lekarz Anna Giżewska

Witam i polecam bardzo dobrego specjaliste Górecki z Ketrzyna

lekarz Mirosława Szewczyk

ulica Jagiełły 14/30
11-500 Giżycko

Gorąco polecam tego Lekarza, jest świetnym lekarzem i bardzo uprzejmą osobą. Wiem że jestem w dobrych rękach i zawsze mogę liczyć na pomoc w leczeniu.
Pani Doktor ma opinię najlepszego neurologa dziecięcego na " Kielecki rynek", i z tą opinią się zgadzam. Zamyka się na dalszą diagnostykę, nie bierze pod uwagę sugestii rodzica, ogranicza się do możliwości diagnostyki na oddziale w Szpitalu na Grunwaldzkiej, jeden wynik wystarcza do wdrożenia leczenia, które uniemożliwia dalszą diagnostykę na kilka lat- miesięcy. Nie podpowie pacjentowi, że w innych szpitalach są inne możliwości, których Kielce nie mają i nie stosują. …

dr n. med. Maciej Makuch

ul.Krakowska
32-500 Chrzanów

Polecam serdecznie lekarz kompetentny,godny polecenia. Podszedł da mnie profesjonalnie, wytłumaczył wszystko dokładnie .Bardzo uprzejmy i grzeczny.Polecam
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Marzena Tysiewicz-Dudek

Neurolog, Rehabilitant

Przychodnia Lekarska w Lubsku
Przemysłowa 31 E
68-300 Lubsko

Pani doktor Marzena to najlepszy lekarz który chodzi po świecie. Bardzo uprzejma, i zna się bardzo dobrze na swojej pracy. Moja babcia nie chodziła w ogóle, leżała a Pani doktor sprawiła ze zaczęła chodzić. Wspaniały lekarz. Polecam z całego serca 🙂
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Magdalena Kuczera-Kułaga

Grota Roweckiego 7
41200 Sosnowiec

Bardzo polecam lekarza Magdalena Kuczrea-Kulaga.Jest bardzo kompetentnym lekarzem,mam do niej pełne zaufanie widząc jej duże zaangażowanie w leczenie i pomocy kompleksowej dla pacjenta .Polecam.

lekarz Robert Gruchot

Neurolog, Psychiatra

Grunwaldzka 9 A
99-300 Kutno

Rozmowa wyczerujaca, rzetelne podejście, leczenie dobrane do objawów z pozytywnym efektem, bez arogancji i poczucia wyższości ze strony lekarza spotykanego u większości.

dr Małgorzata Kaczmarek

Medicus
Piłsudskiego 5
Opole

Zgadzam się z opinią negatywną. Dr Kaczmarek podczas wizyty: - nie słucha pacjenta, nie obchodzą ją objawy; - wmawia ludziom nerwicę na podstawie jednej opinii lekarza ( zapewne po fachu), nie zwracając uwagi na dwie inne, odmienne opinie lekarzy, - bruździ pacjentowi wpisując bzdury w komputer, - odbiera telefony od znajomych nie interesując się pacjentem, - wmawia pacjentowi, że samodzielnie interpretuje wyniki leczenia - Pani doktor droga, ma Pani całą …
Opinia dodana przez: Anonimnieanonimowy

lekarz Iwona Golach-Noworyta

Centrum Urody Q10
ul. Katowicka 76 (wejście od strony ul. Kościuszki)
41-500 Chorzów

Ponowię wołanie z wczesniejszej opinii ....Ludzie, opamiętajcie się!!! Pomijając całe mnóstwo FAKTÓW, które świadczą o fatalnie postawionej tzw. diagnozie pani Szamanki (trudno nazwać diagnozą coś, co nie było poprzedzone ŻADNYMI badaniami, a lekarzem, kogoś, kto nie leczy, tylko usiłuje uzdrawiać), nawet rozmawiając w czasie już drugiej wizyty "gołym okiem" widać jak pani plącze się w zeznaniach i generalnie "pracuje", żeby nabijać kieszeń sobie i swoim psiapsiółkom ze sklepu zielarskiego na …
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Tomasz Ślotała

Gdańska 46 lok. 2
85-006 Bydgoszcz

Pana Doktora spotkałam na badaniach RWKL. Empatia, uprzejmość, kompetencja. Pomimo rozbieżności zdań, to była wizyta, która pozostanie w mojej pamięci.
Opinia dodana przez: AGNIESZKA A,

lek. med. Alicja Czesak

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Gabinet Alicja Czesak
Kliczkowska 24A
58-100 Świdnica

⭐☆☆☆☆ Niestety moja wizyta u tej Pani neurolog była bardzo rozczarowująca. Już na początku usłyszałam nieprzyjemne komentarze typu: „pani lekarzem nie jest” czy „twoja mama za dużo gada”. Zamiast wysłuchać moich uwag dotyczących syna, zostałam sprowadzona do roli kogoś, kto przeszkadza. W efekcie przestałam się odzywać, bo nie chciałam być znowu oceniana. Najbardziej zaskoczyło mnie, że Pani neurolog zaczęła diagnozować rzeczy, które nie leżą w jej kompetencjach – np. wadę …

lekarz Michał Kępa

szpital im.najswietszej marii panny
parkitka
Częstochowa

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam 9 lat temu i o dziwo wówczas na Parkitce. Uratował życie mojemu tacie. Nieoceniony lekarz jeśli chodzi o czas poświęcony pacjentowi, pomocny, kontaktowy, dociekliwy. Najlepszy lekarz jakiego miałam okazję poznać.
Opinia dodana przez: Jolanta

Krzysztof Tempka

Bytom Żeromskiego
Bytom

Wizyta u tego neurologa niestety nie spełniła moich oczekiwań. Oczekiwanie na konsultację trwało znacznie dłużej, niż się spodziewałem. W trakcie wizyty czułem, że lekarz nie poświęcił wystarczająco dużo czasu na wysłuchanie moich obaw i odpowiedzenie na pytania. Atmosfera w gabinecie była mało przyjazna, a komunikacja z lekarzem pozostawiała wiele do życzenia. Z powodu tych doświadczeń, nie czułem się komfortowo i nie jestem zadowolony z wizyty.

dr n. med. Barbara Ujma-Czapska

Neurolog dziecięcy

Canaletta-Bellotta 29

Byłam bardzo niezadowolona z mojego doświadczenia z ordynatorem oddziału neurologi dziecięcej w szpitalu przy ul. Fieldorfa 2 we Wrocławiu . Z mojego punktu widzenia, podejście ordynatora Barbary Ujmy- Czapskiej do pacjentów było nieodpowiednie i rażące. W trakcie mojego pobytu w szpitalu, miałam wiele okazji, by obserwować zachowanie i sposób, w jaki traktuje innych ludzi w/w ordynator. To wyniosła osoba która nie potrafi przekazać informacji rodzicom chorych dzieci . Stawia diagnozę …

lekarz Marek Szatanik

Neurolog dziecięcy

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Rozpoczęliśmy naszą przygodę z doktorem. Ufamy jemu. Szybko reaguje na każde niepokojące nas obawy. Nie pozostawia nas samym sobie. Wierzymy, że dzięki doktorowi uda nam się opanować chorobę.
Opinia dodana przez: anonim

dr n. med. Jacek Rudy

Jagiellońska 95 lok. 2
85-027 Bydgoszcz

Lekarz kompletnie mnie zlekceważył .ludzie piszą kompletne bzdury .miesiąc wcześniej trzeba sie rejestrować a jak przychodzi godz .teleporady to ma cały czas zajęte albo nie odbiera.piszecie bzdury ze dobrze wszystko wytłumaczy a przecież cały czas milczy przez 5 mi. Za 200 zł.pani z rejestracji go broni ze niby tylko ja nie mogę się dodzwonić .kompletne bzdury za pieniądze. Naprawdę nie pozdrawiam i nie polecam
Opinia dodana przez: Tomasz Szumański

dr n. med. Tadeusz Pietkiewicz

Topolowa 10
41-303 Dąbrowa Górnicza

Dr Pietkiewicz to wybitnej klasy specjalista. Od lat leczy się u niego mój wujek chory na stwardnienie rozsiane- dzięki leczeniu Pana Doktora wujek nie jest osobą leżącą. Ja sama konsultowałam napadowe bóle głowy oraz zawroty głowy dziękuję za pomoc oraz wsparcie Dr Pietkiewicz do bardzo miły i uprzejy człowiek tłumaczy wszystko swoim pacjentom ma dużo cierpliwości i empatii Korzystałam z usług w gabinecie w Dąbrowie Górniczej na ulicy Topolowej
Opinia dodana przez: Magdalena Perczak

dr n. med. Marta Glaubic-Łątka

Specjalistyczna Prywatna Praktyka Lekarska Łatka DM

Fachowość i kompetencje Pani doktor oceniam bardzo wysoko. Bardzo empatyczna osoba. Jako jednej z niewielu lekarzy naprawdę jej zależało na szybkim zdiagnozowaniu choroby pacjenta. Poświęciła nawet swój prywatny czas dla nas. Takich lekarzy potrzebuje nasza służba zdrowia!

lekarz Bożena Kempa

Gabinet Chirurgii i USG
Teatralna 1. po.109
58-500 Jelenia Góra

Bardzo polecam Panią doktór która była mocno zaangażowana w leczenie . Ma bardzo duże doświadczenie .
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Jan Ścigalski

os. Na Stoku 20 lok. 24

Polecam. Jedna wizyta załatwiła więcej niż kilkadziesiąt wizyt u innych lekarzy specjalistów przez kilka lat.