Dobry specjalista. Jego kompetencje i doświadczenie górują nad wiedzą innych. Godny polecenia lekarz.

lekarz Sulaiman Kraiz

Bukowska 61

Doktor jest niezwykle miły, delikatny i podchodzi do pacjenta z ogromnym zrozumieniem oraz empatią. Widać, że zależy mu na tym, żeby naprawdę pomóc pacjentowi. Wykonał USG, dzięki niemu dostałam skierowanie na rezonans, zwolnienie, a także receptę na leki. Każda wizyta przebiega w spokojnej, komfortowej atmosferze – z pełnym zaangażowaniem doktora. Bardzo cenię sobie takie podejście i z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka dobrego specjalisty. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Ryszard Schwartz

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Lekarz godny polecenia .Bardzo dobry specjalista.W2006 roku po wstawieniu endoprorezy tytanowej do dziś czuje się rewelacyjnie .Pozdrawiam i życzę wszystkim aby udało się każdemu trafić na tak dobrego lekarza jak ja trafiłam.

dr n. med. Karol Szymański

Chirurg ogólny, Ortopeda

MEDICAL PRESTIGE
ul. Barana 15

Polecam wszystkim Pana doktora Karola Szymańskiego. Najlepszy specjalista z chirurgii ogólnej jak i medycyny estetycznej jakiego miałam okazję spotkać. Oprócz tego bardzo miły do pacjentów.
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Franciszek Tobjasz

Palacza Macieja 120 D/2

Dzień dobry dziś byłam 1 raz na wizycie u Pana dr.Franciszka Tobiasza jestem bardzo mile zaskoczona wizytą .Pan dr poświęcił tyle czasu wytłumaczył jaki będzie przebieg leczenia na 100% .👍👌.Takich lekarzy więcej godny polecenia.Szkoda że wcześniej nie trafiłam do Pana dr.Tobiasza
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Konrad Rapalski

Łozowa 90 B/14

swietny lekarz godny polecenia po dzisiejszej wizycie moge stwierdzic ze,sympatyczny i bardzo uprzejmy ,podpowiedział co robic aby reka była sprawna ,polecam tego lekarza
Opinia dodana przez: ewelina

Maciej Krzak

NZOZ Klinika Grunwaldzka
ulica Grunwaldzka 325

Nie znam lepszego specjalisty ortopedy. Dziękuję Panie Doktorze za wyleczenie, za cierpliwość do mnie.
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Lekarz sportowy
                                       dr n. med. Szymon Kujawiak

dr n. med. Szymon Kujawiak

Lekarz sportowy, Ortopeda

Moti Med Gabinety Lekarskie
Stanisława Barańczaka 1c/51

Bardzo godny zaufania lekarz ! Widać, że chce zbadać problem i umie pomóc. U mnie ból kolana, jak sporo ludzi więzadła, ale ten lekarz umie też człowieka na duchu podnieść, a nie tylko patrzeć przez pryzmat banknotów. Szczerze mogę polecić gdyż można zaufać jego wiedzy i kompetencjom. Dziękuję za pomoc.

dr n. med. Robert Matuszewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

GABINET ORTOPEDYCZNY
KÓRNICKA 24

Dziękuję Panu Doktorowi za zdrowie o które bardzo bałam się!!! Zadbał, udzielił porad, odpowiednie leczenie , uprzejmy miły a stres potrafi minąć!!! Dziękuję z serducha!!!

dr Artur Szabelski

rzeczypospolitej

Lekarz bardzo dobry nie na 5 gwiazdek tylko na 10👍Z cała pewnością polecam go wszystkim ktorzy potrzebują fachowej pomocy

lekarz Jerzy Wiese

Paderewskiego 3/5 lok. 8

Świetny lekarz, przeprowadził u mnie operację wydłużania ręki - wszystko dokładnie wytłumaczył, zawsze znalazł czas by odpowiedzieć na pytania. Uprzejmy, cierpliwy, ze zrozumieniem i empatią traktujący pacjenta.

dr Kamil Kałowski

NSZOZ Endomedical
Chwaliszewo 19 A

Witam.Jestem byłym pacjentem dr KAŁOWSKIEGO. W roku 2010 i 2011 w szpitalu we Wrześni z operował mi obydwa stawy biodrowe (endoprotezy) Dzięki Niemu chodzę, nie odczuwam bólu i normalnie funkcjonuję. Dr Kamil Kałowski jest mistrzem w swej dziedzinie, polecam go gorąco wszystkim obecnym i przyszłym pacjentom. Jestem Mu bardzo wdzięczny.

prof. dr hab. n. med. Maciej Głowacki

Gabinet Ortopedyczny Maciej Głowacki
Frezjowa 23

Moja córka tydzień temu miała operację kręgosłupa, którą przeprowadzał profesor Głowacki. Jego kompetencje i doświadczenie są moim zdaniem niepodważalne. ale posiada On również bardzo ważną cechę: rozmawia i słucha pacjentów, ma w sobie bardzo dużo empatii. Moja córka dzięki temu nie załamała się psychicznie i jest w świetnej formie. Lekarz godny zaufania i polecenia.

lekarz Tomasz Jaszczak

Ortop Poliklinika
ul. Jana Umińskiego 21

W marcu 2022r dr. Tomasz operował moje kolano. Dziś radośnie hasam po zboczach w Norwegii i kolano ani nie stęknie. Jestem zachwycony!
Opinia dodana przez: Tomasz
Wybór lekarza podyktowany był jego kompetencjami i fachowością w leczeniu urazów u sportowców. Pan doktor jest konkretny, dokładnie wyjaśnia diagnozę i proponuje rozwiązania i sposób leczenia. Chętnie odpowiada na pytania. Wyjaśnia wszystkie za i przeciw. Leczenie przebiegło szybko i jest pełna sprawność kolana. Bardzo sympatyczny lekarz z ogromną wiedzą. W razie kolejnego urazu to od razu umawiam wizytę u dr. Jaroszewskiego.
Opinia dodana przez: Pacjent

lek. med. Jacek Lipiński

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy specjalista jakiego znam, polecam go wszystkim tym, co potrzebują konsultacji u ortopedy. Ja trafiłam do niego "z ulicy" , szczerze mówiąc wtedy było mi wszystko jedno, ale teraz wiem, że miałam dużo szczęścia. Przeszłam kilka operacji, które miałam wykonane z olbrzymią precyzją i dzięki temu moje nogi znów są w pełni sprawne :) Dziękuję Doktorze
Opinia dodana przez: megi31

dr hab. n. med. Jacek Kruczyński

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Bardzo dobry specjalista, odsyłani od lekarza do lekarza Pan Profesor pochylił się nad mamy przypadkiem i dzięki niemu mama trafiła na stół operacyjny....dziękujemy z całego serca

dr n. med. Krzysztof Niciejewski

Prywatna Lecznica Certus
Wagrowska 6

Super lekarz godny polecenia. Wszystko dokładnie tłumaczył przed i po operacji endoprotezy biodra dość trudnej i skomplikowanej.

dr n. med. Tomasz Woźniak

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Wspaniały ortopeda, operacja stopy bez komplikacji. Opieka pooperacyjna wnikliwa, ze szczegółowymi badaniami, wyjaśnieniami, wskazówkami jak postępować. Do tego duza doza empatii, życzliwości i cierpliwości. Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Elżbieta
Pan Profesor Romanowski jest wirtuozem w swoim fachu jest najlepszy , poskładał mi rękę (złamana kość promieniowa lewa , bez zrostu przez dobre 3 lata , ręka po trzech operacjach u pseudo specjalistów ) dopiero czwarta operacja przeprowadzona przez profesora w turku , założenie stabilizatora zewnętrznego dała efekt zrostu po około roku od zabiegu , żałuje tylko straconego czasu i pieniędzy na konsultacje u lekarzy którzy rozkładali ręce i nie …
Opinia dodana przez: Marcin