Szczecin -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym oraz online
Rzeszów -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Wrocław -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Olsztyn -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym w Słupsku oraz online
Toruń -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Michał Lesiak to psycholog ze specjalnością społeczną. Z doświadczeniem w prowadzeniu terapii indywidualnych i grupowych w nurcie poznawczo-behawioralnym. Autor dwóch książek. Pomaga dokonywać realnych zmian w życiu swoich kl…
Zanim trafiłem do Pana Michała odbyłem wiele wizyt u innych specjalistów, ale z żadnym nie połączyła mnie nic porozumienia, zupełnie inaczej było z Panem Michałem. Dzięki zaangażowaniu i empatii Pana Michała każde spotkanie sprawiało, ze wychodziłem co raz silniejszy. Serdecznie polecam każdemu.
Pan Michał jest bardzo profesjonalnym, a zarazem pełnym ciepła specjalista. Prowadzi dialog z pacjentem, a nie tylko monolog, co zdarzyło się przy moich poprzednich spotkaniach z psychologami. Bardzo polecam.
Miła atmosfera, która sprzyja rozmowie. Pan psycholog ma bardzo duże doświadczenie, pomógł spojrzeć mi na moje problemy z innej perspektywy. Bardzo polecam.
Super podejście i zrozumienie u Pana Michała sprawiło, ze czułem się na wizycie bardzo komfortowo. Nie miałem problemu aby otworzyć się i opowiedzieć o swoich problemach. Każde spotkanie wnosi w moje życie coś nowego i skłania do przemyśleń.
Lepiej trafić nie mogłem. Indywidualne podejście, pełne zaangażowanie i zrozumienie. Polecam każdemu Pana Lesiaka
Bardzo pomocy Pan Psycholog, na spotkaniu czułam się bardzo swobodnie. Widać było chęć pomocy, bardzo szczegółowo Pan Michał wyjaśniał mi zagadnienia dotyczące mojego problemu. Jestem po kolejnym już z rzędu spotkaniu i czuje znaczna poprawę.
Jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty. Pan Michał wysłuchał mojego problemu oraz otrzymałam cenne wskazówki. Spotkanie odbyło się w miłej i przyjaznej atmosferze, czułam się swobodnie podczas rozmowy. Bardzo polecam :)
Wyrozumiałość Pana Michała pozwoliła mi zrozumieć, ze każdy z nas ma swoje wyzwania i ze w życiu nie ma miejsca na osadzanie czy ocenianie. Był cierpliwy i zawsze dostępny gdy potrzebowałam wsparcia.
Jestem zachwycony współpraca. Pan Michał jest wyrozumiałym i empatycznym psychologiem. Jego profesjonalizm i umiejetność słuchania naprawdę mnie poruszył. Od samego początku czułem, ze mogę mu zaufać i otwarcie dzielić się swoimi myślami i uczuciami.