Klinika Diagnostyki i Mikrochirurgii Jaskry
Chmielna 1
Lublin
Lekarz z powołania.Wykonała mi na wizycie komputerowe badanie wzroku,postawiła od razu diagnozę i przepisała receptę na odpowiednie okulary.
Gebinet Katarzyna Rycaj
Dworcowa 3
Zabrze
Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36
Na wszystkie 6 pytań mogłam odpowiedzieć jedynie pięcioma gwiazdkami. Dodam jeszcze, że byłam u trzech lekarzy do których zwracałam się o poradę i pomoc, niestety nie otrzymałam nic. Dopiero już po pierwszej wizycie u Pani dr przestałam bać się panicznie swojej choroby (jaskra źle leczona przez dwa lata). Skrupulatna wręcz pedantycznie podchodząca do postępowania z konkretnym pacjentem. Nie należy do "uroczych, ćwierkających lekarzy", którzy dużo i słodko mówią i robią …
Gabinet Okulistyczny Stefan Stefura w NZOZ ZŁOTA JESIEŃ SP. Z O.O.
os. Złotej Jesieni 3
Świetny lekarz, dokładne przeprowadzenie diagnozy, trafne zaproponowanie lecznenia. Serdecznie polecam!
Gabinet Okulistyczny
Hetmańska 47E
Elbląg
Polecam. Pełen profesjonalizm. Fachowa obsługa. Wysokie kompetencje i umiejętności. Pacjent czuje że trafil we właściwe ręce.
Centrum Medyczne Wellmed Długa
Długa 27
Jestem długoletnią pacjentką pana doktora. Pragnę serdecznie podziękować panu doktorowi za leczenie mojego wzroku i życzliwe przeprowadzenie mnie przez dwukrotne operacje oczu. Dziękuję za opiekę w tym czasie, empatię oraz dalsze ratowanie mojego wzroku. Życzę panu doktorowi wszelkiego dobra. Wdzięczna pacjentka Aleksandra P. listopad 2024
COMO Centrum Okulistyki
Kątowa 10
Wspaniały lekarz. Doktor Orski uratował moje prawe oko robiąc skomplikowaną operację zaćmy wikłającej i podwichniętej. Bardzo dziękuję i z całego serca polecam!
ZOZ Centrum Dentystyczne T-Dental Józef Tutkowski
Starowiejska 9
Gdynia
Wspaniała osoba. Pradziwy lekarz z powołania. Widać, że zna sie doskonale na swojej pracy. Super podejście do dzieci. Polecam!!!
Der-med Medycyna Specjalistyczna Szczecin
Ostrobramska 11
Na skutek wypadku odwarstwiła mi się siatkówka w prawym oku. Dr Leszek Kuprajnowicz wykonał operację wpuklenia zatrzymując proces odwarstwienia a tym samym uratował mój wzrok. Bardzo dobry chirurg, profesjonalista i z dużym doświadczeniem, polecam i serdecznie pozdrawiam, Rafał M.
Instytut Medycyny Estetycznej MEDESTETIS
ul. Włodarzewska 81
Pani Aneta jest miłym lekarzem, który zna się na swojej pracy. Bardzo kompetentna i otwarta osoba;) polecam:)
Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Fantastyczna, miła, dokładna, na spokojnie wszystko tłumaczy, jeszcze się wczesniej nie spotkałem z tak kompetentnym i mądrym lekarzem, a przy tym z tak dobrym kontaktem... na prawdę szacunek
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
Od kilku lat zmagałam się z uciążliwym łzawieniem, wizyty od okulisty do okulisty i nic, podejmowane próby leczenia bez efektu. Dr Zieliński przyjął mnie w szpitalu w Lubaniu bardzo po ludzku, uprzejmie. Wytłumaczył co mi dolega i nie obyło się bez operacji. Odpowiedział na wszystkie moje wątpliwości. Bardzo dobrze wspominam tę wizytę, zawsze mogę do doktora zadzwonić i zostaję zaopiekowana. Bardzo polecam tego specjalistę tym, którzy borykają się z podobnymi …
Indywidualna Praktyka Lekarska Elżbieta Szymańska
Rejtana 10/14
Bydgoszcz
Byłam na wizycie z córką u Pani doktor. Bardzo polecam. Profesjonalne podejście do pacjenta, nowy sprzęt, miłe nastawienie do dzieci. Wszystko wytłumaczone w zrozumiały sposób. Dziecko i ja jesteśmy zadowolone z wizyty.
Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79
Od kilku lat korzystam z usług Pani A.Taranek i dlatego z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jako okulistę z wiedzą i powołaniem. Traktuje pacjenta ze szczególną uwagą i uprzejmością. Ostatnio miałam usuwane znamię w okolicach oka- nie ma śladu po skalpelu i szwach, a sam zabieg nie był tak stresujący, jak się spodziewałam. Szczerze polecam tego lekarza a Pani doktor bardzo dziękuję za wszelką pomoc, jaką doświadczyłam w ciągu ostatnich lat.
OKOAKCENT Specjalistyczny Gabinet Okulistyczny dr.n.med.Marek Hanarz
Kalwaryjska 63
Mimo że byłam na początku przerażona, bo odkąd pamiętam wizyty u okulisty wspominam wręcz traumaczycznie, tak tutaj ogromne zaskoczenie. Bardzo duży profesjonalizm, spokój i empatia ze strony pana doktora, indywidualne podejście i bardzo trafnie zadawane pytania. Bardzo polecam!
Centrum Diagnostyczno – Lecznicze Barska Sp. z o.o.
Barska 13
87–800
Włocławek
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Lagner. Pani doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta, badanie jest wykonywane bez pośpiechu, wszystko jest dokładnie tłumaczone. Podczas wizyty panuje miła atmosfera. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%.