lekarz Magdalena Bryk-Siniarska

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Bardzo dziękuję pani doktor za profesjonalne wykonanie zabiegu powiek polecam z całego serca jest najlepsza pani doktor Magdalena Bryk Siniarska
Najlepsza! Jedyna, która przy erozji rogówki od razu zastosowała soczewkę kontaktową. Żaden lekarz wcześniej na to nie wpadł, a ulga w bólu jest ogromna!

dr hab. n. med. Krystyna Raczyńska

Wyczółkowskiego 63

Wyjątkowa osoba, spokojnie i rzeczowo tłumaczy. Ogromna wiedza i doświadczenie. Przy tym pełna empatii Profesor. Bardzo przystępna cena konsultacji. Wspaniale zoperowała moje górne powieki. Polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Małgorzata Stangret

Ośrodek Onkologiczno-Chirurgiczny
Budowniczych LGOM 61 B pok. nr 3
59-300 Lubin

Cud kobieta - podejście do dzieci pierwsza klasa. Moja 2-letnia córeczka to żywe srebro i nie chciała dać się zbadać - pani doktor poczyniła mnóstwo prób i się nie poddawała, poświęcila nam bardzo duzo czasu i przy tym była wyrozumiała i bardzo uprzejma.
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Jarosław Kolańczuk

Przychodnia na Sportowej
37-700 Przemyśl

Polecam tego lekarza za konkretne i rzeczowe podejście do pacjenta. Zostałem bardzo solidnie zbadany i poinformowany o mojej chorobie. Dobrze, jak lekarz chce i potrafi wyjaśnić wszystko pacjentowi i to nie tylko w gabinecie prywatnym. POLECAM
Pani Dorota W. wykonała badanie w ekspresowym czasie. Na koniec oddała kartkę z wynikami i nawet się nie pożegnała. Nie usłyszałem ani jednego słowa o mojej wadzie wzroku, żadnego komentarza. Dramat, że lekarz traktuje ludzi jak gów***
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Teresa Lontkowska

Reymonta 37 lok. 9
45-072 Opole

Własciwie to mogłbym powielic serię bardzo pozytywnych opinii o Pani Doktor Lontkowskiej .Bo i według mnie to jest lekarka z powołania ,a poza tym Ona ma prawidłowe podejście do pacjenta (a na to jestem bardzo czuły ).Jednoczesnie Chciałbym zadać pytanie Panu Anonimowi -wpis z dnia z dnia 27 03 2011,Czy to nie sa przez przypadek Pana wady?.Interesuję sie psychologia i wiem ze ludzie widza w innych te cechy lub wady …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Beata Bałasz-Duda

Gabinet Okulistyczny Beata Bałasz Duda
Niepodległości 18
82-300 Elbląg

Polecam Panią Doktor. Przyjęła mnie poza godzinami pracy gdy potrzebowałam pilnej pomocy okulistycznej. Bardzo to doceniam.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wiktoria

dr Paweł Drabczyk

ul. Dąbrowszczaków 23C
73-200 Choszczno

Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora jako wybitnego okulistę. Oprócz ogromnej wiedzy i profesjonalizmu, którymi charakteryzuje się na każdym etapie leczenia, doktor wyróżnia się także doskonałym podejściem do pacjenta. Zawsze cierpliwie tłumaczy wszystkie zagadnienia, a jego poczucie humoru sprawia, że wizyty stają się mniej stresujące.
Opinia dodana przez: Kasia

dr n. med. Lilianna Sokoła

Cebuli 13 lok. 2
42-600 Tarnowskie Góry

Aby ocenić Panią doktor należy rozróżnić dwie sprawy, kontakt z pacjentem i fachowości. Nie ulega wątpliwości, że jest fachowcem najwyższej klasy o ogromnej wiedzy i na pewno nie jest ordynatorem z przypadku, gdyby miała jeszcze trochę więcej cierpliwości do tłumaczenia pacjentowi szczegółów było by super i uniknęła by nieuzasadnionej krytyki wnikającej z niewiedzy. Właśnie bylem operowany na jej oddziale i jestem zadowolony, nikt też z pozostałych pacjentów nie swarzył się.

lekarz Dorota Lindenau

o. Maksymiliana Kolbe 16b
64-920 Piła

Żałuję, że nie trafiłam do Pani Lindenau wcześniej. Pierwszą wizytę okulistyczną miałam u innej Pani z Piły. Nie wiem jak ta inna okulistka mogła nie widzieć u dziecka takiej wady jak +5 i +6. Mając więc dwie sprzeczne diagnozy pojechałam z dzieckiem do Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego im. prof. K. Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach gdzie usłyszeliśmy diagnozę taką jaką postawiła Pani Lindenau. Jeździmy więc do Pani Doroty regularnie. Każde …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Joanna Kałużna

17 Stycznia 31
64-400 Międzychód

Niestety potwierdzam, gdy poszłam pierwszy raz - profilaktycznie, namówiła mnie na okulary do czytania -0,5. Co roku silniejsze teraz -3. Nadmieniam, że przed wizytą czytałam drobny druk i nawlekałam igłę bez problemów.

lekarz Mirosława Szyda

"MEDICUS" Witkowo, ul. Wiejska
Sadowa 22
62-200 Gniezno

Bardzo polecam Panią Doktor. Należy jej się wiele słów uznania za cierpliwość i dogłębne podejście do pacjenta. Potrafi poświecić bardzo dużo czasu i przyjąć praktycznie o każdej porze. W razie potrzeby Pani Doktor kieruje do stosownych specjalistów, jest zawsze rzeczowa, bardzo uprzejma. Ma duże doświadczenie, co daje się odczuć. W ślad za tym idą wysokie kompetencje.

lekarz Krystyna Wojszkun

Lekarz medycyny pracy, Okulista

Szpital Polski Sztum Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Reja 12
82-400 Sztum

długo i cierpliwie tłumaczyła co muszę poprawić w sowim życiu aby choroba nie rozwijała się. chodziłam na różne wizyty do różnych lekarzy co prawda w Pani Wojszkun byłam prywatnie, ale i tak miała dużo empatii i ciepła.

lekarz Bożena Bazielich

ulica Pszczyńska 12d/1
43-190 Mikołów

Jedna z najlepszych lekarzy, brakuje w służbie zdrowia właśnie takich jak Pani Bożena Bazielich, cała moja rodzina korzysta z Pani fachowości oby tak dalej. Zdrowie jest bezcenne !!!

lekarz Joanna Myszka-Kulesza

Grunwaldzka 16
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Jedyna w mieście Pani doktor, która nie odmawia pomocy. Dokładnie tłumaczy sposób leczenia, dla zapominalskich daje karteczki z zaleceniami. Bardzo miła i uprzejma. Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Aga

Janina Kisza

Gabinet Okulistyczny
55-120 Oborniki Śląskie

Wrazy wysokiego uznania dla profesjonalizmu Pani Doktor i i jej empatii dla dla pacjentów..Leczę się u Pani Doktor bez malaksera 30 St i stąd moje przekonanie o tym , że Gabinet Pani Doktor godny jest pełnej rekomendacji 🙌🙂🖐
Opinia dodana przez: Tomasz
Niestety nie polecam, nie ma czasu dla pacjenta. Zaproponowała że może przebadać i wypisze receptę ale tylko i wyłącznie prywatnie.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Ewa Gapińska

Gdańska 8
14-500 Braniewo

Z jakimś większym problem nie polecam. Pani miała nawet problem, aby się wysłowić. Całkowicie nietrafiona diagnoza ani leczenie. Plus za uprzejmość.

dr n. med. Tomasz Sękowski

klinika pod bukami
Bielsko-Biała

Byliśmy u p.doktora z synem, który jest bardzo trudnym dzieckiem. Ma nadwrażliwość dotykową w obrębie twarzy, szczególnie oczu. Cała procedura zbadania oczu odbyła się i żadna krzywda dziecku się nie stała, a Pan Doktor był przez cały czas uprzejmy, cierpliwy i nie dał nam rodzicom odczuć, że nasze dziecko jest "inne". Mimo, że atmosfera i całkowity brak wspolpracy jaki stworzył nasz synek były nie do zaakceptowania, to p.doktor wykazał się …