- 3116 placówek

ul. Rejtana 15
tel. Rejestracja: (22) 849-31-15, 507-191-360; 502-390-110

Polecam przychodnie na badania okresowe. Wybierając się na wizytę, zapomniałem skierowania. Panie z rejestracji, najpierw mnie uspokoiły, następnie wykonały krótki telefon, po czym udałem się na dwie miłe, szybkie i konkretne wizyty (łącznie 15 minut) i już miałem wolne popołudnie. Kierowca

al. Jerozolimskie 87
tel. 22 628 62 81, 609 505 600

Przemiła obsługa na recepcji, Panie bardzo pomocne i uśmiechnięte. Pan doktor Kieszek przemiły. Wyjaśnił mi wszystkie moje wątpliwości. Na pewno będę polecała tego lekarza.
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany
BoraClinic Centrum Medyczne

Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 37
tel. 500114110

Najlepsza nowoczesna klinika w jakiej byłem. Atmosfera niebywała wręcz koleżeńska. Kawka w poczekalni jak w kawiarni....extra. czysto, piękny wystrój, muzyczka. No rewelacja
Opinia dodana przez Piotr
Szpital Lux Med

Puławska 455
tel. 22 431 20 59

Suuuuper ;-) takiej opieki oczekiwałam od prywatnej placówki! Wszystko w jak najlepszym porządku mili lekarze i personel! Polecam Polecam Polecam
White Dental Clinic

Żeromskiego 1, lok. U9
tel. 501 772 617

Dobrze, że się zdecydowałem. Polecam Pana Lutostańskiego i te gabinety. Czystko, elegancko i dla mnie co najważniejsze bezboleśnie i jak na Warszawskie warunki cena na prawdę przystępna. Istotne było, że lekarz poinformował mnie co i jak i dlaczego tak się dzieje, co będziemy robić i przedstawił jakie są tego koszty, wszystko czarno na białym bez dodatkowego wciskania kosztów na siłę. Jestem zadowolony z całego procesu leczenia. Dla zmotoryzowanych ciężko zaparkować, …
Opinia dodana przez Łukasz
Centrum Zdrowia i Psychoterapii

Aleja Wilanowska 43a
tel. 228579081

dobra obsługa, świetni lekarze i psycholodzy, życzliwe i troskliwe podejście . Korzystam z ich pomocy od 3 lat, właściwie nie mam zastrzeżeń. Ceny również dobre. plusem są dwie lokalizacje. Polecam.
Opinia dodana przez monika
Polecam, profesjonalnie i delikatnie.Strach przed dentystą przezwyciężyłam w gabinecie Dental Endo.
Opinia dodana przez Monika

Wiśniowa 36
tel. 22 403 52 11, 22 646 36 77

Zdecydowanie polecam tę placówkę. Bałem się badania urodynamicznego, ale personel zrobił wszystko, żeby zapewnić mi komfort psychiczny i fizyczny, za co serdecznie dziękuję. Pani Pielęgniarka, który wykonywała badanie, super! Pani Doktor konkretna, chętnie udzieliła wszelkich informacji.
Opinia dodana przez Robert

MAGICZNA 20/1
tel. 224040842

Świetni lekarze i personel ! Nigdy nie czułam się bardziej komfortowo u dentysty. Zabieg wykonany sprawnie, bezboleśnie a rezultat mega zadowalający !
Opinia dodana przez Renata

ul. Księdza Prymasa Augusta Hlonda 2
tel. tel. 22 253 23 23, 604 502 501

Bardzo profesjonalna, cierpliwa pani doktor medycyny estetycznej z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są widoczne, ale bardzo subtelne, więc nie ma efektu sztucznej twarzy
Opinia dodana przez Maga

kasprzaka 7

Byłem u tego doktora , mając niecałe 10 lat ( teraz mam 20) . Dawno bo dawno , ale coś pamiętam . Doktor był dla mnie bardzo miły , fajne metody badań wprowadzał , dietę przepisał
Opinia dodana przez Adasio Wawa
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna

Ludna 10a
tel. 22 625 01 02, 22 625 01 05

Polecam to miejsce, nagła sytuacja, ból zęba wieczorem, nie wiedziałam gdzie się zgłosić ( było już dość późno ) zaczęłam szukać informacji po internecie i znalazłam tutaj placówkę która mi pomogła. Umówienie wizyty, taksówka i przyjęto mnie ekspresowo. Lekarz widać iż z dużą wiedzą i doświadczeniem i zaraz było po wszystkim. Miejsce dobrze zlokalizowane i wyposażone.
Opinia dodana przez Marta
Bardzo dobra przychodnia.Można zrobić potrzebne badania szybko.Wysoki poziom kompetencji i profesjonalne podejście do pacjenta.Polecam.
Opinia dodana przez Maria

al. Niepodległości 121/123
tel. 22 680 38 38

Polecam gabinet i Panią Dorotę która ma dużo cierpliwości i ogromną wiedzeęw doborze aparatów słuchowych
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany

Wrocławska 21 A
tel. 22 638-02-01

Centrum Medyczne BEMOWO oferuje pełen zakres specjalizacji lekarzy z psychologiem włącznie. Bardzo miła i profesjonalna rejestracja oraz ogólna pozytywna atmosfera sprawiają że to bardzo przyjazna pacjentowi placówka medyczna.
Opinia dodana przez Marcin
Centrum Medyczne CMP Białołęka

Berensona 11
tel. 22 737 50 50

Cudowna atmosfera i podejście do pacjenta. Zabieg scalingu i piaskowania zrobiony tak przyjemnie że czułam się zrelaksowana i zaopiekowana podczas zabiegu. A to wszystko zawdzięczam wspaniałej Pani higienistce Lina Kulish. Napewno to nie ostatnia wizyta. Dziękuje i polecam Panią z całego serca 😊
Opinia dodana przez Marta
Nawet w tak "starym" szpitalu o złej reputacji, może się zdarzyć wspaniały lekarz. Ze szczerego serca polecam młodego lekarza Pana Michała Sadowskiego z Oddziału Chorób Wewnętrznych i Kardiologii. To wnikliwy lekarz z powołania, który szczegółowo informuje pacjentów i naprawdę chce ich leczyć. Traktował tak wszystkie pacjentki - również te starsze. Jestem pod wrażeniem - polecam go z całego serca!
Opinia dodana przez Anna

Długa 44/50 lok. 15 (parter)
tel. 22 831 51 55

Miła, kameralna przychodnia blisko pl. Bankowego, świetny dojazd. Polecam zwłaszcza dentystów, którzy potrafią zdziałać cuda!
Opinia dodana przez Masza

ALPEJSKA 4
tel. 601995599

Korzystałam z rehabilitacji na NFZ już cztery razy, za każdym razem odczuwałam znaczną poprawę. Szczególne podziękowania dla pani Marysi i pana Marcina oraz pana Damiana, którzy posiadają ogromną wiedzę i są świetnymi specjalistami. Miła atmosfera, klinika czysta, personel uprzejmy. Jedynie kłopotem jest malutki parking przed przychodnią. Poza tym wszystko perfect

Ksawerego Bronikowskiego 55
tel. 22 405 63 75

Panie na recepcji są uprzejme i kompetentne. W Vertimed+ leczy się cała moja rodzina. Widać, że jest to miejsce dobrze zarządzane.