Lek. Mateusz Klamann specjalizuje się w diabetologii. Leczy chorobę z którą sam się zmaga od lat młodzieńczych. W swojej praktyce świadczy wysokospecjalistyczne usługi diabetologiczne - w tym leczenie pacjentów przy użyciu nowoczesnych technologii takich jak osobiste pompy insulinowe (OPI) oraz urządzenia służące do ciągłego monitorowania glikemii (CGM).
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Z czystym sumieniem polecam Pana doktora. Profesjonalista z zaangażowaniem, odpowiada na wszystkie pytania. Do tego jest bardzo sympatyczny. Dobrał terapię tak, że wróciłam na kontrolną wizytę z realną poprawą wyników i samopoczucie. Zdecydowanie polecam.
Bardzo miły i kompetentny lekarz. Wyjaśni wszystkie problemy z jakimi się do niego zwracam.Dokładnie wyjaśni dawkowanie leków i zleca niezbędne badania.Godny polecenia innym pacjentom.
Lekarz godny polecenia.Profesjonalne podejście do pacjenta.Wysłucha i zastosuje odpowiednie leczenie.Oby było jak najwięcej takich lekarzy.
Bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie objaśnia. Analizuje wyniki, omawia proces leczenia, wysoka kultura osobista i komunikatywność w pacjentem. Bardzo polecam wizytę u tego lekarza!
Bardzo polecam wizytę u tego lekarza!
Pełny profesjonalizm i co ważne życzliwość dla pacjenta. Potrafi przystępnie objaśnić zawiłości choroby jak również analizuje zalecone wyniki . Serdecznie polecam.
Serdecznie polecam. Profesjonalizm i uprzejmość na wysokim poziomie. Potrafi przystepnie wytlumaczyc zawiłości choroby.
Serdecznie polecam. Profesjonany, i uprzejmy. Dokładnie i spokojnie potrafi wytłumaczyć zawiłości choroby. W przeciwieństwie do lekarzy ograniczających się do wypisania recepty, pozytywna odmiana.
Wszystko dokładnie wyjaśnia i odpowiada na pytania. Duża wiedza widać że się interesuje tematem i rozwija
Profesjonalizm, w tym wnikliwy wywiad, dobór i analiza wyników badań, precyzyjne dawkowanie leków i skuteczność, wszystko razem wsparte kulturą osobistą