BalancedMed Klinika Medyczna
Okrzei 50 ( parter )
Kielce
Pani Doktor posiada wykwalifikowaną wiedzę, dzięki której pacjent może liczyć na wsparcie i pomoc w zwalczeniu choroby. Każda wizyta jest prowadzona w miłej atmosferze, trafna diagnoza i dobrze przepisane leki pomagają poradzić sobie z chorobą. Dzięki wiedzy, którą posiada Pani Doktor pacjent odnosi się do niej z ogromnym zaufaniem. Życzliwość, z jaką Pani Doktor zwraca się do pacjenta pozwala na komfortową atmosferę w trakcie wizyt. Wnikliwa analiza choroby pozwala pacjentowi ...
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Dewońska 17/29
Kielce
na badanie skierowal mnie sad, nie wiem czy jestem chory, ale to co mnie uzeklo w podejsciu Pani Dr... wysluchala mnie z usmiechem takim cieplym i szczerym, nie ocenila mnie, zartobliwie skwitowala to co powiedzialem. chcialoby sie rzec zachowala sie jak powinna zachowac sie prawdziwa "mama". Przy tej tej Kobiecie czuje sie nadzwyczajny spokoj, szkoda ze jestem z daleka i nie bede mogl korzystac z Jej pomocy.
P Doktor jest wspaniała jako lekarz ale jako człowiek tez. jest bardzo ciepła , bardzo dokładnie wysłuchuje pacjenta, b.dokładnie tłumaczy .....chociaż to dopiero 3 wizyty jest ogromna poprawa zdrowia. Polecam wszystkim P. Doktor i z całego serca dziękuję.
Bardzo doświadczony lekarz. Ma dużą wiedzę, kompetencje. Jest konkretna, rzeczowa. Można o wszystko zapytać, odpowie i jeszcze doradzi. Uważam że to lekarz z powołania. Ciężko znaleźć dobrego psychiatrę dziecięcego, dlatego doktor ma terminy odległe, ale jak się poprosi to zawsze pójdzie na rękę i można się dogadać co do wizyty ponieważ przyjmuje w Kielcach i Skarżysku, czasami ma wolne miejsce bo ktoś odmówi. Naprawdę polecam panią doktor.
Nie wiem skąd te pozytywne opinie bo tak szczerze to mniej niż zero. Gorszego konowała nie spotkałam,a po śmierci siostry trochę tych lekarzy przerobiłam. Trafiliśmy tam z mężem ponieważ mąż ma zachowania przemocowe po traumie z dzieciństwa. Chcieliśmy rozwiązać nasze i jego problemy w związku. I kiedy zaczęłam opowiada o tych zachowaniach ten pseudo psychiatra zaczął się uśmiechać i stwierdził, że to przecież normalne że mężczyzna jest nerwowy bo my ...
Białek Karolina Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Żelazna 31
Kielce
Wizyta u Pani doktor bardzo mi pomogła. Wspaniałe podejście do pacjenta. Otrzymałam szczegółowe informację na temat mojej choroby.
Jestem bardzo zadowolona z wizyt. Bardzo miła,empatyczna osoba. Oprócz fachowych porad- z Panią doktor można porozmawiać na każdy temat i nie traktuje pacjenta " z góry". Ogromnym plusem jest fakt, iż bardzo łatwo się z nią skontaktować. Nawet jeśli nie może w danej chwili odebrać telefonu-zawsze oddzwoni. Szczerze polecam wszystkim!
Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
Kielce
Pani doktor to bardzo dobry specjalista, poświęca dużo czasu i uwagi naszemu dziecku jest bardzo miła i wszystko bardzo dobrze tłumaczy. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem polecamy ją innym.
Pani Doktor Marzena Dreczka , jest przemiłą u przejmą Panią doktor , oraz poświęcającą swój czas dla pacjęnta , zasze na wi zycie wy pytuje pacjęnta jak sięczuje i jakie ma samo poczucie , jak jest słabe samo poczucie to prubuje wyrównać prze pisując nowej generacji leki , mnie ona pomaga i zawsze do biera takieleki że jak tylko jamam złe samo poczucie to jak mi ustali leki tomi się ...
Prywatny gabinet psychiatryczny i psychoterapia
Kielce
Lekarz godny polecenia, bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie na Panią Doktor. Od pierwszej wizyty duzo lepiej radzę sobie ze światem. Naprawdę polecam i dziękuję.
Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
Kielce
Polecam Panią Doktor Bakalarz. Bardzo dobry lekarz A przede wszystkim człowiek pełen empatii i zrozumienia.
BeautyDent Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Paderewskiego 37/39A lok. 4
Kielce
Najlepszy lekarz w Kielcach. Polecam z całego serca Panią Doktor :) Pełna empatii i zrozumienia. Jak trzeba to opieprzy;)
Lekarz stwierdzil u pacienta chorobe nieuleczalna.Los jednak okazal sie laskawy.Pacient jest obecnie dobrze prosperujacym biznesmenem wiekszosc poza Polska.Chociaz czasem mozna zauwazyc slabe objawy.Choroby psychiczne sa straszne do leczenia i nic nie da sie przewidziec.Diagnoza postawiona 40 lat temu postawiona powalila nas z nog.Ale czy to wina lekarza.Z pewnoscia nie. To wielka laska Boza,ze jest taki resultat.