mgr Michał Lesiakmgr Michał Lesiak - zdjęcie profilowe

Rzeszów -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Wrocław -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Olsztyn -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym w Słupsku oraz online
Toruń -> TYLKO WIZYTY ONLINE

Michał Lesiak to psycholog ze specjalnością społeczną. Z doświadczeniem w prowadzeniu terapii indywidualnych i grupowych w nurcie poznawczo-behawioralnym. Autor dwóch książek. Pomaga dokonywać realnych zmian w życiu swoich kl…

Dyskretność i zaufanie Pana Michała, które mi zapewnił dawały mi poczucie bezpieczeństwa podczas każdej sesji terapeutycznej.

Pan Michał Lesiak jest moim 3 psychologiem. Ze wcześniejszymi nie umiałem znaleźć wspólnego języka i wydawali się jacyś tacy wyniośli i oceniający. A u Pana Michała już po pierwszym spotkaniu wiedziałem, że to psycholog dla mnie. Dziękuję i polecam.

Świetny psycholog, czuć powołanie. Pan Michał jest bardzo empatyczny i profesjonalny. Był cierpliwy i po wysłuchaniu z czym przyszedłem pokierował mnie do odpowiedniego specjalisty. Dziekuje

Pan Michał wysłuchał mnie do samego końca bez oceniania. Był bardzo miły i okazał mi wsparcie i współczucie. Jestem zadowolona, od razu zrobiło mi się lżej po tej rozmowie. Polecam każdemu, kto potrzebuje porozmawiać i zrzucić z siebie balast.

Jestem wdzięczna za wsparcie i zrozumienie ze strony Pana Michała. Był pomocny, empatyczny i umiał pomóc mi znaleźć siłę i odnaleźć równowagę emocjonalną. Gorąco go polecam!!!!!

Zdecydowanie polecam tego psychologa! Z pełnym zaangażowaniem i zrozumieniem pomógł mi przezwyciężyć trudności. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w siebie i znalazłam drogę do pełniejszego życia.

Pan Michał Lesiak, który jest moim psychologiem już od pół roku, bardzo rzeczowo i z zaangażowaniem podchodzi do mojej sprawy. Dzięki niemu dowiedziałam się wielu istotnych rzeczy i gorąco go polecam.

Chciałabym polecić tego psychologa. Jest naprawdę fajnym i kompetentnym specjalistą. Zaproponował odpowiednie leczenie oraz przedstawił plan terapeutyczny który się sprawdza. Wizyta była przyjemna i profesjonalna.

Szukałam dla siebie psychologa który będzie mi mógł pomóc z moimi problemami i w sumie z samą sobą. Trzy osoby poleciły mi Pana Michała a skutek jest taki, że uczęszczam do niego na spotkania 3 razy w miesiącu i widzę różnicę na plus. Dziękuję

Na mojej drodze w leczeniu depresji stanęło już siedmiu specjalistów którzy mieli być wybitnymi specjalistami, niestety nie udało im się mi pomóc. Dopiero Pan Michał stanął na wysokości zadania i z tygodnia na tydzień widzę jakieś postępy. Polecam serdecznie.