mgr Michał Lesiakmgr Michał Lesiak - zdjęcie profilowe

Rzeszów -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Wrocław -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Olsztyn -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym w Słupsku oraz online
Toruń -> TYLKO WIZYTY ONLINE

Michał Lesiak to psycholog ze specjalnością społeczną. Z doświadczeniem w prowadzeniu terapii indywidualnych i grupowych w nurcie poznawczo-behawioralnym. Autor dwóch książek. Pomaga dokonywać realnych zmian w życiu swoich kl…

Z usług pana Michała korzystam od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Miła i bezpieczna atmosfera podczas spotkań pozwala mi się dużo łatwiej otworzyć. Pan Michał jest empatyczny, wyrozumiały i bardzo skuteczny. Podczas zwierzeń nie czuje się oceniana, co jest dla mnie bardzo ważne.

Wizyta przebiegła bardzo pomyślnie. Pan Michał to przyjazny i pomocny człowiek. Wszystkiego dokładnie wysłuchał i wyjaśnił, na pewno będę kontynuować spotkania. Pozdrawiam

Jestem bardzo zadowolona z sesji u Pana Michała, dzięki nim czuje się zdecydowanie lepiej i odzyskałam kontrole nad własnym życiem. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i zaangażowanie.

Wizyta przebiegła pomyślnie. Już po pierwszej rozmowie jestem w stanie inaczej postrzegac problem. Bardzo przyjemna atmosfera.

Po każdej wizycie u Pana Michała wychodze naładowany pozytywna energia i chce jeszcze bardziej bardziej zrozumieć i rozwiązać swój problem. Dziekuje za to!

Polecam wizyty u pana Michała. Wsparcie jakiego mi udzielił pan Michał pozwoliły mi inaczej spojrzeć na sytuacje kryzysowa w moim życiu. Kolejne spotkania ukazują mi inne spojrzenie na różne aspekty mojego życia, co pozwala uporządkować moje myśli. Praca nad sobą z pomocą Pana Michała przynosi szybkie efekty w moim przypadku.

Pan Michał to właściwy człowiek na właściwym miejscu, to najlepsze określenie. Bardzo rzeczowo wyjaśnia mi problem, który omawiamy. Po półrocznej pracy nad sobą pod okiem pana Michała widzę już pierwsze efekty, ale wiem, ze jeszcze sporo pracy przede mną. Cieszę się, ze spotkałam pana Michała na swojej drodze.

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony skutecznością terapii. Sesje zmuszają do przemyśleń i dają zupełnie nowe spojrzenie na każdy aspekt życia.

Po spotkaniu poczułem się lżej. Nie sądziłem, ze rozmowa na która szedłem z nastawieniem jednorazowej wizyty aż tak mi pomoze. Od razu umówiłem się na kolejne spotkanie. Dziekuje

Bardzo polecam. Pierwsza rozmowa odbyła się w miłej i bezpiecznej dla mnie atmosferze. Widać duże zaangażowanie w rozmowę. Pan Michał zadaje pytania, które skłaniaja do przemyśleń. Umówiłam już kolejne spotkanie i wierze, ze dłuższa współrodacy przyczyni się do wprowadzania oczekiwanych przeze mnie zmian w moim życiu.