{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy

dr n. med. Krzysztof Szala

Chirurg naczyniowy, Chirurg onkolog

SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35

Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).

Izabela Lemańska

Internista, Onkolog

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Dr Lemańska jest lekarzem, niezwykłym. Wsłuchana w pacjenta, pełna optymizmu i ciepła, a jednocześnie bardzo profesjonalna, pewną ręką przeprowadza swoje pacjentki przez kolejne etapy leczenia. Pragnę jej najserdeczniej podziękować również za to, że można się do niej zawsze zwrócić o pomoc i radę , że natychmiast reaguje, modyfikuje leczenie i z ogromną cierpliwością leczy, wspiera, dodaje otuchy w trudnych chwilach. Jest po prostu kochana, cudowna i takiego lekarza chciałabym życzyć …
Opinia dodana przez: Zofia Kwapisz

dr Zbigniew Nowecki

Klinika onkologiczna

The Professor is the best Dr I have met in Poland. He removed a tumor from my chest. He was excellent. Precise, calming, caring but most of all a true healer who goes 100% plus for his patients. No other dr or group of drs compare to this man. A true gift to medicine.
Opinia dodana przez: John Lazi

lekarz Bogusław Lindner

Ginekolog, Onkolog

Piękna 31/37

Byłam pacjentką Pana Doktora — uratował mi życie ,wspaniały człowiek , wspaniały lekarz . Moją wdzięczność do końca moich dni .

dr hab. n. med. Zbigniew Szutkowski

Onkolog, Radioterapeuta

Centrum Onkologii - Instytut im. M. Skłodowskiej - Curie
Roentgena 5, Warszawa

Najlepszy człowiek na jakiego trafiliśmy podczas leczenia taty. Sympatia i zaangażowanie pod każdym kątem. Bardzo wspaniały człowiek. Bardzo pomocny i podchodzi z ogromnym zaangażowaniem. Otacza indywidualnie każdego pacjenta ogromną opieka i fachowym podejściem. Polecam i zachęcam wszystkich w razie potrzeby. Jesteśmy mega zadowoleni. Cudowny człowiek i lekarz. Mało takich ludzi w dzisiejszych czasach.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Agata Kachel-Flis

Onkolog

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26

Na ten moment to najlepsza lekarka w dziedzinie onkologii, z którą miałam do czynienia. Wszystko cierpliwie tłumaczy, jest spokojna i bardzo uprzejma. Zleca tylko te badania, które są konieczne i których wymaga terapia na danym etapie. Dziękuję Pani Doktor za empatię i zrozumienie, którego w tych czasach tak bardzo brakuje.
Opinia dodana przez: Patrycja
Pani doktor bardzo kompetentna, sympatyczna, perfekcyjna.Wszystko dokladnie pokaze i wytlumaczy...polecam...dziekuje Pani Doktor
Opinia dodana przez: Antonina
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Estera Kłosowicz

dr n. med. Estera Kłosowicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Witam. Polecam Panią Estetę z całego serca, wspaniała osoba, lekarz godny polecenia. Pani doktor prowadziła moja ciążę i jestem bardzo zadowolona, córeczka zdrowa , monitorowanie na każdej wizycie , dokładność podczas badań USG, poświęcała dużo czasu aby wytłumaczyć ,monitorować , moglam zadzwonić do Pani doktor gdy mnie coś niepokoiło. Córeczka mało przybierała to szybko wdrożone lek, dzięki Pani doktor urodziłam córeczkę z wagą 3540 i 55 cm. Mogę polecić z …
Opinia dodana przez: Bożena
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Aleksander Niziołek

dr n. med. Aleksander Niziołek

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Chciałabym z całego serca podziękować Panu doktorowi A.Niziołkowi – wybitnemu chirurgowi onkologowi i proktologowi – za profesjonalizm, empatię i niezwykłe zaangażowanie. Już od pierwszej wizyty czułam, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan doktor nie tylko szczegółowo wyjaśnił diagnozę i plan leczenia, ale przede wszystkim traktował mnie z ogromnym szacunkiem i zrozumieniem. Dzięki jego opiece czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania – z wyjątkowym podejściem do …
Opinia dodana przez: Agnieszka Wierzbicka

lekarz Jacek Brzeziński

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

Ogólnie biorąc pod uwagę wcześniejsze wizyty u innych specjalistów w Polsce i za granicą mam negatywne podejście do lekarzy, gdyż za każdym razem trafiałam albo na niekompetentne osoby, lub takie, które chciały mnie szybko zbyć i zakończyć wizytę. Po konsultacji u pana doktora Jacka Brzezińskiego jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że prawdziwi lekarze z powołania jednak istnieją. Otrzymałam rzetelne i fachowe odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Podczas wizyty wspierała mnie również …
Opinia dodana przez: Wioleta

dr Grażyna Karolczyk

Onkolog, Hematolog dziecięcy

Szpital
Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Genialny lekarz. Zna się na rzeczy, pomoże w 100%. Osoba miła, pracowita, działa z uśmiechem na twarzy. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: gość

lekarz Stanisław, Hrapkowicz

Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
43-300 Bielsko-Biała

Wspanialy lekarz, sympatyczny, dokładnie przejrzy wszystkie wyniki i co jeszcze potrzebuje to zleci dodatkowe badania. Bardzo polecam

lekarz Anna Jastrzębska

Internista, Onkolog

Centrum Medyczno - Diagnostyczne Sp. z o.o.
Księdza Jana Niedziałka 14
Siedlce

Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Opinia dodana przez: Dorota

Leszek Rumianowski

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
62-023 Żerniki

Nie spotałem dotychczas takiego Lekarza .Zawsze ma czas dla pacjenta, cierpliwy, spokojny i co rzadko spotykane odbiera telefony i oddzwania.Naprawdę czuję się zaopiekowały pod każdym względem. Wspaniały Lekarz!!!Andrzej
Opinia dodana przez: Andrzej

dr Danuta Mańka

Beskidzkie Centrum Onkologii im. Jana Pawła II
Wyzwolenia 18
43-300 Bielsko-Biała

Kompetencja, wysoka kultura osobista,, empatia, wrażliwość.
Opinia dodana przez: KarinaR

dr Janusz Wojtacki

Kliniki i Laboratoria Medyczne INVICTA
Podwale Grodzkie 2

Dr -a Janusza cechuje cieplo i dobroc wyczuwalna juz przy pierwszym kontakcie.Nigdy nie zaluje swego czasu na rozmowe z pacjentem lub ,rodzina pacjenta .Z olbrzymia cierpliwoscia odpowiada na pytania . Wielkie szczescie to spotkanie w przypadku ciezkiej choroby dr Janusza. Niech Go nie zniszczy machina biurokracji, zawisci ktora wszedzie panuje (nawet zaczyna wlazic do hospicjum). Trzymaj sie Doktorze wybranej drogi!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: krystyna

lekarz Lechosław Namysł

Kopczyńskiego 14

Szybko rozpoznany problem na skórze. Sprawne chirurgiczne usunięcie. Troskliwy nadzór nad procesem gojenia. Czuje się wieloletnie doświadczenie i kompetencję. Jestem zadowolony iż problem rozwiązany. Polecam
Opinia dodana przez: BO

dr n. med. Karolina Jaszczyńska-Nowinka

Ginekolog położnik, Ginekolog

ARS MEDIC

Bardzo kompetentny lekarz, lekarz godny polecenia jako lekarz i jako człowiek, mam 62 lata ale dopiero pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką reakcją i pomocą lekarza na moje problemy zdrowotne.Na szczęście problemy okazały się nie takie groźne jak na początku wyglądały.
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Piotr Wiosek

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Jestem naprawdę zadowolona to dobry lekarz i mam nadzieję że takim pozostanie..