Szczecin -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym oraz online
Rzeszów -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Wrocław -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Olsztyn -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym w Słupsku oraz online
Toruń -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Michał Lesiak to psycholog ze specjalnością społeczną. Z doświadczeniem w prowadzeniu terapii indywidualnych i grupowych w nurcie poznawczo-behawioralnym. Autor dwóch książek. Pomaga dokonywać realnych zmian w życiu swoich kl…
Pan Michał to świetna specjalista pełny cierpliwości i zrozumienia. Uzyskałem merytoryczne odpowiedzi na męczące mnie pytania i porady. Rozmowa skłoniła mnie do refleksji na temat swojej osoby. Serdecznie polecam!
pan Michal bardzo pomogl poukladac mi zycie, juz nie mam meczacych mysli, a bardziej umiem sie z nimi uporac. dziekuje za te pomoc panie Michale
Bardzo dobra atmosfera podczas rozmowy. Podczas rozmowy z panem psychologiem uświadomiłam sobie wiele rzeczy, powróciła radość i satysfakcja z wykonywanych czynności. Zmagałam się przez wiele lat z depresją. Teraz czuję się znacznie lepiej, a więc z pewnością polecam!
Serdecznie polecam pana Michała. Pomógł mi uporac się z traumami, które meczyly mnie od wielu lat, myslalam, ze nie mam juz szans na "normalne" zycie, az trafilam do pana Michała i krok za krokiem zaczelam widziec swiatelko w tunelu :) bardzo polecam i dziekuje!
Bardzo polecam pana Michała. Wizyty zawsze zaczynaja sie o czasie i zawsze wychodze z nich lzejsza o 20 kg mezcacych mnie mysli. Polecam kazdemu.
Jestem bardzo zadowolony ze spotkań z panem Michałem. który skupia się na docieraniu do przyczyny problemów. Niejednokrotnie rozmowy były bardzo trudne, ale pozwoliło mi to przepracować myśli, które utrudniały mi życie. Dziękuję za pomoc i bardzo polecam.
Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście podczas terapii zajęciowej. Czułem się bardzo komfortowo i wygodnie. Świetny specjalista i wspaniały człowiek Polecam
Świetny specjalista i wspaniały człowiek
Polecam
Świetny specjalista i wspaniały człowiek
Polecam
Bardzo polecam pana Michała. Pomógł odzyskać mi równowagę i spokój w życiu. Atmosfera na spotkaniu dawała mi bezpieczną przestrzeń, która sprzyjała otwieraniu się.
Pan Michał pomógł mi w zrozumieniu wielu osobistych tematów z których wynikały moje problemy z nastrojem. Podczas spotkań pan Michał jest bardzo otwarty i empatyczny. Nie czułem się oceniany. Polecam