🙈 i może samodzielnie funkcjonowac-boze …

lekarz Ala Zielazna

Endokrynolog

62-400 Słupca

Bardzo dobry lekarz. Diagnoza trafna już po pierwszej wizycie. Efekt leczenia już widoczny od pierwszych miesięcy. Ważne żeby skrupulatnie stosować się do zaleceń.

lekarz Katarzyna Zimoch

Laryngolog

Czwartaków 4
Płock

Nie polecam tego laryngologa, mało czasu poświęca pacjentowi, nie ma podejścia do dzieci, na dodatkowe pytania odpowiada pobieżnie i z musu, dzisiaj czekałam z dzieckiem 1,5 godziny na wizytę. Rozumiem, iż musiałabym tyle czekac, gdyby byli przyjmowani zapisani pacjenci, ale Pani Doktor wielokrotnie wychodziła z gabinetu na kilkanaście minut bez podania przyczyny oraz przeproszenia pacjentów. Ponadto przyjmowała swoich znajomych pacjentów bez kolejki, prowadziła rozmowy telefoniczne, wypraszając pacjentów z gabinetu. Miałam …

lekarz Marta Król

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Bardzo uprzejma,rzeczowa, kompetentna i zaangażowana Pani Doktor. Mocno dziękuję i bardzo polecam!!!!!!
Opinia dodana przez: Iga

dr Grażyna Gliklich

ul. Sosnowa 3
44-186 Paniówki

Pani Doktor bardzo kompetentna, zawsze z wizyty byłem zadowolony. Lekarz wychodził z inicjatywą, zadawał pytania, tłumaczył co się dzieje, dlaczego i jak przebiegać będzie leczenie. Co do sytuacji z kwarantanną - nie znamy jej szczegółów. Warto wstrzymać się z oceną i głupimi komentarzami do wyjaśnienia sprawy niż jak barany atakować bez jasnego obrazu.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Grażyna Fronczak

Dermatolog

Wrocławska 41
Oleśnica

Bardzo mila Pani Doktor. Super podejscie do dzieci. Ja jestem zadowolona z wizyty. Przepisane leki mojemu dziecku szybko pomogly.
Opinia dodana przez: Ola, wizyta z dzieckiem