NZOZ Kardiologia
Podwisłocze 22A
Rzeszów
A ja się nie zgodze z opiniami poprzedników. Wspanuała, profesjonalna, nawet nie wiem.kiedy i 8 zostala usunieta. Kilka sekund bez bolu. Dodam, ze poszlam z polecenia i polecam dalej!
Z przykrością muszę podzielić się negatywnym doświadczeniem związanym z lekarzem Pawłem Orzechowskim, który pełni funkcję chirurga w Szpitalu Powiatowym w Radomsku. Zachowanie tego lekarza budzi poważne wątpliwości co do jego kompetencji i etyki zawodowej. Osoba bliska została przewieziona karetką do szpitala z poważnym urazem – złamaniem stopy z przemieszczeniem. Jest to przypadek wymagający natychmiastowej interwencji, zarówno z powodu silnego bólu, jak i ryzyka powikłań medycznych. Niestety, doktor Orzechowski polecił czekać …
Chełmońskiego 4/-
Łowicz
Rewelacyjny lekarz. Słucha i przeprowadza bardzo dokładnie wywiad. Jestem bardzo zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SP ZOZ w Radziejowie
ulica Szpitalna 3
Radziejów
świetny lekarz, super podejście do pacjenta, każdego traktuje priorytetowo, polecam z pełną odpowiedzialnością
Przychodnia Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia
ulica Krasickiego 22
Olesno
Polecam Panią Doktor z całego serca. Zbadała córkę, poświęciła swój czas i przejrzała cała dokumentację krok po kroku. Zastosowała leczenie i odpowiednio dobrała okulary (gdzie był ogromny problem przez innych lekarzy) i mamy problem z głowy. Córka nie narzeka wręcz przeciwnie teraz widzi odpowiednio😊 jesteśmy bardzo wdzięczni za fachową opiekę na nami i jesteśmy teraz stałymi pacjentkami Pani Doktor (nie licząc ile kilometrów musimy przejechać do Katowic) ale naprawdę warto.
Mazowiecki Szpital Wojewódzki w Siedlcach Sp. z o. o.
Co to za lekarz, jaki na pierwszej minucie odmawia konsultacji. Pod drzwiami brak ludzi, a lekarz nie przejmuje swoich pacjentów. A jeszcze i odsyła JAK najdalej. Na pytanie odpowiada chamsko i nie fachowo. Nie POLECAM.
Córka przebywała na oddziale Klinika Pediatrii, Reumatologii, Immunologii i Chorób Metabolicznych Kości i była pod "opieką" lekarz Elżbiety Dobreńko. W rozmowie ze mną p. Dobreńko stwierdziła, że dziecku nic nie dolega, a sugestia była taka, że cała ta sytuacja związana z bardzo mocnym bólem kolan to jest nadinterpretacja mojej córki. Po czym w dniu wypisu unika kontaktu z nami i zapisuje córce gamę leków przeciwbólowych. Naprawdę nie polecam kontaktu z …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej LARYNGOLOGIA S.C. Danuta Bajorek Marzena Laskowska
ulica Morcinka 16B
Skoczów
Bardzo miła i sympatyczna pani doktor. Wszystko dokładnie wytłumaczyła przepisała rehabilitacji na krtań. Polecam
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej
pl. Medyków 1
Sosnowiec
Witam. Pani doktor już od dłuższego czasu kontroluje stan mojego zdrowia. 58 latek już za mną. Jest to jeden z dwóch lekarzy, z którymi ma okresowy kontakt. Szczegółowo interesuje się stanem zdrowia pacjenta niczego nie pomija. Jest to osoba bardzo sumienna z profesjonalnym podejściem do wykonywanej pracy. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też ogromną cierpliwość do pacjentów, jest otwarta i co jest również ważne umie ich wysłuchać. Zdecydowanie polecam …
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ KASZUBSKIE CENTRUM MEDYCZNE w Sierakowicach
ulica Lęborska 34
Sierakowice
Pani doktor poświęca czas aby zrozumieć problem i kieruje na kompleksowe badania w przypadku przewlekającej się diagnozy.
11 lat byłam na orzeczeniu umiarkowanym,mam straszne choroby ,ale stopień był na 1 chorobę Wybrano kręgosłup,niestety jest coraz gorzej,łapią mnie paraliże ,stoję w miejscu ok.15 minut.Pani Dr.Bortkiewicz ,,uzdrowiła,,mnie dając mi stopień lekki.Bez badania i bez wywiadu z kamienną twarzą..Tacy lekarze nie powinni być na komisji.Moi lekarze specjaliści są wściekli.Dziś oprócz nieoperacyjnego kręgosłupa wysiadają mi kolana i stopy.Ale to szczegół,bo tak trzeba.
Pan Doktor Mirosław Nikborowicz to bardzo dobry , uprzejmy, grzeczny lekarz, który ma mile, uprzejme podejście do pacjenta. Byłem badany na komisji lekarskiej ZUS w Jaśle u Pana Doktora i bardzo miło, grzecznie mnie przyjął, ostrożnie się zemną obchodził przy badaniu abym się nie uraził w bark , na który byłem operowany. Takich grzecznych i uprzejmych lekarz powinno być wiecej w służbie zdrowia. Pozdrawiam Serdecznie Szanownego Pana Doktora z Bieszczad.
Gabinet Stomatologii Estetycznej Prestiż Bożena Mrowiec-Aleksandrowicz
Katedralna 10/4A
Opole
Pan doktor nie nadaje się do przyjmowania pacjętów, traktując ich jako zło konieczne jego pracy. Jest arogancki w swoich wypowiedziach, a ulubionym zajęciem jest uzasadnianie pacjentowi, kto jest kim w tym gabinecie. Pierwszy raz spotkałem się z takim brakiem kompetencji i empatii...