{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Pediatra

Pediatra, Neurolog dziecięcy

Gabinet Marzenna Wesołowska
Głowackiego 9
85-614 Bydgoszcz

PRZECUDOWNA DR Z SUPER DOŚWIADCZENIEM WIEDZĄ I PODEJŚCIEM DO DZIECI WSZYSTKO TŁUMACZY OD A DO Z POLECAMY SERDECZNIE PANIĄ DR I JESTEŚMY BARDZO WDZIĘCZNI ZA LECZENIE NASZEGO SYNKA MARTINKA
Opinia dodana przez: RODZICE MARTINKA

lekarz Andrzej Kościałkowski

Dworcowa
85-009 Bydgoszcz

lekarz Paweł Lisewski

Dom Sue Ryder Poradnia Psychogeriatryczna
Roentgena 3
Bydgoszcz

Cudowny lekarz, świetny fachowiec, dobry, pogodny i życzliwy człowiek. Migreny to był mój kłopot, który skutecznie utrudniał funkcjonowanie. A teraz ich już nie mam, świetne uczucie, które zawdzieczam dr. Lisewskiemu. Zbadal, postawił diagnozę i jestem wolna od bólu. Dziękuję. Mówiłam, że Pan mi pomoże. POLECAM!!!!

lek. med. Joanna Janikowska-Woś

Gabinety Lekarskie Gnieźnieńska
Gnieźnieńska 21
Bydgoszcz

Jestem chory na poważną chorobę immunologiczną. Do Pani Doktor trafiłem z polecenia kolegi. Odkąd znalezłem się w gabinecie Pani doktor, zostałem cierpliwie wysłuchany, dokładnie przebadany, a wyniki badań zostały mi wyjaśnione. Wreszcie czuję że jestem leczny i ktoś się mną opiekuje!!! Przestałem szukać innych neurologów. Nie jestem odosobniony w ocenie Pani Doktor, gdyż wszystkie spotykane osoby przed gabinetem Pani Doktor, w większym lub mniejszym stopniu potwierdzały moją ocenę. Jesteśmy z …
Opinia dodana przez: Ziemianin

lek. med. Dawid Parzybut

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Taki lekarz to w tych czasach rzadkość.Kompetentny,uważnie słucha pacjenta i poświęca mu czas.Dociekliwy,szuka przyczyny choroby a nie maskuje jej objawy.Bardzo miły.Godny polecenia !
Opinia dodana przez: Paaaat
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Neurolog
                                       lekarz Remigiusz Sokołowski

lekarz Remigiusz Sokołowski

Polskie Centra Medyczne
Babia Wieś 20
Bydgoszcz

Lekarz kompetentny, uprzejmy, jestem bardzo zadowolony z wizyt oraz zainteresowaniem ze strony lekarza stanem mojego zdrowia po wizycie dzięki możliwości kontaktu z lekarzem w każdej chwili drogą mailową lub telefoniczną (nawet po godzinach pracy lekarza). Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. med. Dagmara Sobczyńska

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Moim zdaniem i chyba nie tylko, z tego co słyszałam, bardzo dobry lekarz, konkretny, nie mówi o pierdołach, nie nagania sobie pacjentów, tylko stwierdza fakty i proponuje leczenie czy diagnostykę. Diagnoza trafiona.
Opinia dodana przez: Dorota

Maciej Binek

Solskiego 2
Bydgoszcz

Wizyta mojego męża Stanisława Szymańskiego u dr.Macieja Binka przebiegała wzorcowo: szybkie rozpoznanie choroby i bardzo przystępne i dokładne wyjaśnienie dolegliwości. Wspaniała relacja lekarz - pacjent. Mąż bardzo poleca Pana Doktora innym Pacjentom.
Opinia dodana przez: Stanisława Szymańska

lekarz Robert Bonek

"Krystyna Kopa i Wspólnicy" Sp. z o. o. Centrum Zdrowia "Błonie"
Broniewskiego 9
85-316 Bydgoszcz

Pan Doktor Robert Bonek od wielu lat leczy mnie na Syndrom Tourette'a. Jest cudownym człowiekiem i wspaniałym lekarzem. Prowadzi moją chorobą bardzo profesjonalnie, ostrożnie i uważnie. Znakomicie dobiera leki przeciwtikowe, dzięki którym mogę funkcjonować i cieszyć się etapami remisji choroby. Pomimo tego, że moje schorzenie jest wrodzonym, przewlekłym zaburzeniem neurologicznym, którego niestety do końca życia nie da się już wyleczyć, to za sprawą Pana Doktor mam w swoim życiu etapy …

lekarz Robert Kucharski

Dom Sue Ryder Poradnia Psychogeriatryczna
Roentgena 3
Bydgoszcz

Niestety, dwie wizyty u doktora Kucharskiego w związku z diagnostyka i leczeniem choroby Alzheimera u mojego ojca skończyły się dużym niesmakiem. Przede wszystkim spotkaliśmy się z absolutnym brakiem empatii, lekarz zwracał się do taty w sposób "nie mów tyle chłopie" i "pana zdanie mnie nie interesuje" (!!). Zgłaszając się do tego ośrodka liczyłam na profesjonalne podejście do pacjenta no ale niestety. Nigdy, u żadnego lekarza, nawet na NFZ nie spotkałam …
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Jacek Rudy

Jagiellońska 95 lok. 2
85-027 Bydgoszcz

Świetny specjalista. Postawił na nogi mojego syna. Wystarczyła jedna wizyta. Teraz pomaga mojemu tacie. Poświęca swój czas i uwagę. Odbiera telefony nawet późnym wieczorem, oddzwania. Jeszcze nie spotkałem takiego lekarza. Bardzo dziękuję. Zdecydowanie polecam. Robert
Opinia dodana przez: Robert
Po dzisiejszej wizycie u tej Pani Doktor, nigdy już tam nie przyjadę. Obcesowość, bezczelność, traktowanie pacjenta jak zło koniecznie to nowy i smutny standard tego lekarza specjalisty. Straciłem czas, energię i wiarę, że lekarzem zostaje osoba, która chce leczyć, jednocześnie zachowując profesjonalizm. Nie polecę tego lekarza specjalisty.
Opinia dodana przez: Tobiasz

dr n. med. Tomasz Ślotała

Gdańska 46 lok. 2
85-006 Bydgoszcz

Pana Doktora spotkałam na badaniach RWKL. Empatia, uprzejmość, kompetencja. Pomimo rozbieżności zdań, to była wizyta, która pozostanie w mojej pamięci.
Opinia dodana przez: AGNIESZKA A,

lekarz Katarzyna Maćkowska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Przychodnia Medycyny Rodzinnej Nowy Fordon
ul. Kleina 1
Bydgoszcz

Pani doktor jest niezwykle uprzejma, ma doskonałe ,przyjacielskie podejście do dziecka. Cierpliwie, zrozumiale i wyczerpująco tłumaczy wszystko co niepokoi rodzica.Z całą pewnością jest godna polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Zdzisław Wachecki

Krasińskiego 3 lok. 2b
85-316 Bydgoszcz

Witam, Pana Doktora poznałam ,kiedy był w Bydgoszczy, leczenie zaczęłam w kwietniu, kiedy jestem w Kołobrzegu to oczywiście korzystam z pomocy Pana Doktora tutaj, jestem bardzo zadowolony i szczęśliwa że tak cudowny człowiek stanął na mojej drodze, Pan Doktor stosuje u mnie akupunkturę, wspomnę, że miałam potworne bóle kręgosłupa lędźwiowego i szyjnego, dużo nocy nie przespałam,Doktor nie karmi mnie silnymi lekami, za co jestem mu wdzięczna,.wiem że minęło niewiele czasu …
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Grażyna Sergot-Martynowska

Kościuszki 15a/17
85-079 Bydgoszcz

PODEJSCIE DO DZIECI REWELACJA . DORADZILA CO ROBIC KIEDY DZIECKO BUDZI SIE W NOCY. PODEJSCIE DO DZIECKA Z AUTYZMEM. Kompetentna doradził jak dalej postępować.
Opinia dodana przez: Marietta

Paweł Bochniak

Poradnia Neurologiczna - Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia "GDAŃSKA" w Bydgoszczy
85-021 Bydgoszcz

Ogólnie nie polecam. Bardzo nieuprzejme podejście do pacjenta . Wizyta prywatna przebiegła w niemiłej atmosferze ,miałam wrażenie jakbym Panu czas zabierała .
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Anna Masztalerz

Młynarska 8
Bydgoszcz

Jeśli chodzi o dr n med. Annę Masztalerz to wspaniały lekarz. Ma niesamowite podejście do dzieci. Postawiłą trafną diagnozę i wszystko wyjaśniła. Mamy z nie pełny kontakt.. Polecamy ja bez zadnego wahania
Opinia dodana przez: Rodzice Marysi
Pani doktor bardzo kompetentna, pełna empatii dla pacjenta. Z cierpliwością wysłuchała historii problemów, postawiła właściwą diagnozę i leki. W końcu po tylu latach tułania od specjalisty do specjalisty moje problemy bólowe ustąpiły
Opinia dodana przez: Sandra
Jestem bardzo wdzięczna za opiekę i leczenie mojego taty przez dr Cichosza i zespół pracowników Neurologii w Szpitalu Eskulap w Osielsku. Ogromne zaangażowanie, empatia a także skuteczność uratowały życie i dały szansę na zminimalizowanie niepełnosprawności. Polecam Pana doktora jako lekarza, profesjonalistę oraz wspaniałego pełnego empatii człowieka.
Opinia dodana przez: Beata