lekarz Grzegorz Owczarek

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska „ONKO” Grzegorz Owczarek
Stanisława Dubois 16
44-10 Gliwice

Wizyty lekarskie przebiegły w miłej atmosferze.Pełen profesjonalizm Pana doktora.Taktowne i b spokojne podejście do pacjenta.Trafna diagnoza-polecam.

Marcin Zeman

instytut onkologi
Gliwice

Życia mi zabraknie na podziękowania . Najlepszy lekarz , dzięki Panu Doktorowi mój syn ma możliwość dorastać przy Ojcu . Od operacji minęło pięć lat i nie ma dnia żebym nie dziękowała że tacy Lekarze są . Jeszcze raz dziękuję

dr n. med. Łukasz Krakowczyk

Gliwice

Fantastyczny lekarz. Operował mojego syna. Nie został najmniejszy ślad. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i rewelacyjne podejście do pacjenta. Gorąco polecam. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Ewelina

dr hab. n. med. Dariusz Waniczek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinet Ortodontyczny
Sowińskiego 3
44-100 Gliwice

Podpisuję się całym sercem pod wszystkimi pozytywnymi opniami. Specjalista to za mało powiedziane. Bardzo szeroka wiedza na temat możliwych przyczyn choroby połączona z wysoką kulturą osobistą i empatią.

lekarz Maria Goleń

Instytut Onkologii w Gliwicach
44-100 Gliwice

Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną, miłą i skupioną na pacjencie. Jestem po zabiegu i choć czeka mnie radioterapia wiem, że będę w dobrych rękach. Wszystkim Lekarzom i Pielęgniarkom Zespołu Głowy i Szyji składam głęboki ukłon i serdeczne podziękowania. Pacjent od 4-lat.

dr n. med. Rafał Ulczok

Gliwice

Wspaniały człowiek i lekarz. Dziękuję za profesjonalizm, wsparcie, pomoc, i zaangażowanie w ciężkiej chorobie męża.
Opinia dodana przez: Genowefa
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Onkolog
                                       lek. med. Łukasz Kleszyk

lek. med. Łukasz Kleszyk

ul. Armii Ludowej 1/15
44-121 Gliwice

Kompetentny lekarz godny polecenia. W profesjonalny sposób prowadził u mnie leczenie radykalne. Szczęściem jest spotkać dobrego człowieka na swojej drodze. Jacek
Opinia dodana przez: Jacek

dr n. med. Rafał Suwiński

Dubois
44-100 Gliwice

Leczyłam się u lekarza Suwińskiego w Gliwicach (szpital onkologiczny)w 1995 r. i do tej pory jestem mu wdzięczna za pomoc. U pacjentów z którymi leżałam miał taką samą opinie, potrafił sobie zdobyć zaufanie i pacjent miał w nim podporę psychiczną,która jest tak ważna w tej chorobie. Polecam go w 100% każdemu pacjentowi.Pozdrawiam Maria Nowak-Katowice
Opinia dodana przez: Nowak Maria

lekarz Maciej Wideł

44-401 Gliwice

Bardzo dobry lekarz. Zasługuje na zaufanie. Fachowo zdiagnozowana choroba, perfekcyjnie przeprowadzona operacja. Bardzo dobry kontakt i podejście do pacjenta oraz zainteresowanie zarówno przed operacją jak i po zabiegu. To niezmiernie ważne, ponieważ pacjenci onkologiczni to wyjątkowa grupa osób, która wymaga szczególnego podejścia. Takie ma doktor Maciej Wideł. Polecam Go zdecydowanie.
Opinia dodana przez: Katarzyna Stanienda-Pilecki

dr n. med. Adam Idasiak

Puszkina 2/1
44-100 Gliwice

***** ok! Дуже уважний та досвідчений спеціаліст. З бажанням допомогти. Бажаю успіхів в діяльності. До наступного візиту. Дякую.
Opinia dodana przez: Suliy

lekarz Anna Polakiewicz-Gilowska

lekarz Andrzej Kamiński

Klinika Chirurgii Onkologicznej i Rekonstrukcyjnej
Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-101 Gliwice

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lekarz Małgorzata Cieślak-Steć

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Zwycięstwa 41 lok. 1
44-100 Gliwice

Jestem bardzo zadowolona ,polecam.Pani doktor odpowie na kazde pytanie dokladnie wytlumaczy .Mialam ostatnio wiele okazji spotkac sie z pania doktor.Jestem bardo zadowolona ,polecam.Nigdy pani doktor nie patrzy na zegarek.I co brdzo wazne dla pacjenta jest bardzo grzeczna.Z cala odpowiedzialnoscia polecam Basia z Gliwic

Agnieszka Czarniecka

44-401 Gliwice

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Prof. dr hab. n. med. Agnieszki Czarnieckiej zarówno podczas wizyty prywatnej, jak i w Narodowym Instytucie Onkologii w Gliwicach. Pani Profesor przeprowadziła mnie przez najtrudniejszy etap mojego życia – walkę z rakiem tarczycy. Dzięki Jej ogromnej wiedzy, wieloletniemu doświadczeniu i pełnemu zaangażowaniu dziś jestem zdrowa i mogę cieszyć się życiem. Zawdzięczam Jej naprawdę wszystko. To lekarz z powołania – pogodna, empatyczna, z ogromnym sercem …

dr n. med. Stefan Szelc

Onkolog, Radiolog

44-401 Gliwice

Leczył mnie Pan Doktor 20 lat temu ... Jestem zdrowa i cieszę się życiem! Trafiłam pod skrzydła Pana doktora jako 18 letnia dziewczyna, moje wyniki zdrowa są imponujące. Naprawdę dużo lekarzy nie dawało szans, a Pan doktor się podjął leczenia i wygrał ta walkę.
Dr Michał Jarząb to lekarz dzięki któremu moje życie z chorobą stało się spokojniejsze. Jego postawa wobec pacjenta jako człowieka jest zawsze na najwyższym poziomie. Trafiłam do dr Jarząba 6 lat temu, kiedy choroba wywróciła mój świat. Diagnoza którą postawił była jednoznaczna nowotwór złośliwy, ale w tej diagnozie było również ciepło, zrozumienie i empatia tak bardzo potrzebna pacjentowi, to dzięki niemu uwierzyłam że trzeba walczyć i udało się to już …

lekarz Mariusz Syguła

Klinika Chirurgii Onkologicznej i Rekonstrukcyjnej
Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-101 Gliwice

Spokojnie, rzeczowo, przyjaźnie. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Zostałam bardzo miło zaskoczona przebiegiem całego leczenia. Przy stresie i nerwach Pan Doktor na spokojnie, profesjonalnie tłumaczy oraz cała wizyta przebiega z przyjaznej atmosferze. Bardzo krótki czas oczekiwania i natychmiastowe leczenie. Świetny lekarz Polecam!!!
Opinia dodana przez: Sylwia K.

Jan Strojek

Gliwice

Bardzo kompetentny i życzliwy lekarz.W przychodni w Gliwicach zawsze są kolejki, ale gdy mój ojciec znalazł się na oddziale i był po operacji zawsze mogłam uzyskać konkretną informację. Troszczy się o pacjenta i ma dla niego czas.
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Jerzy Wydmański

Centrum Onkologi
Gliwice

WITAM, DO DR TRAFIŁAM Z MOIM TEŚCIEM KTÓRY CHORUJE NA DROBNOKOMÓRKOWEGO RAKA PŁUC Z PRZERZUTAMI NA KOŚCI I OPŁCUCNEJ, TATA JEST W STANIE BARDZO CIĘŻKIM, JEST PO RADIOTERAPI I 1 SERII CHEMIATERAPII. TRAFILIŚMY DO PANA DR Z NADZIEJĄ ŻE PRZEPISZE TACIE SILNIEJSZE SRODKI PRZECIWBOLOWE I PODPOWIE NAM JAK POMÓC MU W DOLEGLIWOŚCIACH KTÓRE ZACZEŁY MU DOSKWIERAC TZN PROBLEMY Z WYPRÓZNIANIEM, BRAK APETYTU ITP. NIE OCZEKIWALISMY CUDU PO WIZYCIE (KOSZT WIZYTY …
Opinia dodana przez: BASIA

lekarz Grzegorz Plewicki

Onkolog, Radiolog

44-401 Gliwice

Wspanialy gosc.Konkretny facet i nie owija w bawelne.Wszystko wytlumaczy,ze spokojem omawia dana diagnoze.Doradzi co i jak.Wiecej takich lekarzy i bylibysmy zdrowi.Dziekuje Bogu,ze trafilam na takiego onkologa.
Opinia dodana przez: Enia