dr n. med. Maciej Świerblewski

4,2
4,4
4,4
4,2

Traktuje kobiety przedmiotowo Prostackie, chamskie , wręcz wulgarne odzywki względem pacjenta Zbywa pacjenta , nie odpowiada na nurtujące pytania dot. Zdrowia ...nie polecam żadnej kobiecie !!!

Traktuje kobiety przedmiotowo
Prostackie, chamskie , wręcz wulgarne odzywki względem pacjenta

Nie zgadzam się z opinią że to lekarz od przypadków beznadziejnych . Mąż trafił do doktora po chemi którą przygotowywała go do zabiegu .Po 4 cyklach zmniejszały się zmiany nowotworowe.I tylko radykalne usunięcie guza i może czegoś jeszcze dawały szansę na jeszcze trochę życia. Przez 2 miesiące co 3 tygodnie odbywały się 5 minutowe wizyty czkając na korytarzu po 2 godzinę tylko po to by usłyszeć zalecenie przybrania na wadze 5 kg.Mąz nie przytył ale też i nie chudł. Te wizyty nie były przyjemne ponieważ u doktora brak empati wraz z pielęgniarką wypowiadali się podniesionym głosem. Doktor już na pierwszej wizycie widząc szczupłość męża stwierdził że widzi przed sobą hospicjum. Nie przepisywał nic żadnych leków na poprawę nie przygotowywał go do zabiegu.A był środek o nazwie MEGACE dlaczego mu nie zapisał już na pierwszej wizycie?!Po 2 miesiącach stan męża zaczął się pogarszać bóle brzucha wzdęcia i prawie przestał jeść. Na ostatniej wizycie doktor stwierdził że nie będzie operował skierował na tk i odesłał do onkologa. I zaczął się dramat bo tk wykazało niedroznosc przewodu pokarmowego.Musiala odbyć się operacja ratującą życie i nikomu nie przeszkadzała waga męża! Dziś mąż jest wrakiem człowieka z workiem stomijnym w leczeniu paliatywnym z hospicjum domowym i może jak dożyje podda si jeszcze chemi tzw trzydniowej polecanej przez onkolog którą będzie miała na celu tylko zaprzestanie rozprzestrzeniania się nowotworu do dalszych narządów. PANIE DOKTORZE DLACZEGO PAN TAK DLUGO ZWLEKALCODZIENNIE PATRZE JAK MĄZ MI ZNIKA ON POWOLI UMIERA.PANIE DOKTORZE NA MOJE PYTANIE JUZ NA 2 WIZYCIE CZY MOZNA TAK DLUGO CZEKAC NA PRZYTYĆIE ODPOWIADA PAN TAK!BO MĄZ TEGO RAKA MA OD10 LAT .NO WŁAŚNIE A MOWI SIĘ ŻE LICZY SIĘ CZAS !DOKTORZE TE 2 MIESIACE TO TO BYL ZMARNOWANY TAK CENNY CZAS! Mi pozostał ogromny żal i bezsilność i łzy które codziennie się leją gdy mąż nie widzi.

Najlepszy! Operacja przebiegła pomyślnie wszystko wyjaśnione pozytywne nastawienie do pacjenta i leczenia. Zaufałam i byłam w najlepszych rękach

Jak taki poważny lekarz, chodzi o specjalizacji onkologa, przyjmuje pacjenta po 2-3 min i to na pierwszej wizycie. Nawet rejestrują co 3 min. Na drugiej po 2 tyg już choroba znikła, chyba że stadium było zaawansowane, ale nie o to chodzi żebyśmy od razu byli skreśleni. Wszystkim chodzi o wczesne wykrycie raka. Widać że ten lekarz patrzy na wizyty prywatne. Wtedy są pozytywne opinie.

Z całego serca polecam Pana Doktora. Leczył się u niego mój tata. Pierwszy raz spotkałam na swojej drodze tak wspaniałego lekarza. Dziękujemy Panie Doktorze!

Lekarz od zadań niewykonalnych, złote palce.Doktor empatyczny, a to ważne w tej robocie.Z całego serca polecam.

Lekarz z sercem, konkretny a zarazem szczegółowo omawia przypadek, wie co robi. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Serdecznie polecam

Brak mi słów. Zero wyjaśnienia, lekceważy objawy ,guz nie rośnie to kontrola i tyle. Ale sprawdzić czym ten guz jest to już nie trzeba.

Z wielkim przekonaniem mogę polecić dr Świerblewskiego. Dzięki znakomitemu podejściu do pacjenta z każdej wizyty wychodziliśmy podbudowani psychicznie. Doktor w sposób dokładny i zrozumiały wyjaśnia przebieg leczenia. Mimo olbrzymiej liczbie pacjentów zawsze znajdzie chociaż chwilkę na rozmowę z pacjentem lub jego rodziną. Wielkim szczęściem było dla nas spotkanie dr Macieja. Jestem rok po operacji jelita grubego i wciąż znajduję się pod opieką doktora.

W 2006 mialam raka zoladka i pan doktor mi uratowal zycie..usunal mi zoladek i zylam spokijnie 11 lat..teraz mialam wylew i po wylewie atak padaczki i po badaniu tk glowy wyszlo ze mam zmiany meta w kosciach czaszki..dostalam kolejne badania tk i wyszlo ze liczne zmiany meta w kosciach..przerzuty raka zoladka do kosci..obecnie mam chemioterapie i nie wiem co dalej...czy to napewno rak zoladka?