W 1995 r. ukończyłem Wydział Lekarski Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach. W 1998 r. uzyskałem z wyróżnieniem I stopień specjalizacji w zakresie chirurgii ogólnej.
W 2000 r. uzyskałem tytuł doktora nauk medycznych w dziedzinie chirurgii ogólnej, tytuł pracy "Wpływ immunosupresji FK506 na zaburzenia metaboliczne wątroby szczura wywołane jej niedokrwieniem i reperfuzją";
W 2005 uzyskałem z wyróżnieniem II stopień specjalizacji w zakresie chirurgii ogólnej.
Pani Agata ,złosliwa osoba powinna natychmiast zmienić specjalizację lekarza,którego odwiedza! Polecam jedną z przychodni PZP.
Bardzo dziękuję Panu dr Dyaczyńskiemu, za poświęcony czas, wyrozumiałość dla laika medycznego oraz za serce w trakcie mojego leczenia. Jan Ps. Pani Agato proszę się zastanowić nad sobą i nie wyrażać krzywdzących opinii na temat Pana Doktora.
Jan
Prawdę mówiąc nie wiem skąd takie dobre opinie o panu Dyaczyńskim. Przygotowywałam się u niego do operacji bariatrycznej. Pan doktor był w stosunku do mnie złośliwy i nieuprzejmy (co ciekawe również na prywatnej wizycie) a dodatkowo jest najmniej komunikatywnym człowiekiem jakiego poznałam. Wydawal się nie rozumieć najprostszych pytań. Nie wiem może trafiłam na gorsze dni albo po prostu to ja w jakiś sposób wywołuje agresję ale absolutnie nie polecam tego człowieka!
Z całego serca polecam osobom które chcą być w najlepszych rękach. Lekarz wspaniały.Nie wiedzialam ,że tacy jeszcze są jak Pan Doktor. Szczery ,profesjonalista w kazdym względzie.
Doskonały fachowiec i specjalista, przy tym bardzo konkretny. Wszystko dokładnie tłumaczy. Jestem od roku pacjentą Pana Doktora (w ramach NFZ) i za każdym razem podczas wizyty czuję się jakbym była w najlepszej prywatnej klinice. Dziękuję Panie Doktorze.
Byłam dwukrotnie operowana przez Pana Doktora. Jest to bardzo dobry lekarz i człowiek. Rozumie pacjenta i w każdej sytuacji można liczyć na jego pomoc i opiekę. Lekarz godny zaufania - polecam. Dziękuję Pani Doktorze - Jola.
Pan Doktor jest doskonałym specjalistą godnym polecenia a dodatkowo jest również wspaniałym człowiekiem. Do tej pory nigdy nie spotkałem lekarza podchodzącego do pacjenta z takim sercem i zrozumieniem.
bardzo dobry lekarz kompetentny Pan doktor mnie operował i nadal tylko do niego przychodze z poradą poleciłbym kazdemu takiego lekarza
Uważam , że najlepszy jakiego poznałam chirurg....szczery, konkretny imomo to wszystko bardzo miły. Jestem po operacji nieco krępujacej dla mnie, ale dzięki dr. wszystko poszło ok. Dziękuje doktorze i dr. Kowalskiemu
Co tu dużo mówić, wystarczy że uratował moje życie ! To chyba najlepsza rekomendacja. Piotr.
|---|---|
| Konsultacja | 100 |