Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
Białystok
Świetny lekarz z super podejściem do pacjenta ! Cieszę się bardzo że trafiłam właśnie na takiego człowieka 😊
Miałam kontuzję kolana, bardzo bolesna. Trafiłam do Pana doktora Romanowskiego i nie żałuję, zlecił przeswietlenie i rezonans, dokładnie poinformował, co należy zrobić, wdrożył leczenie, pokazał, jak mam ćwiczyć w domu aby efekty leczenia utrzymaly się jak najdłużej, zlecił wizyty kontrolne, a wszystko na NFZ.
Humana Medica Omeda, Przychodnia Lekarska
Bema 2, Fabryczna 39
Białystok
Lekarz z dużym poczuciem humoru, dobre podejście do pacjenta. Minus- dosyć długie kolejki. Mimo wszystko szczerze polecam
Polecam tego znakomitego człowieka, jako lekarza, fachowca od spraw trudnych i niewykonalnych przez innych ortopedów. Znam Pana Profesora od wielu lat, uratował mi życie po wypadku sportowym a natępnie przez lata,po kilku zabiegach operacyjnych i rehabilitacji przywrócił mnie do możliwości pracy zawodowej którą nadal mogę wykonywać. Niektórzy lekarze z którymi miałem kontakt twierdzili że z moimi problemami nic już nie da się zrobić. Teraz pokazując młodym lekarzom co zrobił Pan …
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - bo ja mogę tylko w samych superlatywach pisać o Panu Doktorze. Niezwykle miły, dokładnie tłumaczy, łącznie z omawianiem obrazu z rezonansu. Operacja biodra- zrobiona doskonale, bez żadnych komplikacji, opieka również, kilkakrotnie wpadał do pacjenta, żeby zobaczyć jak się czuję i informował o wynikach badań. Jestem megazadowolona.
Pan doktor bez podejścia i empatii do pacjenta. Gdy zareagowałam płaczem na wyniki prześwietlenia (było to spowodowane wieloma czynnikami oraz bólem) to Pan doktor zasugerował mi brak wykształcenia i pracy. Wielokrotnie podkreślał ile mam lat i jak się zachowuje. Po tej wizycie na SORze (dodam, ze byłam jedyna pacjentka) wyszłam jeszcze bardziej roztrzęsiona. Dodatkowo nie udzielono mi żadnych konkretnych informacji, jedynie uprzejma Pani pielęgniarka przyniosła kartę pacjenta oraz wytłumaczyła gdzie …
Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
Białystok
Mówicie, że lekarz z powołania? Bardzo nieprofesjonalne podejście do pacjenta przed jak i po operacji. Zero komunikacji. Po wykonanej operacji na karcie wpisana zła część nogi oraz wypisane złe rehabilitacje. Musieliśmy się posługiwać internetem i innymi lekarzami do doradzania w kwestii podejścia do opieki nad kończyną. Umówieni na wizytę przychodzimy a Pana chirurga nie ma. Gdy się w końcu doczekaliśmy wyśmiał w kwestii rehabilitacji o której nie informował na żadnym …
NZOZ Podlaskie Centrum Medycyny Sportowej i Ortopedii
Białystok
Przeprowadzone badanie USG ujawniło przyczynę bólu stawu łokciowego i Pan doktor wdrożył odpowiednie leczenie. Zanim trafiłam na wizytę dotychczasowe kosztowne - zaznaczam leczenie (neurologiczne, rehabilitacyjne) podjęte w celu usprawnienia ręki i poprawy funkcjonowania zawodowego okazało się bezskuteczne, dopiero aktualna diagnoza i konsultacja pozwoliła na wdrożenie rozwiązań adekwatnych do zdiagnozowanego schorzenia. Polecam.
Pan doktor chyba praktykował na mojej 3dniowej córce mimo że nie ma pojęcia na temat stopek końsko szpotawych, nie miał pomysłu na dalsze leczenie nie wytłumaczył mi co i dlaczego , postanowił zagipsować 3 dniowej córce obie nóżki mimo że na karcie info że szpitala pisało o 1chorej nóżce.nie polecam
Centrum Profilaktyczne
M. Skłodowskiej-Curie 26