- 3117 placówek
Alcor. Centrum medyczne - wizyty domowe Lekarzy specjalistów 24h

Żegańska 21/23
tel. 22 622 69 22

Polecam. Nie wie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność. Jak dla mnie - wszystko ok. Tak świetnej opieki dawno nie miałem. Każdemu choremu polecam taką opiekę.
Artisan Clinic

Nasturcjowa 6
tel. 728 840 465

Bardzo polecam, robiłem lifting twarzy. Cały personel i Doktor bardzo pomocni. Efekt super, lepszy niż oczekiwałem

ulica Sobieskiego 18

Z całego serca polecam Klinikę Neurochirurgii w IPiN. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalnej pomocy jakiej udzielono mojej żonie (przepuklina dysku lędźwiowego L5). Szczególnie dziękujemy Panu doktorowi Sławomirowi Barszcz i troskliwym pielęgniarkom za opiekę, wsparcie i uśmiech !!!
Opinia dodana przez Krzysztof

Seweryna Goszczyńskiego 1
tel. 22 54 20 606

Do Warszawskiego Ośrodka Proktologii w szpitalu Św. Elżbiety trafiłam z ciężkim przypadkiem, według lekarzy w innym szpitalu - nieoperacyjnym. Zostałam przyjęta na konsultację i ku mojej ogromnej radości zespół specjalistów docent Kołodziejczak zdecydował się podjąć operacji. Dzięki nim jestem teraz zdrowa, pozbyłam się wstydliwych objawów i wreszcie żyję na pełnych obrotach. Polecam serdecznie szpital, opieka na najwyższym poziomie, czysto, przytulnie.
Opinia dodana przez Marta

ul. Rejtana 15
tel. Rejestracja: (22) 849-31-15, 507-191-360; 502-390-110

Polecam przychodnie na badania okresowe. Wybierając się na wizytę, zapomniałem skierowania. Panie z rejestracji, najpierw mnie uspokoiły, następnie wykonały krótki telefon, po czym udałem się na dwie miłe, szybkie i konkretne wizyty (łącznie 15 minut) i już miałem wolne popołudnie. Kierowca
Medical Center NZOZ

PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
tel. Belgradzka: tel: 22 424 21 50, kom: 517 863 195, fax: 22 641 20 06, Dembego: tel/fax 22 406 41 41, kom: 501 089 753

Mogę spokojnie polecić przychodnię. W tym miejscu wykonywane są wszelkie badania, które umożliwiają szybszą diagnozę. Miejsce czyste, bogate w sprzęt, a do tego wszystkiego świetni lekarze i bardzo miła obsługa.
Opinia dodana przez Mania
SKJ CENTRUM MEDYCZNE

ul. Kosiarzy 35
tel. 22 844 85 08

Jestem starym pacjentem dr. Krzysztofa Szali. Doktor przyjmował wcześniej na Mokotowie, dziś miałem okazje do sprawdzenia nowej placówki SKJ CM na Wilanowie. Bardzo miła obsługa i przytulne wnętrze sprawia iż jestem rozluźniony przed zabiegiem. Polecam – bezstresowo i komfortowo.
Opinia dodana przez wyczi

al. Jerozolimskie 87
tel. 22 628 62 81, 609 505 600

Przemiła obsługa na recepcji, Panie bardzo pomocne i uśmiechnięte. Pan doktor Kieszek przemiły. Wyjaśnił mi wszystkie moje wątpliwości. Na pewno będę polecała tego lekarza.
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany
BoraClinic Centrum Medyczne

Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 37
tel. 500114110

Najlepsza nowoczesna klinika w jakiej byłem. Atmosfera niebywała wręcz koleżeńska. Kawka w poczekalni jak w kawiarni....extra. czysto, piękny wystrój, muzyczka. No rewelacja
Opinia dodana przez Piotr
Szpital Lux Med

Puławska 455
tel. 22 431 20 59

Suuuuper ;-) takiej opieki oczekiwałam od prywatnej placówki! Wszystko w jak najlepszym porządku mili lekarze i personel! Polecam Polecam Polecam
White Dental Clinic

Żeromskiego 1, lok. U9
tel. 501 772 617

Dobrze, że się zdecydowałem. Polecam Pana Lutostańskiego i te gabinety. Czystko, elegancko i dla mnie co najważniejsze bezboleśnie i jak na Warszawskie warunki cena na prawdę przystępna. Istotne było, że lekarz poinformował mnie co i jak i dlaczego tak się dzieje, co będziemy robić i przedstawił jakie są tego koszty, wszystko czarno na białym bez dodatkowego wciskania kosztów na siłę. Jestem zadowolony z całego procesu leczenia. Dla zmotoryzowanych ciężko zaparkować, …
Opinia dodana przez Łukasz
Centrum Zdrowia i Psychoterapii

Aleja Wilanowska 43a
tel. 228579081

dobra obsługa, świetni lekarze i psycholodzy, życzliwe i troskliwe podejście . Korzystam z ich pomocy od 3 lat, właściwie nie mam zastrzeżeń. Ceny również dobre. plusem są dwie lokalizacje. Polecam.
Opinia dodana przez monika
Polecam, profesjonalnie i delikatnie.Strach przed dentystą przezwyciężyłam w gabinecie Dental Endo.
Opinia dodana przez Monika

Wiśniowa 36
tel. 22 403 52 11, 22 646 36 77

Zdecydowanie polecam tę placówkę. Bałem się badania urodynamicznego, ale personel zrobił wszystko, żeby zapewnić mi komfort psychiczny i fizyczny, za co serdecznie dziękuję. Pani Pielęgniarka, który wykonywała badanie, super! Pani Doktor konkretna, chętnie udzieliła wszelkich informacji.
Opinia dodana przez Robert

MAGICZNA 20/1
tel. 224040842

Świetni lekarze i personel ! Nigdy nie czułam się bardziej komfortowo u dentysty. Zabieg wykonany sprawnie, bezboleśnie a rezultat mega zadowalający !
Opinia dodana przez Renata

ul. Księdza Prymasa Augusta Hlonda 2
tel. tel. 22 253 23 23, 604 502 501

Bardzo profesjonalna, cierpliwa pani doktor medycyny estetycznej z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są widoczne, ale bardzo subtelne, więc nie ma efektu sztucznej twarzy
Opinia dodana przez Maga

kasprzaka 7

Byłem u tego doktora , mając niecałe 10 lat ( teraz mam 20) . Dawno bo dawno , ale coś pamiętam . Doktor był dla mnie bardzo miły , fajne metody badań wprowadzał , dietę przepisał
Opinia dodana przez Adasio Wawa
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna

Ludna 10a
tel. 22 625 01 02, 22 625 01 05

Polecam to miejsce, nagła sytuacja, ból zęba wieczorem, nie wiedziałam gdzie się zgłosić ( było już dość późno ) zaczęłam szukać informacji po internecie i znalazłam tutaj placówkę która mi pomogła. Umówienie wizyty, taksówka i przyjęto mnie ekspresowo. Lekarz widać iż z dużą wiedzą i doświadczeniem i zaraz było po wszystkim. Miejsce dobrze zlokalizowane i wyposażone.
Opinia dodana przez Marta
Bardzo dobra przychodnia.Można zrobić potrzebne badania szybko.Wysoki poziom kompetencji i profesjonalne podejście do pacjenta.Polecam.
Opinia dodana przez Maria

al. Niepodległości 121/123
tel. 22 680 38 38

Polecam gabinet i Panią Dorotę która ma dużo cierpliwości i ogromną wiedzeęw doborze aparatów słuchowych
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany