Zielona Góra
Lekarz bardzo przemiły, spokojnie tłumaczy , ma bardzo dobre podejście do dzieci, i co najważniejsze dobiera odpowiednie lekarstwa. Polecam !
Zielona Góra
Najlepszy neurolog do jakiego mogłabym trafić ze swoim synem. Nie odpuścił dopóki nie poznał diagnozy. Polecam Pana Doktora i bardzo dziękuję mu za poświęcony czas i zaangażowanie. Alicja Danlowska
Zielona Góra
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska ZDROWIE D. Kosińska, A. Matuszkiewicz Spółka Partnerska
Fabryczna 23A
Zielona Góra
Bardzo dobry kontakt z dzieckiem. Kompetentna, uprzejma. Zawsze( nawet kiedy w poczekalni jest dużo pacjentów)poświęci dziecku tyle czasu ile potrzeba, wszystko dokładnie wytłumaczy, zapisze dawkowanie. Zawsze kiedy mamy jakieś wątpliwości i podzielimy się nimi z panią doktor, synek dostaje skierowanie do specjalisty ( oczywiście kiedy pani doktor uzna, że zachodzi taka potrzeba). Zawsze też można do pani doktor zadzwonić i uzyskać miłą i dobrą poradę. Polecam wszystkim rodzicom.
Wspaniała Pani doktor, miła, profesjonalna i dokładna, zrobiła odpowiednie testy i rozpisała leczenie. Zgodziła się przyjąć chore dzieci w okresie przedświątecznym mimo, że nie mieszkamy w Zielonej Górze, podczas gdy lekarze w innych przychodniach odmawiali pomocy. Oby więcej takich lekarzy z powołania!
Wizyte oceniam bardzo negatywnie. Pani doktor nie ma absolutnie podejścia do dzieci, ani nie słucha tego co się do niej mówi. Wyciąga wnioski po 3 minutowej wizycie w gabinecie, nie biorąc pod uwagę obrazu ogólnego o którym opowiada rodzic. Niekompetenta i opryskliwa. Po raz kolejny postawiła zla diagnozę.
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Zdecydowanie nie polecam do jakiegokolwiek innego problemu niż katar, aczkolwiek i tu bym się już zastanowiła.. Pani Doktor z każdą jedną sprawą idzie do gabinetu dr obok.. Bardzo chaotyczna, niekonkretna.. Od miesięcy kaszel u syna - zawsze tłumaczone nam że osłuchowo czysto i że dzieci żłobkowe tak mają, kaszlą (!!?!!) Skończyło się to szpitalem zarówno jednego jak i drugiego syna, z ciężkim zapaleniem płuc... Brak słów..
ZDROJOWA Clinic Lubuskie Centrum Gastroenterologii i Hepatologii Dariusz Giezowski
Zdrojowa 2
Chrobrego 2