{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ortopeda

dr n. med. Adam Zawojski

Chirurg ortopeda

Centrum Medyczne Chabrowa
Chabrowa 29/1

Lekarz godny polecenia! Ma ogromną wiedzę. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta! Polecam w 100 %.
                                       lekarz Tomasz Tytuła

lekarz Tomasz Tytuła

Ortopeda, Traumatolog

Szpital Ortopedicum
Koło Strzelnicy 3

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Profesjonalizm,zaangażowanie,czas dla pacjenta,wyczerpujące omówienie problemu zdrowotnego,przebiegu operacji i leczenia. Wspaniały lekarz godny polecenia!
Opinia dodana przez: Zuzanna

lek. med. Mariusz Urban

Lekarz sportowy, Ortopeda

Centrum Ortopedyczno-Rehabilitacyjne ARTROMED
ulica Reymonta 22

Właśnie wróciłam po wizycie u dr Urbana i jestem zachwycona jego podejściem do pacjenta. Pan dr wszystko dokładnie mi wytłumaczył, poświęcił mi dużo czasu i podniósł mnie na duchu. Pan dr jest doskonałym fachowcem a równocześnie jest sympatyczny, z dużym poczuciem humoru. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. med. Marcin Janeczek

PAMedica Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne
Os. Piastów 40

Lekarz sympatyczny, uprzejmy, kompetentny, wspaniały chirurg. Jestem bardzo zadowolona z operacji stawu biodrowego. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Irena

dr n. med. Tomasz Pardała

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Bardzo dobry ortopeda ,empatyczny ,pelen profesjonalizm w tym co robi .DOskonale przeprowadzona operacja endoproterzy stawu biodrowego z dostepu przedniego ..Polecam wszystkim pacjentom takiego wspanialego ortopede.
Opinia dodana przez: WIESLAW
                                       lekarz Piotr Łata

lekarz Piotr Łata

Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79

Dr Piotr Łata najlepszy ortopeda jakiego poznałam Uprzejmy kulturalny zainteresowany chorobą i pacjentem Ogromna wiedza, empatia,cierpliwość. Słucha pacjenta a potem stawia diagnozę Leczy a nie zalecza problem Interesuje się pacjentem po zabiegu .Zawsze widać zaangażowanie i chęć pomocy Dziękuję z całego serca za udany zabieg za dalsze leczenie za uśmiech i serce za to że przywraca Pan wiarę w lekarzy Każdemu polecam Pana Doktora Łate Cudowny lekarz wspaniały ciepły człowiek …
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Dariusz Kotulski

Chirurg ogólny, Ortopeda dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Wysokiej klasy specjalista w chorobach ortopedycznych .Polecam. Postawił syna na nogi -dosłownie.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Pawelch59@gmail.com
                                        Stanisław Szymanik

Stanisław Szymanik

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Byłem na wizycie prywatnie bo do jak jest na NFZ każdy wie. Lekarz popatrzył na rezonans i po 5 minutach wiedzialem wszystko o co zapytałem. Powiedział że niestety na dzień dzisiejszy nie jest w stanie zrobić mi zabiegu na NFZ bo są kolejki. W ZWIAZKU ZE NIE BYŁ MI W STANIE WIECEJ POMÓC ZWROCIŁ PIENIADZE ZA WIZYTE !!! TO SIE NAZYWA UCZCIWOŚĆ I KLASA !!!
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Jan Peszko

Ortopeda, Traumatolog

Ars-Medica
Warszawska 17

W dniu 25.06.2025 o godz. 15:30 zgłosiłem się na umówioną, odpłatną wizytę do dr Peszki w Szpitalu Bonifratrów, z powodu torbieli w okolicy łokcia lewej ręki. Po krótkim oględzinach i szybkim badaniu USG, w gabinecie zabiegowym wykonano punkcję miejscową. Cała wizyta, łącznie z wypisaniem karty, trwała zaledwie 17 minut. Mam uzasadnione podejrzenie, że właśnie tyle trwało moje oczekiwanie na przyjęcie – co przy planowanym czasie 30 minut na pacjenta może …
Opinia dodana przez: Aleksander

dr n. med. Krzysztof Miklaszewski

Ortopeda dziecięcy

PAMedica Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne
Os. Piastów 40

Brak komunikacji z rodzicem , szybka rotacja pacjentów. Leczył synka ze stopami konsko szpotawymi niestety nieudolnie

lekarz Krzysztof Szymański

ul. Obozowa 45F/13

lek. med. Grzegorz Dymek

Centrum Medyczne Promed
ulica Rozrywka 24A

lek. med. Piotr Sebastianowicz

Szpital Ortopedicum
Koło Strzelnicy 3

Z całego serca POLECAM !!! Bardzo dobry, życzliwy i odpowiedzialny lekarz. Zaangażowany i wrażliwy na drugiego człowieka i jego problemy. LEKARZ Z POWOŁANIA :)
Opinia dodana przez: Grażyna

dr Bogusław Bobrowski

ulłazarza w krrakowie

Bardzo dobry lekarz, doskonale zna się na swojej pracy i wie co robi. O wszystkim na bieżąco informuje pacjenta, szczegółowo odpowiada na pytania. Polecam
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Krzysztof Łoboda

ulica Borkowska 25D/24

Bardzo kompetentny lekarz. Przystępnie udziela wszelkich informacji, i co dla mnie ważne szanuje poglądy pacjenta(nawet jak nie do końca się z nimi zgadza). Wykonał mi zabieg endoprotezoplastyki biodra ( po wypadku). Jestem bardzo zadowolony z całościowego podejścia doktora Krzysztofa Łobody do mojego przypadku. Z całym przekonaniem mogę polecić pana doktora za fachowość i podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: MACIEJ-pacjęt

lekarz Maciej Wróblewski

ulica Twardowskiego 59

Wspanialy lekarz.Uprzejmy mily sympatyczny. Prowadzacy pacjenta w bardzo wysokich standardach. Bylem operowany przez Pana doktora. Polecam kazdemu pacjentowi. Dziekuje serdecznie Panie Doktorze I zycze dalszych sukcesow Krzysztof
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Marek Libura

NZOZ Pielęgniarek Zabiegi
Kronikarza Galla 24/125

Witam! Mam ponad 30 lat  Od 3 lat borykałam się z moim stawem biodrowym. Najbardziej doskwierało mi ograniczenie ruchu w jego obrębie. Wybrałam się na wizytę do najlepszego lekarza na świecie Doktora Marka Libry. Przyjmuje w Krakowie na ul. Krowoderskiej lub w Skawinie. Jest ordynatorem na oddziale Urazowo – Ortopedycznym w Szpitalu Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Krakowie na ul. Galla. Prawdziwy profesjonalista, indywidualne podejście do pacjenta, lekarz jakich mało, …
Opinia dodana przez: angelaaa

dr n. med. Paweł Skowronek

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Paweł Skowronek – Ortopeda Kraków
Kielecka 2

Dziekuje Panie Doktorze za operacje i opieke pooperacyjna. Kazdemy polecam oddac sie w rece Pana Doktora Skowronka. Jest fachowcem i bardzo mila osoba co bardzo stymuluje do wracania do sprawnosci. Potwierdzam ze zabieg wykonany Metoda Miss DAA r zeczywiscie pozwala po 2 tygodniach od operacji chodzic bez kuli , jezdzic na rowerku stacjonarmy i prowadzic samochod. Oczywiscie nalezy zachowac szczegolna ostroznosc. . Podkreslam ze dr Pawel Skowronek jest prekursorem tej …

lekarz Michał De Lubicz Jaworowski

ulica Poznańska 8/1U

Super lekarz i psycholog, wie jak dotrzeć do pacjenta i jak prowadzić rozmowę. Jestem obecnie po operacji stawu skokowego i On nadzoruje dalsze leczenie. Dużo zdrowia i spełnienia marzeń oraz tytułu Profesora życzę. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek