Lipowa 6 C
Strykowo
jestem zadowolona z pani doktor, teraz jestem w trzeciej ciaży i też chodze do pani doktor do przychodni.numer telefonu daje, skierowania wypisuje bez problemu, miałam torbiela odrazu sobie z nim poradziła. a w 6 tyg jeszcze nie widac jak bije serce wiec to nie jej wina. pani doktor jest ok
Wspaniały lekarz!! Bardzo kulturalny, uważnie słucha z czym przychodzimy, podchodzi do pacjentki z pełnym szacunkiem, wszystko bardzo dokładnie i przejrzyście tłumaczy. Miałam 3 cięcia cesarskie , z czego 2 w szpitalu w Miliczu, ostatniemu dziecku pan doktor pomógł osobiście przyjść na świat, mimo, że były komplikacje dzięki niemu jest wszystko dobrze. Po porodzie pan doktor interesował się naszym stanem , często zaglądał do sali (dodam, że nie chodziłam do Pana …
"ŻYJMY ZDROWO" Iwona Olejnik - Pastorini
Szpitalna 8
Barlinek
Polecam z calego serca mily ,sympatyczny wszystko bardzo dokladnie wytlumaczone pelen profesjonalizm jestem bardzo zadowolona.
Kościuszki 24/4 a
Tarnobrzeg
Lekarz godny polecenia! Kulturalny, miły, cierpliwy. Ogromna wiedza poparta doświadczeniem. Polecam w 100%.
Grunwaldzka
Cudowny lekarz, pełen empatii, cierpliwości, słuchający. Prowadzę u Pana doktora ciąże i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że czuje się bardzo zaopiekowana i bezpieczna. Badanie zawsze wykonywane bardzo delikatnie, dokładnie. Pan doktor poświęca tyle czasu ile potrzeba, wizyta odbywa się bez zbędnego pośpiechu. Na wszystkie pytania zawsze uzyskuje się odpowiedź. Polecam wszystkim Paniom.
Mogę szczerze polecić. Ciąża poprowadzona prawidłowo. Poświęca dużo czasu każdej pacjentce...odpowiada na każde pytanie...zleca dużo badań. Gdy pojawiło się zagrożenie dla płodu- wypisywał skierowanie do szpitala lub L4. Jedyny żal jaki czuję do Pana Doktora- to, że wyjechał na urlop wtedy, kiedy miałam termin rozwiązania.
Wiejska 3c
Nowa Wieś Tworoska
Polecam panią Jadwigę. Przyjmuje w Świętochłowicach ul. Korfantego. Przyszłam z 4 ciąża najbardziej zagrożona gdzie na początku moja ciąża była prowadzona przez innego ginekologa i zmiana była najbardziej na plus. O co zapytałam miałam odpowiedź, na pierwszej wizycie skierowania na krew itp. Skierowanie na usg i ustalony odrazu termin na cc. Bardzo polecam. Bardzo miła i uprzejma pani.
Leszczyńska
miałam problemy z zajściem w ciąże,jeździłam od lekarza do lekarza i nic.Po 4 latach trafiłam do dr Banacha który w swojej klinice zoperował mnie i po pół roku zaszłam w ciąże i zostałam mamą. Świetny specjalista. Polecam...
gabinet prywatny
Szamotulska 19 A
Nie polecam!! Pani doktor podczas wizyty kilkukrotnie była złośliwa, po czym mnie zaczęła obrażać. Wyszłam z gabinetu. Lekarz bez podejścia do pacjenta.
Zeylanda 9
po straceniu pierwszego dziecka w 26 tyg ciazy docent prowadzil moja druga ciaze i ma sliczna zdrowa coreczke.
NZOZ Zdrobart
ulica Dąbrowskiego 10
Zduńska Wola
Lekarz nie odpowiedzialny . Nie polecam prowadzenie ciąży . Nie interesuje go ani kobieta ani dziecko
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Nr 1 im. św. Karola Boromeusza
inna Centrum B 11
ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
Dąbrowa Tarnowska
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED" Sp. z o.o.
Grunwaldzka 24
Głuszyca