| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Polecam bardzo serdecznie OkoEkspert jest godny zaufania! Doskonała jakość oprawek i ogromny wybór wraz z idealnym dopasowaniem do twarzy. Atmosfera bardzo miła a badania prowadzone profesjonalnie i dokładnie. Jedyny salon gdzie warto się udać!!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Dużo znajomych polecało mi ten salon, wybrałam się do niego i nie żałuje decyzji!! Wszystko było tak jak mi opowiadali znajomi! Badania robione są profesjonalnie na nowoczesnym sprzęcie z dużą starannością, nie ma mowy o pomyłce. Bardzo przyjazna atmosfera i doskonała pomoc dopasowania okularów pod klienta przy ogromnym wyborze. W dodatku jest rabat na oprawki. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego salonu i bez zastanowienia polecam OkoEkspert.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Przesympatyczna obsługa, a pani doktor widać, że zna się na rzeczy. Szeroki wybór oprawek. Najlepiej wyposażony gabinet w całym mieście. Cieszę się, że tu trafiłem.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Zdecydowanie najlepsza placówka okulistyczna w jakiej byłam. Na samym wejściu czuć przyjemną atmosferę dzięki uprzejmej obsłudze. Pani Doktor jest wyrozumiała i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Wyszłam zadowolona i z nowymi oprawkami na nosie!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Trafiłam w odpowiednie ręce i w odpowiednie miejsce. Zawsze miałam problem z dobraniem okularów, z powodu nierównej wysokości uszu i mimo wielu "specjalistów" optyków nigdy nie miałam dobrze dobranych okularów. Z polecenia poszłam do Okoekspert i w końcu jestem zadowolona i mam świetnie dobrane oprawki.
Trafiłam w odpowiednie ręce i w odpowiednie miejsce.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Fachowa obsługa klienta. Na badaniach okazało się, że mam wadę wzroku. Panie pomogły mi dobrać wspaniałe oprawki. Teraz widzę o niebo lepiej. Zdecydowanie najlepszy salon optyczny w Kielcach i na terenie woj. Świętokrzyskiego.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Bardzo dobrze wyposażony gabinet, badanie przeprowadzone profesjonalnie, duży wybór oprawek. Super salon!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Najlepszy salon optyczny w Kielcach! Mają bardzo duży wybór oprawek i super pomocną obsługę. Wywiad i badanie były bardzo dokładne, a Panie odpowiedziały na wszystkie moje pytania.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Bardzo serdecznie polecam Panią doktor, wizyta przebiegła sprawnie oraz na czas. Badanie wzroku zostało przeprowadzone na profesjonalnym sprzęcie i Pani doktor bardzo dobrze zdiagnozowała moją wadę wzroku. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Badanie odbyło się na czas, Pani doktor bardzo sympatyczna i rzetelna. Dobrała mi moc soczewek okularowych idealnie. Kupiłem tam również oprawki i są bardzo dobrej jakości. Z czystym sumieniem polecam
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii