lekarz Maciej Karaczun

Międzyrzecz

Dr Karaczun nie boi się pytań ze strony pacjentów i bez problemów na nie odpowiada, co dla osób takich jak ja ma spore znacznie. Lubię wiedzieć na czym stoję i znać wszystkie szczegóły, zwłaszcza gdy chodzi o zdrowie moje i bliskich mi osób. Podczas kilku wizyt mogłem zawsze liczyć na konkrety. Rehabilitacja w jednym ze szczecińskich ośrodków przebiega dzięki pomocy doktora naprawdę sprawnie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Maciek

lekarz Adam Olejniczak

66-300 Międzyrzecz

Świetny,mądry i zna się na swojej pracy.Przejawia empatię i szacunek do chorego oraz jego rodziny. Lekarz godny polecenia
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Anna Kostrzak

Rynek 2
66-300 Międzyrzecz

Dziękuje Pani Doktor Kostrzak Za prowadzeniu na oddziale , opiekę medyczną , empatię , zrozumienie , wsparcie Doktor Ania Kostrzak to Anioł i Kobieta dwa w jednym 😘 Po paru latach trawiłam do Pani Doktor Ani do tak zaangażowanego lekarza w moje leczenie dla którego jestem najważniejsza , że mogę liczyć na wsparcie ze strony Pani Doktor Dziękuje Pani Aniu za wszystko i za to ,że została Pani moim lekarzem …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Mateusz Kacperski

Międzyrzecz

2x byłem u Pana doktora na wizycie. Nr 1: naderwanie mięśnia czworoglowego: lekarz dobrze się mną zajął, zlecił rehabilitację która przyniosła świetne efekty. Całkowite wyleczenie mojego urazu. Nr 2: Staw rzekomy nadgarstka: problem bardzo skomplikowany na tyle że moim przypadkiem musiał zająć się chirurg ręki którego Pan doktor mi wskazał. Zlecił też dodatkowe badania specjalistyczne (TK) oraz dał bardzo cenne wskazówki jak powinienem aktualnie postępować z moją ręka. Podejście doktora …
Opinia dodana przez: Jakub K

lekarz Błażej Antosz

Międzyrzecz

Polecam , odpowiednie podejście do pacjenta . Nie krępująca rozmowa . . Doktor miły i sympatyczny . Wyjaśni , doradzi przebieg leczenia i działania leków

lekarz Magdalena Chudzik

66-300 Międzyrzecz

Cieszę się że udało mi się trafić na tak dobrą Panią doktor. Pani doktor wszystko wyjaśniła, uspokoiła. Zleca badania kontrolne, interesuje się pacjentem, super podejście a wizyty na NFZ polecam
Opinia dodana przez: Xxx

lekarz Piotr Jarmużek

Międzyrzecz

Jest bardzo dobry i kompetentny i budzić zaufanie polecam takiego lekarza wszystkim znajomym , a u mnie prawie cała rodzina się leczy u pana lekarza

lek. dent. Sebastian Skabardis

Mickiewicza 52
66-300 Międzyrzecz

Bardzo dobry stomatolog. Całe życie mam problemy z zębami. Od dziecka panicznie bałam się stomatologa i w związku z tym zaniedbałam swoje zęby. Pierwszy dentysta który wyleczył mi wszystkie ząbki to jeszcze teraz nie mam już problemu z tym by iść do dentysty. Przestałam się bać. Od pewnego czasu leczy zęby mojego syna a zaczęło się u niego od wyrwania ząbka a teraz leczenia kanałowego. Synek tak polubił pana doktora, …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Ryszard Maciejewski

pital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych Międzyrzecz
Poznańska 102
Międzyrzecz

Polecam kazdemu w potrzebie. Dobry doswiadczony lekarz gleboko rozumiejacy pacjenta. Wzbudza zaufanie i ma duze dobre efekty w leczeniu. dobry lekarz

lekarz Iwona Grochocka

Szopena
66-300 Międzyrzecz

Bardzo dobry lekarz. Zeby nie doktor Grochodzka to mojej zony by juz nie było miedzy nami. To doktor przywrociła zone do zywych i ze moze byc teraz miedzy nami.Tylko dzieki doktor mam zone przy sobie i spedzam szczesliwe zycie nadal chodz wylew pozostawił po sobie slad.

lekarz Małgorzata Przybylska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

PSYCHE Gabinet Psychoterapii i Diagnozy Psychologicznej
ul. 30 Stycznia 8
66-300 Międzyrzecz

Wspaniały lekarz i Człowiek pomaga ludziom i łagodzi dolegliwości polecam wiedze i fachowość pani Doktor

dr Tomasz Marszalski

66-300 Międzyrzecz

Ten lekarz w ciągu jedenastu dni doprowadził moją nogę do takiego stanu że prawie by mi ją musieli obciąć a w Nowej Soli w ciągu 3 trzech dni Dr.Ryszard Spławski sprawił że noga zaczęła się goić a miałem oparzenie 3 stopnia. NIKOMU NIE POLECAM Dr.Marszalskiego Międzyrzecza
Opinia dodana przez: aPABLOa

lekarz Stanisław Klisowski

Laryngolog

Gabinet Specjalistyczny
Os. Centrum 3 przy Aptece Aspirynka
66-300 Międzyrzecz

Jezeli wierzysz w pseudo diagnozy majace na celu uspokoic nerwy to poszukaj innego slodziaka doktorka. Klisza jest najwiekszym konkretem jakiego mialem przyjemnosc poznac. Troche oschly;) ale 2 pokolenie, w naszej rodzinie korzysta z doswiadczenia Doktorka i koniec końców każdy problem zostal rozwiązany. Antyszczepy z daleka od Mistrza!;):)
Opinia dodana przez: Mariusz P

lekarz Maciej Wierzbicki

30 Stycznia 57a
66-300 Międzyrzecz

Lekarz mily, kompetentny i z dobrym podejściem do pacjenta tylko przy wizycie prywatnej. Jesli kotoś zamierza skorzystać z jego usług na NFZ to stanowczo odradzam, ponieważ podejście do pacjenta zmienia sie diametralnie. Pan doktor staje się opryskliwy i ma malo czasu dla pacjenta czesto bagatelizujac jego stan zdrowia, jak też było w moim przypadku. Co najgorsze usłyszałam z jego ust, że nie moge sie dużo spodziewać po wyzytach na NFZ …

lekarz Joanna Wrembel

Międzyrzecz

Korzystam z usług pani Doktor od lat. Niejednokrotnie skorygowała błędnie postawione przez innych lekarzy diagnozy i wdrażała adekwatne leczenie. Lekarz kompetentny i zaangażowany proces leczenia dziecka. Polecam.

Zbigniew Aszkielaniec

Chopina 9a lok. 4
66-300 Międzyrzecz

Zero empatii! Ten pan to jakieś nieporozumienie! Szczerze nikomu nie polecam, bardzo arogancki, jakim cudem taki "lekarz" został dopuszczony do zawodu ....

lek. dent. Monika Piątyszek

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna
Sienkiewicza 45
66-300 Międzyrzecz

Bardzo profesjonalne podejście, cała wizyta przebiegła niezmiernie miło, Pani dentystka z wielkim doświadczeniem, czołowa jakość usług w Międzyrzeczu
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Alicja Gulewicz

66-300 Międzyrzecz

Miałam nieprzyjemność udać się na pierwszą i OSTATNIĄ wizytę do tej „specjalistki”. Cała wizyta trwała 10 minut i była nieprofesjonalna. Po dwóch pytaniach (czy mam kolegów w szkole i jak sprawdzają się leki przepisane przez lekarza Piotra Dzido, którego serdecznie polecam), stwierdziła, że zmieni mi dawkę leku na większą. Oczywiście rozumiałam to, ponieważ byłam na dawce początkowej i faktycznie objawy fizyczne nie ustawały mimo zażywania leku, o czym jej powiedziałam. …

lekarz Marian Kloska

Alergolog

66-300 Międzyrzecz

Nieuprzejmy, niemiły, arogancki, typ. Żałowałam, że nie wyszedł w trakcie wizyty. Mówił bardzo wyniosłym tonem, nie słuchał odpowiedzi, krzyczał nawet. Nigdy więcej kontaktu z tym człowiekiem - empatii zero. Chyba nigdy nie rozumiem, jak może w taki sposób zachowywać się lekarz... Nikomu go nie polecę i mam nadzieję nie spotkać go już nigdy na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Eugeniusz Raczko

PSYCHE Gabinet Psychoterapii i Diagnozy Psychologicznej
ul. 30 Stycznia 8
66-300 Międzyrzecz

Konsultacja była długa i rzeczowa – dokładne badanie, wnikliwa analiza oraz konkretne zalecenia. Jeśli ktoś szuka specjalisty do swobodnych rozmów o przypuszczeniach i informacjach znalezionych w internecie, może się rozczarować. Tu liczy się fachowość i konkretne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Paulina