lekarz Jerzy Gładysz

Ortopeda, Traumatolog

NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
08-110 Siedlce

Nie polecam,, Pana "doktora, brak wyrafinowana i szacunku dla pacjenta, po opowiedzenia swojej historii choroby, stwierdził, że chodzę do konowalow a teraz przyszłam i on nie rozumie czego oczekuje od niego. Chodziłam do kilku ośrodków rehabilitacji ale odpowiedział, że to wszystko jest źle zarządzane, u niego to dopiero są rehabilitacje. Nie uzyskałam pomocy, dodatkowej wiedzy na temat mojego stanu zdrowia wręcz straciłam czas i zostałam źle potraktowana.

lekarz Jerzy Białas

szpital miejski
Kopernika
43-843 Wieluń

Bardzo dobry specjalista, godny polecenia, ma dużą wiedzę . Potrafi postawić trafną diagnozę, jest miły i uprzejmy
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Henryk Cnota

Chirurg ogólny, Ortopeda

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

Dr Henryk Cnota nie powinien wykonywać zawodu lekarza. Niemiły, arogancki , opryskliwy. Prrzyjmuje pacjentów jakby był lekarzem za karę ,a nie z powołania.Nie polecam. Niestety na izbie przyjęć nie ma wyboru.

Jan Ryba

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 im. Św. Barbary w Sosnowcu

Lekarz sprawiający wrażenie nie obecnego i kompletnie nie słuchającego,wielokrotnie spytał sie o te same informacje,mimo iż miał wynotowane na kartce. Nie kompetentny w każdy możliwy sposób,tacy "lekarze" sa anty wizytówką zawodu. Pod żadnym pozorem wystrzegać sie wizyty u tego "specjalisty".
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Waldemar Gabiński

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Kwiatkowskiego 2
37-450 Stalowa Wola

Uważam go za dobrego lekarza nieraz mi pomógł potrafił wytłumaczyć na czym będzie polegał zabieg był bardzo miły uprzejmy

lekarz Piotr Mikusz

Sanatorium Uzdrowiskowe "Róża"
Szpitalna 1
43-450 Ustroń

Trafiliśmy do Pana Doktora Mikusz z tygodniowym niemowlakiem. Pan Doktor zdiagnozował obustronne zwichnięcie stawów biodrowych i zalecił noszenie szyny koszli. Chciałam potwierdzić diagnozę Pana Doktora i pojechaliśmy na konsultację do Prof. Czubak. U Pana prof. okazało się że diagnoza była błędna i dziecko nie wymaga szyny! Zdecydowanie odradzam tego doktora.
Opinia dodana przez: katarzyna
Doskonały i niezwykle życzliwy lekarz. Prowadzony przez niego oddział ortopedii w kołobrzeskim szpitalu zatrudnia lekarzy najwyższej klasy, miałam przyjemność trafić pod ich opiekę z endoprotezą biodra, za co serdecznie dziękuję. Polecam wszystkim i lekarza i oddział.

lekarz Maciej Pasiński

Osnowo 8a
86-200 Chełmno

Podejście do pacjenta, ton i tok rozmowy oraz chęć pomocy - tych cech na pewno u P. Macieja nie znajdziemy
Opinia dodana przez: Patryk
Podejrzanie szybkie terminy okazały się nieprzypadkowe – lekarz jest nieuprzejmy i całkowicie pozbawiony empatii. Pacjenta traktuje z góry i w protekcjonalny sposób. Nie jestem w stanie ocenić jego kompetencji, ponieważ jego zachowanie skutecznie zniechęciło mnie do kontynuowania leczenia w tej placówce. Po takiej „wizycie” zrezygnowałam – szkoda nerwów.

lekarz Mariusz Kuczkowski

AMT Center
Stanisława Moniuszki 2/24
37-700 Przemyśl

Doktor kompetentny i miły. Najlepszy ortopeda u jakiego dotąd byłam. Terapię Orthokine polecam każdemu, kto cierpi z powodu zwyrodnienia stawów. Naprawdę leczy bez skutków ubocznych.Takich lekarzy jak dr Kuczkowski chciałoby się spotykać wszędzie.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Artur Kaczkowski

Szpital "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ulica Skłodowskiej - Curie 66
59-301 Lubin

Po kilkukrotnych wizytach u dr Kaczkowskiego w Poradni MCZ (różne problemy zdrowotne) oceniam go bardzo pozytywnie. Konkretny, pomocny i do tego miły. Polecam bez żadnych wątpliwości.
Opinia dodana przez: Halina Zalewska
Nie polecam tego lekarza, ponieważ na naderwany mięsień dwugłowy zalecił mi ortezę, która przy takiej kontuzji nic nie pomoga. Mało tego - podał mi nr do swojego kolegi który miałby dla mnie wykonać tę ortezę za 800 zł, co niby miałoby być taniej. Zamiast odpowiedniego leczenie ten lekarz chciał na mnie dodatkowo zarobić.

lekarz Piotr Drabarek

Portowa
84-121 Swarzewo

Cudowny lekarz z powołania. Wiele razy pomógł osobom z mojej rodziny. Operował cieśnię u mojej mamy, ręka wróciła do pełnej sprawności. Mam 200% zaufania do Pana doktora. Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Piotr Gut

Szpital
Jagiellońska 36
97-500 Radomsko

Ordynarny, brak zaangażowania i jakiejkolwiek empatii. To że na NFZ to nie warto się postarać wysłuchać pacjenta. To po co przynajmniej w przychodni jak nie jest dla pacjentów.
Opinia dodana przez: Krystyna

dr Marek Młodzianowski

Laguna Medical
Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia

Wspaniały, kompetentny, super fachowiec, bardzo miły, uśmiechnięty, diagnoza 100%. Tłumaczy dokładnie, zrozumiale. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Elżbieta

mgr Tadeusz Frączek

33-380 Krynica-Zdrój

pacjenci prywatnie szybko znajdują miejsce na oddziale

lekarz Maciej Cnota

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
44-207 Rybnik

Bardzo przyjemny w bliskich kontaktach międzyludzkich. Serdecznie polecam. Pozdrawiam z rodzinką!1!1!
Opinia dodana przez: Mirosław
Znam p. doktora kilkanaście lat. Po chemioterapii wysiadły mi prawie wszystkie stawy. Leczył moje stawy biodrowe, pomógł mi przyspieszyć obie operacje bioder. Teraz bolą mnie stawy kolanowe, leczę je u dr Breguły i jestem bardzo zadowolona. Jednego pan doktor nie lubi: niepotrzebnej gadki pacjentów, wymądrzania się, ale to mnie nie dziwi bo też nie znoszę niepotrzebnej paplaniny u lekarza. Gorąco polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Adam Białoskórski

Ortopeda dziecięcy

hmm
Gostyń

Stanowczo odradzam szkoda zachodu podejmować leczenie u tego pana.jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza i kompletnie się nie interesuje pokazuje i zapomina że schorzenie jest i po chwili brak zainteresowania z jego strony co z tym dalej a zdanie pacjenta się u niego nie liczy oczywiście świadom tego tego w jakiej sytuacji jest pacjent nie dociera nieprzyjemny 👎

lekarz Marek Łagoda

Kasprzaka 16 lok. 108

NAJGORSZY LEKARZ jakiego spotkałam! Moje doświadczenie z wizytą u doktora Marka Łagody niestety oceniam bardzo negatywnie. We wrześniu 2025 roku zgłosiłam/em się z bólem nadgarstka, który został potraktowany lekceważąco — bez pogłębionej diagnostyki zalecono jedynie maść, nie podejmując próby ustalenia przyczyny problemu ani zaplanowania dalszego leczenia. Z czasem ból się nasilał, jednak dopiero w 2026 roku, po mojej wyraźnej prośbie o jakąkolwiek reakcję, zaproponowano zastrzyki. Niestety nadal zabrakło kompleksowego podejścia, …