lekarz Wojciech Pieniążek

Gastrolog, Pediatra

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!

lekarz Joanna Ciosek

Łączna 28
43-195 Mikołów

Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak dr Ciosek... Fachowa, uprzejma, chce i umie wytłumaczyć na czym polega problem i jego leczenie (co dodatkowo świadczy o kompetencji). Uprzejma i miła. Potrafi też powiedzieć "to nie ja, z tym proszę do specjalisty xy"..
Opinia dodana przez: Aleksander

dr n. med. Łukasz Cwalina

Grupa Avimed – Ośrodek Rehabilitacyjno-Leczniczy
Katowicka 22
Mikołów

Wspaniały lekarz:-) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu ma bardzo mile podejscie do pacjenta Oby bylo więcej takich lekarzy :-)

lekarz Justyna Wróbel

ulica Paprotek 41
43-190 Mikołów

Jestem pacjentką P. Dr., miła, pełen profesjonalizm, szacun za cierpliwość do pacjentów, polecam z pełną odpowiedzialnością

lekarz Tomasz Wilczyński

ulica Orzechowa 1
43-190 Mikołów

mam nadzieje ze to super specjalista.....w koncu tyle precyzyjnych operacji zaliczył ze wybieram jego do zabiegu /na siatkowce/.

dr n. med. Robert Kiełbasiński

Ginekolog

Klinika Kiełbasińscy
Konstytucji 3 Maja 7/1
Mikołów

Polecam z całego serca! Chodzę do doktora od lat, najlepszy z najlepszych. Uprzejmy, rzeczowy, każdą pacjentkę traktuje z należytym szacunkiem. Doradził leczenie podczas kilkuletnich problemów z zajściem w ciążę, prowadził ciążę, a teraz korzystam z jego usług kontrolnie. Nie wyobrażam sobie już innego lekarza niż dr Kiełbasiński.
Opinia dodana przez: Ola R.

lekarz Bogusław Wyłuda

FamiliaMed sp. z o.o.
Osiedle Przy Plantach 8
Mikołów

Wspaniały lekarz, widać, że leczenie to jego zamiłowanie i pasja. Poświęca wiele czasu, starannie dobiera leki, żeby nie zaszkodzić, dokładnie bada i diagnozę stawia po zapoznaniu się z badaniami ( NA PŁYTCE, nie tylko rozpoznaniu z dokumentu papierowego)- tłumaczy co i dlaczego. POLECAM!!!

lekarz Jerzy Zdrzałek

ulica Górka 44
43-196 Mikołów

Lekarz mistrzostwo świata rzeczowy konkretny lekarz szybko załatwił sprawę operacji przepukliny personel w klinice super pan doktor świetny człowiek dobrze robota zrobiona dochodE do siebie a po bliźnie jak dobrze pójdzie nie będzie śladu tak dobrze poszyte dziękuję bardzo panie doktorze polecam każdemu mistrz w swojej dziedzinie
Opinia dodana przez: Damian
{'id': 32372, 'name': 'Mikołów'} Logopeda
                                       mgr Marzena Janik

mgr Marzena Janik

Logopeda, Neurologopeda

Neurologopedia Reggio i Tomatis
Okrzei 29
43-190 Mikołów

Pani Marzena Janik w krótkim czasie pomogła mojemu dziecku pozbyć się seplenienia, które było już długo utrwalane, inni nie mogli sobie z tym poradzić i sama myślałam, że już tak zostanie. Pani Marzena Janik jest w mojej ocenie świetnym, niestandardowym fachowcem, a przy tym bardzo miłą i ciepłą osobą. Dziecko ją uwielbia i nie chciało kończyć terapii :-) Pani doktor, bardzo dziękujemy!
Gdyby chociaż część lekarzy pracująca w ramach NFZ przypominała po części pana Doktora Krzysztofa - mielibyśmy najlepszą opiekę zdrowotną w całej Europie. Ten człowiek jak i cała przychodnia w której obecnie pracuje przywrócił mi wiarę w sens istnienia tej instytucji. Lekarz jakich mało, mogę tylko potwierdzić i powtórzyć wszystkie pozytywne komentarze które można tutaj znaleźć na jego temat.
Opinia dodana przez: Marcin
Pani dokror to lekarz z powałania. Miła, cierpliwa, potrafi słuchać. Stawia właściwą diagnozę i przepisuje właściwe lekarstwa.
Opinia dodana przez: Kaja

dr n. med. Arkadiusz Granek

Ośrodek Rehabilitacyjno- Leczniczy
Katowicka 22
Mikołów

Trafiłam do doktora Granka z polecenia, niestety ja nikomu nie polecam tego lekarza.Zmarnowane pół roku kiedy mogłabym rehabilitować mój bark.Od poczatku nie byłam przekonana do doktora, ale zostałam u niego ze względu na znajomego, który go polecił.Jedyny kontakt jaki miałam z Grankiem odbywał się właśnie przez mojego znajomego, nawet dwie wizyty pół roku temu , które odbyły się w gabinecie w Pińczowie też odbyły się w obecności mojego znajomego.A to …

lekarz Damian Kocur

Szpital św. Józefa Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Okrzei 27
43-190 Mikołów

Pełen profesjonalizm w pełnym słowie tego znaczenia. Wszystko było wyjaśnione co do leczenia i jego przebiegu. Pacjent jest na pierwszym miejscu a nie kasa żeby nabić jej jak najwięcej, a zabieg jest na ostatnim miejscu, leżeli zostaną wykorzystane wszystkie inne możliwość. Mało jest takich ludzi że Pan Doktor dał mi wiarę w uczciwych ludziach. POLECAM OBY Więcej Takich LUDZI
Opinia dodana przez: Jacek Janikowski

lekarz Wojciech Matysek

Ortodoncja Stomatologia
Rynek 8
43-190 Mikołów

Pan Wojciech konkretny lekarz bardzo szczegółowy sympatyczny życzliwy.Podejscie do pacjenta na wysokim poziomie.Moj mąż i ja chodzimy i jesteśmy zadowoleni.Szczerze polecam pana doktora.Pozdrawiam Marta i Adam

lekarz Krzysztof Wienzek

Ortopeda, Traumatolog

ulica Pszczyńska 12d/1
43-190 Mikołów

Polecam,lekarz godny polecenia,super podejście do pacjenta,bardzo dokładnie robione usg,sporo czasu poświęca pacjentowi

lekarz Renata Kinasz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy Sp. z o. o. w Mikołowie
ulica Katowicka 22
43-190 Mikołów

Pani doktor Renata Kinasz moim zdaniem jest niesamowita okulistka naprawdę wie co robi i ma ogromną wiedzę i doświadczenie byłem u dużo okulistów ale zawsze szybko odbębnić robotę i tyle Pani doktor odpowie na wszystkie pytania i jest bardzo miła takie podejście właśnie powinno być GORĄCO POLECAM NIE ZAWIEDZIE SIĘ NIKT !!!!!!! 🙂

lekarz Leonarda Jacak

ulica Katowicka 22
43-190 Mikołów

Polecam, wiedza, doświadczenie, kompetencja - na wysokim poziomie. Chciałabym by inni Lekarze Rodzinni mieli te cechy co P. dr Leonarda Jacak

lekarz Jacek Bera

Szpital Św. Józefa Sp.z.o.o.
ORKANA 27
Mikołów

Opinie dziewczyn podzielcie przez 3. Pan Doktor ładnie czaruje swoim aksamitnym barytonem :). Ja napiszę konkretnie: 1) Czy spełnił moje oczekiwania? Moje raczej tak, mojej matki - nie. Ja przyszedłem z prostym urazem kolana, mama z kompleksowym problemem. 2) Czy jest kompetentny? Tak mi się wydaje. Sprawia wrażenie dobrego fachowca, szczególnie od urazów. Miałem polecenie od osoby z poważniejszym urazem, gdzie były 2 duże zabiegi - tam się sprawdził bardzo …
Opinia dodana przez: orety

lekarz Rafał Wilk

Niepubliczny zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Opieki Psychiatrycznej i Psychologicznej "Psyche-Med"
Waryńskiego 4
43-190 Mikołów

Dla mnie lekarz idealny! Nie ma drugiego takiego idealnego lekarza jak Dr. Wilk. Z całego serducha polecam!
Opinia dodana przez: Sandra

dr n. med. Tadeusz Pasierbiński

Ginekolog

Waryńskiego 4
43-190 Mikołów

Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Bez znaczenia czy przyjmuje prywatnie czy z NFZ - zawsze zachowuje pełen profesjonalizm.