mgr Michał Lesiakmgr Michał Lesiak - zdjęcie profilowe

Rzeszów -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Wrocław -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Olsztyn -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym w Słupsku oraz online
Toruń -> TYLKO WIZYTY ONLINE

Michał Lesiak to psycholog ze specjalnością społeczną. Z doświadczeniem w prowadzeniu terapii indywidualnych i grupowych w nurcie poznawczo-behawioralnym. Autor dwóch książek. Pomaga dokonywać realnych zmian w życiu swoich kl…

Z całego serca polecam wizytę u Michała Lesiaka – pełen profesjonalizm, a jednocześnie bardzo swobodna i przyjazna atmosfera. Od razu złapaliśmy dobry vibe i flow, dzięki czemu łatwo było mi się otworzyć. Doceniam konkretne podejście i zadania domowe, które dają mi coś do przemyślenia i pracy między sesjami. Świetny specjalista!

Rozmowa z Panem Michałem przebiegła w niezwykle przyjemnej i swobodnej atmosferze, która od samego początku pozwoliła mi poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Pan Michał dał się poznać jako osoba bardzo serdeczna, ciepła i otwarta, co sprawiło, że łatwiej było mi mówić o sprawach, które na co dzień nie są dla mnie łatwe do poruszania. Mimo że tematy, o których rozmawialiśmy, dotyczyły kwestii ważnych i osobistych, nie czułem się oceniany – wręcz przeciwnie, czułem zrozumienie i pełną akceptację.

Miałam ogromne szczęście trafić na pana Michała Lesiaka, który przeprowadził ze mną badanie DIVA-5. Od samego początku czułam się wysłuchana, zaopiekowana i traktowana z pełnym szacunkiem. Pan Michał stworzył atmosferę bezpieczeństwa i zaufania, co było dla mnie bardzo ważne przy tak osobistym temacie. Całe badanie przebiegło bardzo profesjonalnie, ale jednocześnie w spokojnej, ludzkiej atmosferze. Czuć, że ma ogromne doświadczenie i wiedzę – wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, a ja sama poczułam ulgę, zrozumienie i nadzieję na dalsze kroki. Polecam każdej kobiecie, która zastanawia się nad diagnozą ADHD – naprawdę warto!

Bardzo przyjazny psycholog, kulturalny i profesjonalny ale nie sztywny. Z poczuciem humoru i wyluzowany. Takich specjalistów sobie cenię! Dziękuję.

Pierwsza wizyta przebiegła bardzo dobrze. Pan Michał dał mi przestrzeń na powiedzenie tego czego potrzebuję i nie czułam się oceniana.

Bardzo komfortowa wizyta. Pan Michał tworzy naprawdę fajną atmosferę. Jest dobrym specjalistą, ale myślę, że przede wszystkim fajnym człowiekiem i dlatego każda moja wizyta odbywa się w pełnym poczuciu bezpieczeństwa i zrozumieniu. Bardzo polecam!!!

Pełen profesjonalizm i zrozumienie. Przyjazna i luźna atmosfera podczas wizyty sprzyjała swobodnej rozmowie o problemach, z którymi przyszłam.

Jestem już po kilku spotkaniach u Pana Michała. Podczas sesji nie stresuję się, mogę swobodnie się wypowiedzieć, czuję zainteresowanie. Profesjonalne podejście, ale pełne zrozumienia.

Pan Michał jest świetnym terapeutą przed którym można się otworzyć i otrzymać trafne uwagi. Szczerze polecam i dziękuję za wyrozumiałość, Pana otwartość i uważność.

Pan Michał to świetny fachowiec. Pomocny i niesamowicie empatyczny. Chodzę na terapię od 5 miesięcy i widzę w tym sens oraz poprawę jakości mojego życia.