OkoEkspert

Nasi lekarze

Kompleksowość leczenia

Polecam serdecznie salon optyczny Oko Ekspert! Kompetentni pracownicy, profesjonalne badania wzroku i bezcenna pomoc przy wyborze oprawek.

Kompleksowość leczenia

Jestem zadowolony z obsługi, duży wybór oprawek. Badania przeprowadzone bardzo dokładnie, wszystko wytłumaczone co i jak

Kompleksowość leczenia

Polecam serdecznie Oko Ekspert! Pani doktor Kamila Tworek wykonała profesjonalnie badanie wzroku, dzięki któremu okazało się, że mam wadę. Dobrano mi odpowiednie szkła oraz otrzymałam pomoc przy wyborze oprawek. Bardzo miła, sprawna obsługa. Z pewnością wrócę na kolejne badanie.

Kompleksowość leczenia

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Noszę okulary od 10 lat i żaden okulista nie zbadał mnie nigdy tak dokładnie jak Pani Barchan-Tworek. Szkła dobrane idealnie. Badanie i wybór oprawek w tym salonie to przyjemność. Aż chce się wracać. Polecam serdecznie!

Kompleksowość leczenia

Niedawno odebrałam moje nowe okulary. Są takie jak sobie wymarzyłam, obsługa jak dla mnie 10/10. Pani doktor Barchan-Tworek która mnie badała odpowiadała wyczerpująco na wszystkie pytania. Jestem osobą która lubi o wszystko dopytać i na wszystkie pytania odpowiedź otrzymałam również od obsługi. Serdecznie polecam!

Kompleksowość leczenia

Dałbym 6 gwiazdek gdyby się dało. Bardzo fajne podejście do klienta. Szkła zostały dobrane do moich potrzeb i możliwości finansowych. Badanie z prawdziwego zdarzenia przeprowadzone przez panią dr Barchan-Tworek. Moje zamówione okulary otrzymałem naprawdę szybko. Dziękuję jeszcze raz za pomoc!

Kompleksowość leczenia

Bardzo profesjonalna wizyta! Pani doktor Barchan-Tworek bardzo dokładnie zbadała mi wzrok, a co najważniejsze wszystko wyjaśniła oraz odpowiadała na pytania. Cała obsługa poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam. Poszłam tam z polecenia przyjaciółki i będę polecać innym!

Kompleksowość leczenia

Miła i profesjonalna obsługa na wysokim poziomie. Profesjonalne doradztwo jak i podejście indywidualnie do klienta. Sprawnie i szybko w przystępnej cenie.

Kompleksowość leczenia

Bardzo polecam każdemu salon OkoEkspert! Pani doktor bardzo miła i pomocna. Badania są prowadzone na profesjonalnym sprzęcie! Jest również super atmosfera oraz szeroki wybór okularów. Polecam gorąco :)

Kompleksowość leczenia

Profesjonalny gabinet i przyjemna atmosfera. :D Bardzo duży wybór oprawek oraz fachowa obsługa klienta! Polecam gorąco!

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii