Gabinet Pani doktor znajduje się na ul. Chrobrego 1 w Siedlcach. Wizyta u Pani doktor nigdy nie przebiega "na odwal". Zawsze wszystkiego wysłucha, i przeprowadza wnikliwy wywiad. Do tego jest przemiłą osobą, z ogromną empatią. Prawdziwy lekarz z powołania. Świadczą o tym kolejki na wizyty. Niestety trzeba sie naczekać na wizyte przed drzwiami bo pacjent potrafi być dość długo w gabinecie.... Ale zdecydowanie warto!!
Prywatny Gabinet Neurologiczny
ul. Niemodlińska 23/43
Opole
Pani Doktor uprzejma ale czy lompetentna?po kiluku wizytach stwierdziła że nie ma pomysłu by mi pomóc
Centrum Medyczne Prokocim Nowy Sp. z o.o.
ulica Teligi 8
Jestem zadowolona z Pana doktora. Uśmiechnięty, rzetelnie przekazywał nam rodzicom informacje i odpowiadał na nasze pytania, a przede wszystkim fantastyczny kontakt z dzieckiem, gdzie próbował rozluźnić atmosferę zestresowanego dziecka. Polecam z całego serca.
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Pani Doktor jest w pełni zainteresowana pacjentem, wnikliwie zapoznaje się z wynikami badań, daje potrzebne skierowania na badania oraz do szpitala jeśli to konieczne, na każdej wizycie bada pacjenta, wykazuje troskę o jego stan zdrowia. Jest przy tym bardzo życzliwym i sympatycznym człowiekiem, widać, że zależy jej na pacjencie i robi wszystko, aby mu pomóc. Serdecznie polecam, bo takich lekarzy spotyka się rzadko
HIT MEDICA
Marszałkowska 28
Jeśli ktoś szuka rozwiązania swojego problemu ze zdrowiem to polecam od razu odwiedzić Pana Profesora niż szukać pomocy u kilku innych lekarzy. Pan Profesor przez lata pracy zgromadził ogromną wiedzę dzięki czemu dzisiaj zapomniałem już o chorobie , jestem znowu w pełni zdrowy i cieszę się życiem.
Nie wiem, jak pani doktor odnosi się do dorosłych pacjentów, ale w naszym przypadku chodzi o niemowlę i to było duże rozczarowanie. Byliśmy u wielu specjalistów, którzy mieli dobre podejście do dzieci, ale tego nie mogę powiedzieć o tej Pani. Dziecko było spięte, płakało, cała wizyta przebiegała w napiętej atmosferze. Samo badanie neurologiczne było pewnie wykonane rzetelnie, ale na płaczącym dziecku. Do tego stopnia, że nie słyszałam, co Pani Doktor …
Prywatny Gabinet Neurologiczny
Brzozowa 4
Zbytków
Doktor Nagibauer to wspaniały lekarz który od razu postawił dobrą diagnozę i zastosował odpowiednie leczenie które bardzo mi pomogło
Totalny brak profesjonalizmu. Pani doktor nie potrafi w odpowiedni sposób podeść do pacjenta i rodziny chorego - zamiast wsparcia z jej strony, otrzymaliśmy kompletny brak zaangażowania i pomocy. Informowanie najbliższej rodziny o ciężkim stanie pacjenta odbywało się na korytarzu. Panią Doktor odznacza wyjątkowy brak empatii i zrozumienia. NIE POLECAM!!!
Niestety nie mogę polecić. Wizyty trwające chwilę i pacjent słyszy "to tyle". Nie tłumaczy, nie udziela odpowiedzi na jakiekolwiek pytanie, .Naprawdę wizyta to przykre przeżycie, a po wizycie pacjent czuje się tak, jakby przeszkadzał lekarzowi. Na dostarczony wynik rezonansu nawet nie spojrzała,. Płyta panią doktor nie interesuje.Szkoda, że to jedyny neurolog w tej przychodni i nie ma możliwości wyboru.
ulica Brochowska 6a
Iwiny
Pani doktor o wielkim sercu , pełna empatii , bardzo miła i jednocześnie wysoce kompetentna . Dokładne badanie , wywiad , aby poznać historię choroby . Dyspozycyjność w kontynuowaniu terapii . Otrzymałam wszystkie potrzebne do dalszej diagnostyki choroby skierowania na badania ,następnie otrzymałam szczegółowy ich opis . Zastosowane leczenie i rehabilitacja pomagają mi skutecznie powracać do zdrowia . Pani doktor jest troskliwa , kieruje chętnie do specjalistów , którzy mogą …
Wojnickie Centrum Medyczne
ulica Rolnicza 3
Wojnicz
Lekarka kompletnie bez empatii, arogancka i wręcz bezczelna, chamskie odpowiedzi, ignorowanie pacjenta i tego co mówi, oraz przerywa czyjąś wypowiedź. Kompletnie nie pomogła i tylko zmarnowany czas. Ja nie wiem jak taka osoba może pracować z ludźmi. "Primum non nocere" - marnowanie czyjegoś czasu i brak chęci pomocy to także szkodzenie, chyba jako lekarz powinno się o tym pamiętać. Nie polecam ! Unikać ! i to szerokim łukiem
Jestem bardzo wdzięczna za opiekę i leczenie mojego taty przez dr Cichosza i zespół pracowników Neurologii w Szpitalu Eskulap w Osielsku. Ogromne zaangażowanie, empatia a także skuteczność uratowały życie i dały szansę na zminimalizowanie niepełnosprawności. Polecam Pana doktora jako lekarza, profesjonalistę oraz wspaniałego pełnego empatii człowieka.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Pulmonologiczna
Partyzantów 36
Olsztyn
Jak najbardziej polecam Pana doktora Tomasza Siwka! Zmartwiona swoim problemem zdrowotnym na wizycie czułam, że trafiłam w bardzo dobre ręce. Doktor dokladnie mnie wysłuchał i przebadał. Anioł nie lekarz! Polecam z całego serca Pana doktora.
U Pani doktor byłam na wizycie w związku z bardzo silnym bólem kręgów szyjnych, barku, drętwieniem prawej dłoni. Dostałam leki przeciwbólowe, skierowanie do poradni leczenia bólu oraz skierowanie na tomograf. Poprosiłam o kilku dniowe zwolnienie z pracy. Pracowalam w tym czasie fizycznie i ból mi odmawiał jakiekolwiek czynności w pracy. Pani doktor odmówiła kierując się zdaniem że "nie ma podstaw" Poszłam do pracy na kolejny dzień po czym wylądowałam na …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
Gliwice
Zacznę od tego, że spodziewam się dziecka. Podczas wywiadu oczywiście poinformowałam doktora o tygodniu ciąży ( jednak w mojej karcie wpisał zupełnie co innego niż powinien) o problemie niedowładu dłoni, podkreślając że moja przypadłość pojawiła się dopiero po zajściu w ciążę i znacznym wzroście dziecka. W odpowiedzi usłyszałam, że powinnam przyjść przed zajściem w ciążę ( rozumiem, że miałam przewidzieć co będzie mi dolegać w czasie ciąży ... ) , …
Z całego serca polecam panią doktor. Odbyłam kilka wizyt i za każdym razem spotkałam się z zainteresowaniem i miłą atmosferą. Pani doktor bardzo uprzejma i sympatyczna. Jako jedyny lekarz spojrzała na opis i zdjęcia z rezonansu i wytłumaczyła wszystko krok po kroku. Za każdym razem dokładnie przeprowadza badanie oraz wywiad. Podczas każdej wizyty pani doktor jest uśmiechnięta co pozytywnie wpływa na odbiór z mojej strony. Zdecydowanie lekarz godny polecenia.