Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Białystok

lekarz Piotr Kopecki

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
15-278 Białystok

Świetny lekarz z super podejściem do pacjenta ! Cieszę się bardzo że trafiłam właśnie na takiego człowieka 😊
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Maciej Romanowski

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Miałam kontuzję kolana, bardzo bolesna. Trafiłam do Pana doktora Romanowskiego i nie żałuję, zlecił przeswietlenie i rezonans, dokładnie poinformował, co należy zrobić, wdrożył leczenie, pokazał, jak mam ćwiczyć w domu aby efekty leczenia utrzymaly się jak najdłużej, zlecił wizyty kontrolne, a wszystko na NFZ.

dr Jacek Brajczewski

Lekarz sportowy, Ortopeda

Humana Medica Omeda, Przychodnia Lekarska
Bema 2, Fabryczna 39
15-370 Białystok

Lekarz z dużym poczuciem humoru, dobre podejście do pacjenta. Minus- dosyć długie kolejki. Mimo wszystko szczerze polecam
Opinia dodana przez: Diana
Polecam tego znakomitego człowieka, jako lekarza, fachowca od spraw trudnych i niewykonalnych przez innych ortopedów. Znam Pana Profesora od wielu lat, uratował mi życie po wypadku sportowym a natępnie przez lata,po kilku zabiegach operacyjnych i rehabilitacji przywrócił mnie do możliwości pracy zawodowej którą nadal mogę wykonywać. Niektórzy lekarze z którymi miałem kontakt twierdzili że z moimi problemami nic już nie da się zrobić. Teraz pokazując młodym lekarzom co zrobił Pan …
Opinia dodana przez: Jan
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - bo ja mogę tylko w samych superlatywach pisać o Panu Doktorze. Niezwykle miły, dokładnie tłumaczy, łącznie z omawianiem obrazu z rezonansu. Operacja biodra- zrobiona doskonale, bez żadnych komplikacji, opieka również, kilkakrotnie wpadał do pacjenta, żeby zobaczyć jak się czuję i informował o wynikach badań. Jestem megazadowolona.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Marcin Sar

Waszyngtona Jerzego 22 A/44
15-274 Białystok

Pan Doktor przeprowadził u mnie bardzo poważną operację kolana, gdzie miałam kilka uszkodzeń. Jestem w pełni sprawna i aktywna sportowo. Przy tym kompleksowe podejście do pacjenta zasługuje na najwyższą pochwałę. Cieszę się, że trafiłam na tak kompetentnego specjalistę.
Bardzo miły uprzejmy lekarz konkretnie wyjaśnił jak będzie wyglądał zabieg ile czasu trwa i jakie zalecenia po zabiegu.Godny Polecenia

lekarz Krzysztof Hermanowicz

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Mówicie, że lekarz z powołania? Bardzo nieprofesjonalne podejście do pacjenta przed jak i po operacji. Zero komunikacji. Po wykonanej operacji na karcie wpisana zła część nogi oraz wypisane złe rehabilitacje. Musieliśmy się posługiwać internetem i innymi lekarzami do doradzania w kwestii podejścia do opieki nad kończyną. Umówieni na wizytę przychodzimy a Pana chirurga nie ma. Gdy się w końcu doczekaliśmy wyśmiał w kwestii rehabilitacji o której nie informował na żadnym …
Odradzam leczenie u tego doktora. Jeśli się nie lubi swojej pracy to się jej nie wykonuje. W tym zawodzie praca z pacjentem powinna być z kulturą i szacunkiem. Doktor leczył uraz nogi bezdotykowo, w wejściu soru. Komentarze typu „wielka tragedia” i kręcenie głową nie są w pakiecie leczenia a i tak cały czas się coś słyszy lub widzi te kręcenie głową z prentesja „po co ty tu człowieku przyjeżdżasz”. Ludzie …
Opinia dodana przez: Klaudia

Janusz Jarmołowicz

NZOZ Podlaskie Centrum Medycyny Sportowej i Ortopedii
15-001 Białystok

Przeprowadzone badanie USG ujawniło przyczynę bólu stawu łokciowego i Pan doktor wdrożył odpowiednie leczenie. Zanim trafiłam na wizytę dotychczasowe kosztowne - zaznaczam leczenie (neurologiczne, rehabilitacyjne) podjęte w celu usprawnienia ręki i poprawy funkcjonowania zawodowego okazało się bezskuteczne, dopiero aktualna diagnoza i konsultacja pozwoliła na wdrożenie rozwiązań adekwatnych do zdiagnozowanego schorzenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Elwira

dr Grzegorz Kunowski

MSWIA
Białystok

Lekarz bardzo arogancki, nie patrzy nawer na pacjenta, nie słucha zgłaszanych dolegliwości. Zle postawiona diagnoza.
Opinia dodana przez: EMMA

lek. med. Maciej Cylwik

SNZOZ LEGE ARTIS
Młynowa 17
15-404 Białystok

Dobry specjalista' trafna diagnoza 'właściwe polakierowanie ,mam komputerowo dobrane wkładki w buty -niski ukłon i podziękowanie

lekarz Maciej Wendorff

Waszyngtona Jerzego 22 A/44
15-274 Białystok

Pan doktor chyba praktykował na mojej 3dniowej córce mimo że nie ma pojęcia na temat stopek końsko szpotawych, nie miał pomysłu na dalsze leczenie nie wytłumaczył mi co i dlaczego , postanowił zagipsować 3 dniowej córce obie nóżki mimo że na karcie info że szpitala pisało o 1chorej nóżce.nie polecam
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Arkadiusz Kita